Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Colicii astia m-au terminat, nu mai pot. Urla bebe de mi se rupe sufletul. Ii dau Infacol alternativ cu Bonnisan, iar eu beau baby drink. Am inceput de aseara. Sper sa-si faca efectul in curand, ca am capiat de nervi. Sunt nedormita si nemancata. Am chemat-o pe maica-mea, dar pana ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

BRAVO WILD!
SA ITI TRAIASCA MINUNEA DE FATA SI SA FIE SANATOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitari Emma!!!Sa-ti traisca minunea sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!

Recuperare rapida!!!

Parca Emma vroia sa nasca natural...de ce a ajuns la cezariana??

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bravo Emma! Ai vazut ca totul a fost bine?! Bine ai venit pe lume Ingrid Ioana!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari Emma! bine ai venit pe lume minune Ingrid!!!

Cate griji ti-ai facut si uite ca bebelina ta e maricica, aproape de medie! cel mai probabil ca nici nu o sa fie considerata prematura...

Iulia, imi pare rau ca te chinui tare cu contractiile. Ce ti-e si cu natura asta! eu stiu ca un milestone e 32 sapt. Daca ai reusi sa treci de sapt asta ar fi f bine... Si asa de incurajare, desi nu doresc la nimeni.. una din cele mai bune prietene de-ale mele s-a nascut in anii '76 cu 900 grame si uite ca pana la urma a fost bine, sanatoasa si a recuperat perfect. si asta, cu "tehnologia" de atunci, adica stat cu sticle cu apa calda la picioare :)

Mada, nici aici nu e f popular uleiul de ricin. Dar dr meu stie de metoda asta si mi-a zis ca n-are nimic impotriva sa iau. Eu as folosi o metoda data de dr lui Luny, care metoda a mers f bine la ea. Si mai auzisem de 2 cazuri asemanatoare, la care s-a declansat travaliul repede si a fost si mai scurt. In acupunctura nu am asa mare incredere... in rest am facut/ fac de toate si nimic...

iar cu inductiile, pe langa ca sunt dureri f mari, pot crea distress lui bebe, ritm cardiac diminuat si uneori necesitate de cezariana in urgenta :(...

succes mult cu pregatirile! ce putin a mai ramas si la voi

40+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Olaaaaa!!!!

Felicitari Emma, mamica de bebelina frumoasa si sanatoasa!!!!!!!!!!!

Cu ajutorul lui DD sunt 36+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

felicitari emma
sa va bucurati de bebelina sanatoasa si mancaciosa

iulia ai vorbit cu medicul sa incerci sa controlezi contractiile?
incearca sa te odihnesti, poate asa se mai raresc

ela cum te mai simti?

36+

Buna Corina!

Ma simt foarte bine, multumesc pentru intrebare.
Am fost ieri la medic si colul este lung si inchis, asa ca bebelinul meu va mai sta la caldurica ceva vreme.

Tu cum te simti? Ce iti mai face bebelina?
Unde vei naste pana la urma? Acum mi-am adus aminte ca trebuia sa iti trimit contractul semnat cu Sanador.

Cu ajutorul lui DD sunt 36+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor

bianca77: cum adica cezariana e contraindicata datorita placentei anterioare ??? si eu am placenta anterioara dar nu mi-a zis nimeni pana acum ca nu ar fi indicata ceza ?? poti sa-mi spui te rog tie ce ti-au spus ?

felicitari emma ! recuperare rapida ! sanatate multa la amandoua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

felicitarii EMMA.
SA AVETI PARTE DE NUMAI BUCURII.VA PUPAM

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Wow, fetelor, ieri chiar a fost o zi plina de bebei frumosi, sanatosi si mamici fericite! Felicitari Wildorchid! recuperare rapida dupa cezariana si o fetita cuminte si mancacioasa!
Cine se mai pregateste pentru nastere zilele urmatoare?galeria e pe pozitii si asteapta numai vesti bune!!

Abia astept sa vina luna decembrie, cand Mos Nicolae s-ar putea sa-mi faca un cadou mic:) asta daca la eco+controlul de mine stim si noi data sigura a cezarienei. Doc vrea sa nastem exact prin saptamana 38, iar cu tot tratamentul pe care-l fac zilnic(Fraxiparine+ utrogestan + aspenter +dopegyt)...doamne ajuta sa atingem "tinta"
Intrebare pentru cunoscatoare: in bagajul pt spital (va fi Universitar daca ajuta) trebuie sa pun si pompa de san, biberon, etc.? nu as vrea sa pape bebe lapte praf daca eu am ce sa-i dau...si nu stiu care e filosofia asistentelor de acolo, poate detine careva vreo informatie utila...
In concluzie, saptamana asta ma stresez cu bagajul si cele necesare...

IOANA 35+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput