Trombofilia, o cauza a infertilitatii -66-
Raspunsuri - Pagina 11
gabrielarusu spune:
Valy27 analiza AntiFXa a fost gratuiat si am facut-o la recomandarae dr. U dupa ce au trecut 10 zile de tratament cu Innohep si slava Domnului ca a iesit ok si ca i-mi merge bine cu doza de anticoagulant.
La fundeni nu am platit nici un ban pe analize si mi-au facut multe ceea ce este bine.
25
MeAlex spune:
Multumesc mult pentru gandurile voastre!
Da, Valy, merg la dr U.
BetaHCG este 52.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
mirela77a spune:
Eu inca nu am reusit sa ajung la fundeni sa vorbesc cu uscatescu dupa chiuretaj
nu stiu daca tratamentul se incepe imediat, daca trebuie sa ajung intai la dsa sau sa astept panai n ianuarie, dupa ce ma vad cu medicul ginecolog
momentan nu ne grabim cu o noua sarcina, mi s-a recomandat sa astept 3-4 luni, desi fizic simt ca m-am recuperat si as vrea un nou samburel acolo... dar daca trebuie sa astept, mai cu seama ca trebuie si un tratament pregatitor... am sa stau cuminte
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
vali79 spune:
mealex, felicitari!!!
Doamne-Ajuta!
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 2 sarcini reusite, din care una gemelara!
Licurici27 spune:
Buna fetelor
MeAlex felicitari pt bebita... si sa te ajute Maicuta Domnului sa ai o sarcina usoara si fara pb.
Multumesc mult Mealex, QiaoBing, Danezza pt. incurajari!
Nu am mai scris pt ca am asteptat sa merg la dr. ginecolog sa imi interpreteze rezultatele ( mi-a iesit MTHFR C677 Homozigot ).
Din pacate nu m-a lamurit deloc. Mi-a spus doar ca "asta inseamna ca exista un risc mare de a face tromboze adica embolie si ca tb sa merg la dr. Uscatescu sa imi dea tratament." ATAT.
Degeaba am intrebat-o de tratament in preconceptie (am 36 de ani si pt mine conteaza fiec luna) ... mi-a zis ca nu e de competenta dansei. Mi-a mai zis ca ca sa nu merg la Sp Fundeni ca acolo nu ma tine de vorba ci sa merg la cabinetul particular al d-nei U.
Din ce am citit aici la voi .. medicul ginec colaboreaza cu cel hemato.....
Sunt foarte dezamagita!
Sotul meu a auzit si el discutia (era usa deschisa...) si mi-a spus ca el din reactia dr. a inteles ca nu e nimic grav! Oare chiar asa e?
Cine se mai confrunta cu ac mutatie sau stie m multe poate ma lamureste si pe mine ca dr. m-a bagat mai mult in ceata!
MeAlex spune:
Licurici, mergi la Fundeni fara grija, iti va da tratamentul acolo. E corect ce ti-a zis doctorul si in plus, pe langa tromboze, corpul nu absoarbe bine vitaminele din complexul B.
Tratamentul dat de dr. Uscatescu pentru pregatirea sarcinii este in general cam acelasi: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale ciclului.
Eu as zice sa mergi la Fundeni, sa nu mai dai niste bani la Medsana. In sarcina, cred ca iti va prescrie anticoagulant. Legat de varsta, te inteleg foarte bine, am 34 de ani si niciun bebe, in schimb am pierdut 2 sarcini. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt iar insarcinata si voi face totul ca acest copilas sa fie sanatos!
Poti merge luni dimineata la Fundeni, la 6.30 sa zicem. Cred ca le-am auzit ca ar fi libere si vineri, dar nu sunt sigura. Iti dau telefonul unei asistente de acolo ca sa intrebi, daca vrei. Poti sa iti iei o adeverinta de salariat si o trimitere, dar nu e neaparat nevoie. Mergi cu un dosarel in are sa pui analizele tale si eventual, o foaie cu antecedente in familie: infarct, stop cardiac, varice, daca ai luat anticonceptionale si daca ai fumat. Dimineata iti va recolta, vei lasa acolo dosarelul, si te intorci dupa-amiaza, dupa ora 14 pentru rezultate.
Capul sus! Stiu ca e greu, dar trebuie sa luptam! Uite, eu am ramas gravida in luna in care medicul spunea ca nu ovulez si ne pregateam pentru stimulare ovariana luna viitoare.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
mirela77a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Licurici27 Buna fetelor Nu am mai scris pt ca am asteptat sa merg la dr. ginecolog sa imi interpreteze rezultatele ( mi-a iesit MTHFR C677 Homozigot ). Din pacate nu m-a lamurit deloc. Mi-a spus doar ca "asta inseamna ca exista un risc mare de a face tromboze adica embolie si ca tb sa merg la dr. Uscatescu sa imi dea tratament." ATAT. Degeaba am intrebat-o de tratament in preconceptie (am 36 de ani si pt mine conteaza fiec luna) ... mi-a zis ca nu e de competenta dansei. Mi-a mai zis ca ca sa nu merg la Sp Fundeni ca acolo nu ma tine de vorba ci sa merg la cabinetul particular al d-nei U. Gena MTHFR - mutatie C677T homozigota |
Licurici 27avem acceasi mutatie
eu intentionez sa ajung sapt viitoare la sp fundeni, pentru ca am primit rezultatul de o saptamana dar nu am reusit sa ajung acolo desi sunt din bucuresti
daca aflu mai repede ceva o sa dau un semn si pe aici
eu tocmai am pierdut o sarcina, oprita in evolutie, inainte sa imi vina rezultatul la analiza genetica
si eu merg pe 35 si sunt un pic disperata ca trece timpul dar acum trebuie sa imi revin fizic si prin primavara sa incerc din nou
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d