Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
wow deutzica .... hmmm m-ai pus rau pe ganduri. eu auzisem ca nasti mai repede la al doilea copil..dar chiar asa. clar trebuie sa fiu atenta sa nu il nasc prin masina, mai ales ca nu stam aproape de spital...de fapt nu stam aproape de nici un spital.
cea mai tare faza a fost dupa parerea mea sotul cu intrebarea: de unde stii
frumoasa povestea, intre tragic si comic felicitari inca o data
bianca - stiu la fix ce spui. asa eram si eu, oscilam intre: lasa-l domnule sa vina cand vrea si aoleoo sa il vad o data iesit, sa stiu ca e bine si sa nu pateasca ceva in burta. un pic de perseverenta in activitatile fizice si sigur il rezolvi saptamana asta
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
aris26 spune:
loredana - la noi a inceput nebunia cu constipatia la 2 sapt si s-a terminat pe la 4,5 luni cand a inceput sucurile de fructe. in toata perioada asta facea mai mult stimulat(termometru sau supozitor) din fericire nu a avut nici o problema dupa aia. acum face fara probleme, oriunde ne-am afla. desi se spune ca e normal sa nu faca si 4-5 zile eu una te sfatuiesc ca in a 4a zi sa incerci termometrul sau o farama de supozitor cu glicerina. cica e posibil sa asimileze absolut tot laptele matern si atunci nu are ce elimina. deci nu te speria inca
mama de mic +s36+ AMR 3sapt.
dana84 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Loredana_M
Apropo de constipatie. Noi pana ieri faceam caca dupa fiecare alaptat. De aseara nu mai e asa. Nu a mai facut deloc. Si pana acum o ora am avut concert. Mi-a plans de durere de burtica de nu stiam ce sa-i mai fac. Eu ii dadeam preventiv Infacol(simeticona), dar vad ca nu mai are efect. Acum stam burtica pe burtica si ne-a mai trecut. Dar oftam in somn si avem fata de om suferind. caca insa tot n-am facut. Am fost sfatuita sa incerc si cu bonisan, sa il dau lui si baby drink sa-l beau eu. O sa incercam si asa. Sper sa nu devina obisnuinta de acum incolo. Si doar ne laudasem ca suntem cuminti... fericita de Matei Ionut (02.11.2011) |
asa mi-a facut mie azi dimineata...s-a scremut sa faca caca vreo ora ...pana la urma a vomat de cat s-a scremut si de cat a plans si eu i-am bagat termometrul in fundulet si a facut in 3 min...si de atunci nu se mai opreste face intruna...daca vrei sa aplici si tu metoda asta sa dezinfectezi capatul termometrului cu alcool
deutzica spune:
Si pe mine ma distreaza acum intrebarea sotului aris,dar atunci imi venea sa ii dau cu ceva in cap la ce dureri aveam sa imi puna asa o intrebare...
Nici noi nu stam prea aproape de spital,pana la Bucur am fi facut cam 40-50 min,tinand cont ca mai era si seara,dar la cum a mers sotul am ajuns in 20 min.Noroc ca el e un sofer bun si a facut fata cu brio la condus in asa un stres cu o femeie si un copil urlatori in masina(cred ca ar fi un bun sofer de ambulanta).Cat despre ajuns la Filantropia unde trebuia sa nasc...nu aveam nici o sansa..
35+ Mami de Luca si Iustin in burtica
ioana_iasi spune:
fetelor trebuie facut un capitol cu alt titlu BEBELUSI BRUMAREI 2011,
nu mai sunt discuti pt fetele care sunt la saptamanile 30-39
oricum ma gandeam cum pastram legatra cand or sa vina toti bebelusi....???
cat de colici eu am folosit la primul bebe sab-simplex,beyby drynk
39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
corina_s spune:
felicitari carla, paula, bea pentru minunile voastre
sa fiti sanatosi si fericiti!!
deutzica mami curajoasa
36+
luny spune:
Dana, nu face un obicei din stimularea cu termometrul ptr kk, nu e deloc ok, va ajunge sa nu mai faca decat asa.. mie nu mi-a placut DELOC babydrinkul ala, atat e de dulce, nu il voi folosi deloc..
vad ca sabsimplex si infacolul au aceeasi substanta activa.. o fi vreo alta diferenta intre ele?..
Bianca, tot pe baricade?..
FELICITARI, FETELOR, SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRI!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Dana, nu face un obicei din stimularea cu termometrul ptr kk, nu e deloc ok, va ajunge sa nu mai faca decat asa.. mie nu mi-a placut DELOC babydrinkul ala, atat e de dulce, nu il voi folosi deloc.. vad ca sabsimplex si infacolul au aceeasi substanta activa.. o fi vreo alta diferenta intre ele?.. Bianca, tot pe baricade?.. FELICITARI, FETELOR, SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURATI DE COPILASII VOSTRI!! Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
azi a fost prima data cand i-am bagat termometrul...imi era mila de ea ca prea se chinuia
cat despre baby drink vad ca ii place si ii face si bine
Loredana_M spune:
Acum suntem un pic mai bine. Cacutza am facut asa... o urma pe scutec. Treaba cu termometru am incercat-o prima. N-a avut niciun efect. Plansul si durerea au cedat la contactul direct burtica pe burtica. Sper la noapte sa dormim, nu sa .
rania_s spune:
Am pus 3 poze...sper sa fii facut corect...ca tare m-am chinuit sa mearga.
Noi suntem tare cuminti deocamdata,papam facem caca ,schimbat,vb putin si apoi somnic din nou!!!sper sa o tinem tot asa