** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana...(acu tot imi vine sa spun Tiana)...ala din cutia de chibrite era viu?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si Daria are ceva de pocit:in loc de s-a muiat zice s-o moit?

S-a trezit Iarina,si ma duc la Deva s-o iau pe Daria sa-o duc putin la dintaru meu,ca are 2 maselute in curs de inegrire.Si am zis sa nu o las asa,sa vad ce e.Dar sa vad cum fac sa si stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Cat se poate de viu.L-a plimbat vreo 3 zile

Mergi la inceput

Tatiana bafta maxima la dintar!
Teo incepuse sa-mi spuna aseara un cantecel ...cu ceva 'gospodine'...dar nu prea era sigura de versuri...iar neuronu' meu s-a atrofiat de tot...am incercat acu sa caut pe net...dar nu-mi mai aduc aminte nika
Alina cum e Delia? ...vreau si eu o portioara de tocanita de vitel...Eu in permanenta am probleme cu carnea de vitel...ori nimeresc eu vita de 200 de ani ori nu stiu cum s-o gatesc...ca mereu tragem de ea... ca de opinci
Azi iar aterizam la mama...Teo e deja acolo...si bagam niscavai peste si ciorba de peste ...si cornulete cat putem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor sunt foarte suparata.Am fost la doctor si ne-a dat trimitere la orl si doctora ia spus asistentei citez"scriei trimiterea sa scapam mai9 repde de ea"Doctorul la care am vrut sa o mut nu ne poate lua in evidenta ca are prea multi pacienti.

Mergi la inceput

Alina imi pare rau ca ai parte de astfel de 'tratamente'.
Ti-am trimis um PM.

Mergi la inceput

Asta este trebuie sa raman la asta sdi voi apela la un pediatru cel la care vroiam sa o inscriu pe Delia dar na nu am ce sa fac

Mergi la inceput

Cu jocul asta s-a jucat Teo in asta seara!
http://www.pufulete.ro/jocuri-online/jocuri-pentru-copii/dora-space-adventure-2079.html
ea este foarte incantata de Dora si Ghetute...si a invatat f. multe lucruri de la desenele astea interactive..engleza, jocuri logice...sunt sambata si duminica dimineata de la 8 pe nikeldone...sau cam asa... Noi cand lipsim punem de inregistram serialul cu Dora si Diego
o noapte linistita va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

si sunt gata si va asteapta sa le serviti !

Tatiana, mai da' ce patzanie . Mi te inchipui vorbind disperata cu omu' tau la telefon . Bine ca nu esti miloasa ca sora ta ca parca te si vedeam facandu-i respiratie bushon la bushon . Si mie mi-e frica tare de asemenea vietati, bleah, inchipuieste-ti cum aratam, acasa la mama cand eram copil, urcata pe masa din sufragerie aruncand cu cartile din ghiozdan catre el cel mititel cu ochii sticlosi ....

Doinita, . Vad ca v-ati "dezlegat" la peste. Da' ce-ai mami cu Tina daca vrea sa se faca bucatareasa ? Cine stie ce-i va fi destinat in viata ? Copiii nostri ne uimesc pe zi ce trece . Bianca a inceput sa faca puzzle online si alte jocuri pe site-ul de la lego . Cand am mai intrat in casuta de acasa a vazut icoana cu lego in dreapta sus a paginii de la DC si pe aia a vrut sa intre...

Alina, imi pare rau ca treci prin momente neplacute cu medicul de familie, parerea mea e ca nu "ai cotizat multumitor" si din cauza asta se poarta asa cu tine . Asta sa-ti dea de gandit ca trebuie sa-i gasesti un medic Deliei cu specialitatea pediatrie . Bafta in continuare !

Aseara mi-am tuns cupilu' (in sfarsit), s-a privit in oglinda si a spus: "Ce frumusica sunt !" Incerc sa mai descarc niscaiva ...

Va doresc o zi minunata si fara peripetii !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana si eu prezenta la cafea.
Astazi am o zi plina:mers la orl,si sa mai caut pe internet medici pediatri la mine in zona.
Doinita fff tare faza cu musafirul nepoftit

Mergi la inceput