Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Fetele

Am terminat si noi culcatul fara baita....ma cam enerveaza ca nu-i fac baie pt ca ei ii place f mult, dar pt ca azi am avut impresia ca a intors-o raceala am zis pas!

Simo-daaa alb e iubirea mea. Eu sincer mi-as face buc alba dar tot pe mine cade curatenia apoi...oricum nu e exclusa varianta. Si mie imi place vintage insa ca sa faci tot e cam costisitor sa stii ca si mie imi plac culorile natur mai nou si nu prea vreau colorat ca ma plicti rpd de culoare. Pozici cu casa...pai acum nu -i nimic d vazut ca inca se lucreaza. Sapt viitoare poate fac ceva poze
Nu te inchide prea mult ca tare bine iti sta blonda, esti sexy rau

Strumph
Lparpala- stiu cum e sa ramai in urma dar hai ca ne ajungi tu
Somleac- eu sunt putin cu capul recunosc, si cand fac curat folosesc cele mai dure produse posibile...asa sa miroasa a chimicale sa stiu eu ca e curat. Suna interesant produsele alea bio. De unde le-ai luat?
Mandreac-am uitat sa te rog sa imi trimiti pozicile pe mail ca nu am apucat sa le salvez. Aaa si cand tu zici ca nu au apa/curent/caldura..hop zice si cumnata-mea...cred ca stati aproape una de alta
Orajel l-am luat din sua...daca vrei iti dau de la mine ca am un tub de zi si unul de noapte care e putin mai puternic dar merge....
Happi- ca mereu dai sfaturi bune si intelepte

Teea e racita,pe mine ma doare in gat si sotul e cobzaaa...a stat numai cu masca azi

Tocmai ce m- a certata sotul ca stau pe forum in loc sa dorm

Va doresc o seara linistita..sper si eu sa dorm desi vad ca deja se foieste. Cred ca maine vomit daca iar nu dorm

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki si somleac voi ati observat ca inafara personalitatii Vlad si Victor au ceva in comun? sunt berbeci si initiala e v

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Alexina somn usor!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Lalely- scumpa, la noi doza de vigantol o stabileste doc in functie de marimea fontanelei. Eu acum dau 3 pic

Ailed - ma sperii cand descrii berbecii...fiimea e de acum cam berbec

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki si somleac voi ati observat ca inafara personalitatii Vlad si Victor au ceva in comun? sunt berbeci si initiala e v

mami de fete frumoase:

Ce tare

Ailed la temperatura camerei, eu beau de la robinet ca avem apa buuuuna ca de izvor.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

eu am una...... si Andra ar fi tb sa fie ca avea DPN 28.03

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

dar berbecii sunt si sensibili si fff inteligenti si iubitori!nu sunt mai capowsi ca taurii.. eu stiu ca sotul e taur

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Alexina muulta sanatate hai ca mai e un pic si intri in clubul astora carora li se pare ciudata o noapte cu somn neantors.

Uite de aici am luat produsele. http://www.organicbaby.ro/

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

scriu cu andra calare pe mine

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

scriu cu andra calare pe mine

mami de fete frumoase:

Nu doarme nici acum? Brrrrr parca imi amintesc de Daria. Ilinca de la 8 sforaie.

Adevarul e ca sunt un piccu Vic. Cu nici unul n-am avut asa probleme. Adica n-a fost paana la urma sa nu-i lamuresc cu povesti si imbarligaturi. Dar Vic nu si nu, daca si-a pus ceva in cap e jale.

Mergi la inceput