** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Sper sa fie binme,ca altfel nu stiu ce sa mai fac m,a gandesc ca saraca a luat atatea antibiotice i s afacut ficatul varza.
De treaba casnica nu m-am apucat inca numai am nici un chef sa ma apuc am pus doar mancarea la foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, ma rog la DD sa fie bine ! Ce bunatati gatesti ?

Tatiana, cum mai sunteti mami ?

Nyny, ! Ce mai fac puiutii ?

Doinita, ai primit coletul?

Cine doreste sa ne vada .... O sa vedeti printre altele o foto cand a adormit langa trotineta primita cadou de la fini si ce imbulzeala e la datul pe topoganul de la cresa .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Tatal si fiul la pescuit:
- Fiule, da-mi te rog paine pentru nada.
- Am mancat-o.
- Atunci da-mi mamaliga.
- Nu mai e... Am mancat-o.
- Ok, hai mananca si ramele si sa mergem acasa.

Care este flora Romaniei? 22 de milioane de lacramioare, un ochiul boului si o matraguna.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ha,ha...Mariana,parca Teo era bucatareasa?Sau ma insel?Ce facea Biencuta acolo,sarmale sau perisori?Si sa nu-mi zici ca era si machiata?Chiar dau pe spate.Iarina e mai bine,adica,chiar daca i-a descoperit ieri puroi in gat,nu mai face febra,mananca,afte mai are,dar putine,luam antibiotic,si chiar dormim noaptea.Aseara am recuperat si eu,am uitat sa o pun si pe olita,dar s-a tinut pana dim.Daria e la gradi,azi e randul meu sa o iau,ca tat-su e la Brasov.(fara mine)

Doinita,a intrat cumva buldozerul pe la tine?Sau ti-a gatat pardoseala cu caldura?
Bafta la dr.Alina,iti tinem pugnii,cum zice Daria
Noi dam cate 20Ron fiecare,si cred ca-i bagam banii in plic la frau.
Va pupacesc,ma duc la Deva,imtru pana in Metro sa cumpar ceva soacra-mii,ca e la mine pana maine,ma duc sa mai adun neste contracte,si sa ma mai preumblu si iope la capitala Hunedoarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Da, asa vreau si eu sa propun...cum zice Tatiana...face o cheta mica apoi predam plicul...mi se pare mai ok...fiecare isi stie mai bine nevoile si gusturile
Mariana coletul il aduce un prieten care-i in Germania...adica sunt fara taxe de transport
Tatiana sa ne spui si noua ce kkdeu i-ai luat soacrei...poate ne inspiram si noi
Nynysor voi ce mai faceti?ce achizitizii ati mai facut?
Ia ca ma duc sa vad si eu poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

am vazut corcodushica gospodina...super tare faza cu somnicul laga cadeu...
tot zic ca mai descarc si eu ceva...da' nu stiu pe ce CD-uri le-a pus omu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Ha,ha...Mariana,parca Teo era bucatareasa?Sau ma insel?Ce facea Biencuta acolo,sarmale sau perisori?Si sa nu-mi zici ca era si machiata?Chiar dau pe spate.Iarina e mai bine,adica,chiar daca i-a descoperit ieri puroi in gat,nu mai face febra,mananca,afte mai are,dar putine,luam antibiotic,si chiar dormim noaptea.Aseara am recuperat si eu,am uitat sa o pun si pe olita,dar s-a tinut pana dim.Daria e la gradi,azi e randul meu sa o iau,ca tat-su e la Brasov.(fara mine)
Doinita,a intrat cumva buldozerul pe la tine?Sau ti-a gatat pardoseala cu caldura?
Bafta la dr.Alina,iti tinem pugnii,cum zice Daria
Noi dam cate 20Ron fiecare,si cred ca-i bagam banii in plic la frau.
Va pupacesc,ma duc la Deva,imtru pana in Metro sa cumpar ceva soacra-mii,ca e la mine pana maine,ma duc sa mai adun neste contracte,si sa ma mai preumblu si iope la capitala Hunedoarei

tatiana

Sarmale . Cand gatesc e si ea tzutzuruc langa mine...Stiti cum pregatim sarmalele? Eu pregatesc foaia si ea imi pune compozitia cu lingurita . Indiferent ce fac trebuie sa invarteasca si ea intr-o oala, cand fac ciorbitza ea taie dovlecelul . Nu e machiata....
Imi pare bine ca Iari e mai bine !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

am vazut corcodushica gospodina...super tare faza cu somnicul laga cadeu...
tot zic ca mai descarc si eu ceva...da' nu stiu pe ce CD-uri le-a pus omu

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor am fost la orl-ist si Delia mai are fff putina otita(daca pot spune asa)mai yi pun cate o pic de otipax in fiecare zi timp de 3-4 zile in urechea dreaptra si un puf de biorinil in nara dreapota si gata este ok,in gat nu are nimik,acum ramane s avdem la plamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

ce cadou Doinita? Tin-te bine:o galetusa cu smantana!Cadou...dupa reforma,si atunci daca am cu ce-i lua.Acu serios:de mos o sa le iau un tensiometru,ca ma omoara cu aia tensiune cand e la mine,stau toata ziua cu stetoscopul in urechi.Si are o tensiune de..fata mare,pardon de expresie.Sa nu te inspiri Doinito,ca-ti da soacra-ta cu galeata-n cap.

Mai Mariana,pe bune am crezut ca e machiata,de la mine se vedeau pleoapele albastre,cred ca ma duc la un ofta,ca iar am vedenii.
Nu stiu ce am,da am un chef de sarbatorit...
Joi am si eu sedinta la grupa mica.Iar vor astia bani.Sa vedeti ce adaosuri baga astia la Real:o bucatarie pt.copii,poate ati vazut-o e 25 Ron.Azi am vazut intr-o librarie aceeasi bucatarie cu 15 Ron.Deci???Fiecare dupa cum il taie mintea?
Va pupici!

Mergi la inceput