Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

multumesc fetelor pt raspuns.oricum sunt in ceata.
dr avram mi-a spus ca trebuia sa- mi fac PAI-ul,ginecoloaga zise ca degeaba il fac ca oricum imi rcomanda clexane, iar dr U nu mi-a recomandat....
cred c-o sa-l fac sa-mi iasa din griji...la medlife ca e mai ieftin.
cati medici...tot atatea pareri....
nici nu stiu dupa cine sa ma iau
PROMEDUL colaboreaza cu o hematoloaga dr Barca (parca)de la MEDLIFE.
MEDLIFE colaboreaza cu dr AVRAM-MEDECENTER
SI DR U este la alegerea noastra.
sunt prost informata?

Dr U e cu Medsana

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, ti-a si zis dr. Avram care e tratamentul pentru mutatie de gena PAI? Am dileme asupra tratamentului: dr. Uscatescu a zis ca nu-i mare branza, la insistentele mele a zis ca imi da Clexane dar nu stiu daca isi mentine parerea. O fata a scris ori aici, ori la "Gravidute cu trombofilie" ca dna Viorica a zis ca pentru mutatia asta ar trebui facut anticoagulant de la ovulatie. Habar nu am ce sa fac, la cine sa merg. Luna asta se pare ca nu ovulez, asa mi-a zis dr. la eco, iar luna viitoare incepem stimularea ovariana cu clostylbegit. As vrea sa atatc pe ambele fronturi, daca tot face stimulare.
Ti-am trimis ieri PM, am uitat sa scriu si aici.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex eu la inseminare am facut Clexane 0,4 din prima zi de stimulare la recomandarea dr Albu, la dr U m-am dus ca sa isi dea OK si chiar daca zice nu tot faceam.
tu ai MTHFR-ul mai rau si un PAI homozigot, eu in locul tau as face in paralel cu stimularea doza de 0,4 care e profilactica, sau macar un 0,2.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc pentru raspuns, Qiao! Spre schema asta inclin si eu: cel putin Clexane de 0.2 in perioada stimularii...Nu stiu cine imi va recomanda, voi incerca sa vorbesc cu dr. Avram.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Alex,eu am facut stimulare cu Clostylbegit,dar atunci nu stiam de mutatiile pe care le am.Acum,bineinteles ca iau si asta in considerare.Eu zic sa mergi pe mana hematologului.Succes

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

suzieq multumesc dar am facut rost si de adresa d-nei asistente viorica de la o fata tare scumpa de aici, dar din pacat pana acum nu am primit nici un raspuns.

deci sa inteleg ca inca nu se da atentie Mutatiei PAI-I homozigota??

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maria depinde de medic. ginecologul de la clinica unde fac eu FIV nu isi mai asuma nici un risc, ai mutatie - nu conteaza ca e hetero sau homo, MTHFR, PAI, Leiden etc - , ai automat tratament preventiv cu heparina. In cazul in care as fi ramas iar natural, as fi primit de la test pozitiv; am vazut ca dr U la inceput dadea de la activitate cardiaca ... daca mai ajungi pana acolo, nu mai stiu cum zice acum.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

QiaoBing vad ca se poate ramane si natural, chiar daca ai mai multe mutatii
si eu am fost si "poate voi mai fi" pacienta dl dr. Albu de la Medlife si mi-a dat la FIV clexane 0.2 din prima zi de stimulare si 0.4 dupa ET

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

valy ba ai intels foarte bine: trei doctori, trei pareri. Succes azi la ET! Intrebare: De ce sa te duci la Fundeni dupa ET? Adica ai un tratament de sustinere, tratament care-ar trebui sa fie complet. Ce urmareste Uscateasca aici?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tymea eu nu sunt gravida. Am spus care-s pasii pentru a obtine compensarea pentru clexane

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput