** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Imi parev rau ca v-am confundat la faza cu patania cu musafirul nepoftit.Tatiana you rock

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Sunt si eu prezenta la munci...in zgomote de bormasini...in mega paf si fara caldura
Mariana n-am nimik nici cu Tiana nici cu 'bucatareasa'...ba din contra...chiar am fost fericita, mi-am zis: in sfarsit o meserie 'gustoasa' si 'palpabila' in casa noastra...singura chestie era cea legata de...'dedublarea de personalitate' ca sa spun asa...asta-i faza prin care trece Teo acum...dar sper sa-i treaca repede
la mamici si puiuti!

Mergi la inceput

Alina bafta maxima azi! Sa-ti iasa tot ceea ce ti-ai propus...dar cel mai important...s-o rezolvi cu medicul

Mergi la inceput

Doamne ajuta doinita si eu imi doresc nespus de mult lucrul asta ca deja numai suport,mi se pare foarte urat com[portamentul doctorilor astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna dimineata!
Sunt si eu prezenta la munci...in zgomote de bormasini...in mega paf si fara caldura
Mariana n-am nimik nici cu Tiana nici cu 'bucatareasa'...ba din contra...chiar am fost fericita, mi-am zis: in sfarsit o meserie 'gustoasa' si 'palpabila' in casa noastra...singura chestie era cea legata de...'dedublarea de personalitate' ca sa spun asa...asta-i faza prin care trece Teo acum...dar sper sa-i treaca repede
la mamici si puiuti!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Parca vezi ca va face o surpriza si va trage instalatia de caldura prin pardoseala . E santier cu voi acolo in birouri, nu va muta provizoriu in alta parte ?
Eu cand eram mica ma credeam un fel de superwoman (aveam pelerina si "zburam" prin casa ). Bianca cica e doamna sefa de la gradi...cearta copiii si se crede mama "iubitului" ei David . Asa ca nu trebuie sa-ti faci griji...de-ale copilariei valuri !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Ce vroiam sa va intreb...voi luati cadouri la gradi pt educat. ingrij, asist...?
sunt bulversata...nu erau prevazute in buget aceste chelt....si nici idei nu am...pls daca aveti ceva sugestii spuneti-mi si mie

Mergi la inceput

Sa imi tineti pumnii astazi la orl

Mergi la inceput

Alina doamne ajuta sa fie bine cu Delia! si sa va linistiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Ce vroiam sa va intreb...voi luati cadouri la gradi pt educat. ingrij, asist...?
sunt bulversata...nu erau prevazute in buget aceste chelt....si nici idei nu am...pls daca aveti ceva sugestii spuneti-mi si mie

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Da, asa e obiceiul si pe la noi . Anul trecut am dat doar la 3 asistente (educatoare nu sunt la cresa) si asistenta sefa. Nu m-am complicat prea tare, la asistente articole promotionale de la munci si cate un panettone, la sefa promotionale si un giftpack continand cozonac, o cutie bomboane de cioco si o sampanie. La fel o sa fac si anu' asta .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Sa imi tineti pumnii astazi la orl

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sunt alaturi de voi si va tin pumnii ! O sa fie bine !

Mergi la inceput