Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna fetelor.sunt puratatoare a 3 embrionasi,care ar trebui sa fie lipiciosi
in timul stimularii nu am avut anticoagulant
ARISTICA- dr U m-a chemat la fundeni sa-mi prescrie doza de anticoagulant,dar tinand cont ca trebuie sa stau la pat,nu ma pot duce.
GINECOLOAGA mi-a prescris FRAXIPARINA 0.3-ca sunt slabuta.
FACECTI VREUNA FRAXI???MI-A SPUS S-O FAC CAND VREAU EU LA ACEEASI ORA.M-AM GANDIT S-O FAC PE LA 5-SA FIU ACASA,IN LINISTE.
AM FACUT SI GENA PAI DE CAPUL MEU..DAR REZULTATUL IESE IN ZIUA CAND TREBUIE SA FAC BETA....
DUPA ET IAU: 4 UTROGESTANE,2 CLIMEN,2 CETEBE,ACID FOLIC,FEMIBION,OMEGA3,ASPENTER,DE AZI FRAXIPARINA0.3,MEDROL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

SUCCES cu cei 3 embrioni! E bine ca ai fraxi de 0,3 si ca ai ramas si cu aspenterul. probabil ca 4 utrogestane inseamna ca fiecare e de 200 mg, deci ai 800 utro/zi. Nu? Iar coagulantul e bine sa-l faci mai pe seara, ora 17:00 e ok, daca tie ti-e ok asa...eu il faceam mai tarzior, dar nu cred ca fie vreo regula.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

MERSI ARISTICA DE RASPUNS.M-AI MAI LINISTIT.PT CA VAD CA FETELE FAC DOAR CLEXANE SAU INNOHEP...
O SA FAC ATUNCI PE LA 19 SEARA FRAXIPARINA CA-MI CONVINE MAI MULT.
DOAMNE AJUTA.
CEVA SFATURI PRIVIND ADMINISTRAREA?DAR SA NU APAS SI SA NU FREC LOCUL INJECTARII...

Mergi la inceput

DA,SUNT 800 UTRO/ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, cat timp vei lua Medrol si Climen?
Doamne ajuta sa se prinda, ai un tratament acoperitor. Mai bine stai cuminte, incepi Fraxi cum zici si tu si apoi verifici doza prin anti Fxa.
Multumesc pentru PM.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

DA,SUNT 800 UTRO/ZI

Tinem pumnii cu cei 3
Mie la Fundeni mi s-a spus ca e de preferat sa facem anticoagulantul seara. Ca si explicatie ceva de genul: corpul sta si tendinat de coagulare e mai mare noaptea! acum ca e asa sau nu .. eu fac clexane-ul intre 20-22.
ca si sfaturi,
- daca intepi locul si doare, scoate acul si baga in alta parte
- ai grija sa nu nimeresti vreo vena, (daca le poti vedea)
- sa scoti injectia de la rece si sa o aduci la temperatura camerei
- introduci acul incet, injectezi la fel de incet si il scoti tot incet
- apuci pielea ca sa faci un pliu dar dupa ce introduci acul, o mai eliberezi din stransoare
- dup injectie, nu freci locul, eventual tamponezi foarte usor cu tampon cu spirt
- acul se introduce perpendicular

Sper sa te fi ajutat cu ceva si tinem pumnii strans strans!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

PAI, AM LUAT MEDROL DE 4 MG DIN PRIMA ZI DE MENOPUR, DUPA PUNCTIE TIMP DE 5 ZILE MEDROL DE 16 MG, APOI SCAD IAR LA MEDROL DE 4 PANA LA BETA.SI CLIMEN 2/ZI TOT PANA LA BETA
FRAXIPARINA N-O TIN LA RECE.ASA AU SPUS DE LA FARMACIE.
MEALEXCAND SA FAC TESTAREA PT FRAXIPARINA???LA FUNDENI???
MULTUMESC PT SFATURI.AM CITIT SI POSTARILE DE LA INCEPUTUL PAGINII,CUM CA TREBUIE DESTUL DE MULT IN LATERALELE BURICULUI.
VOI ATI DAT DE DR U?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, poti face anti FXA la Fundeni, dupa vreo 10 zile de injectare.
Nu stiu exact la ce interval dupa injectare trebuie recoltat.
Fetelor, la ce interval ati facut voi prima oara anti FXA?
Si pentru cele cu Fraxi, la ce interval de la injectare?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

valy cu injectarea vad ca ai primit deja raspuns.
Analiza antifxa o faci la Fundeni, dimineata, dar la minim 2 zile de la punctie. Trebuie sa ai in organism si progesteronul din ovule si estrofemul si medrolul, dar si anticoagulantul. In acest mod va fi concluden rezultatul analizei.
De ce spun eu sa se recoltezle la maxim 4 ore de la injectia de coagulant - http://www.centrofarm.ro/ccW52808004/mm_info/Fragmin-5000-Ui-0,2-Ml-X-10.html
cititi de la punctul 3, in jos.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rikidone
Dap, trebuie sa recunosc ca esti mai "avuta" decat mine.
Zilele astea se implineste un an de cand am aflat ca am endo. Dar stau mai bine decat tine la capitolul asta, eu am avut grad 4. Si se pare ca recidiveaza ...... Cu ce am ajuns sa ne "laudam"

Eu iau femibion si omega 3 cu complex de B. Dr. Avram mi-a spus ca pentru cele 2 mutatii MTHFR heterozigote ea nu recomanda aspenter. Sa vedem ce iese la PAI 1. Sper eu nimic in neregula.

As vrea si eu mailul dr. Uscatescu, pls.

Sa dea DD cate un bebe la toate femeile care isi doresc!

Am primit rezultatul la PAI!
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Deci, situatia este urmatoarea: MTHFR ambele gene heterozigote si PAI ambele gene heterozigote... scrie Clexane pe mine?

Mergi la inceput