Brum. N-D 98- Bravo Wildorchid!! Haideti fetelor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

De aseara am contractii aproape non stop, unele mai usoarele, altele tin mai mult, mi se intareste toata burta, ma doare spatele si am intepaturi jos, sub burta. Bebe se foieste in pauzele dintre contractii, pentru ca n-are cum sa-i fie bine strans asa, ca intr-un corset. Paradoxal, inca n-a inceput sa sangereze colul. Dar astept, n-am cum sa ratez asta. Moralul e din nou la pamant, dar mergem mai departe, mai avem pana la 37.
E chiar tare, am cate o zi-doua in care ma simt bine si zic ca nu imi fac inca bagajul de spital; apoi am cate o zi ca cea de azi in care zic ca daca ma ajuta Dumnezeu si trec peste, maine imi pun lucrurile in geanta, sa fiu pregatita. Cred ca sunt in faza de negare. De n-oi ajunge eu la spital cu crucile-n vine...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Hai Wild!!! Nastere usoara!

Felicitari mamicilor de ieri si celor 5 bebelusi!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bianca aici uleiul de ricin e destul de controversat; cum bine a spus Luny tb sa vb cu medicul inainte. Ai incercat: scarile (urcat/cobarat), plimbari cu masina, metoda "italiana" love/love/love , step, dans?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Iulia sper sa mai astepte un pic bebele tau ca e cam devreme... Tu iei ceva pentru a controla contractiile? Nu ar fii bine sa te internezi? Lia a stat cateva saptamani bune in spital si a reusit sa ajunga la termen..
Apropo Lia mai da'ne un semn de viata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 35+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Am pus si eu cateva poze cu comoara mea mica pe picassa.

Am vazut si eu niste bebelusi tare dragalasi pe contul comun.Sa va traiasca mamici si sa fiti cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am vazut pozele...foarte frumosi bebeii...sunt 2 poze cu data de ieri, fara numele mamei sau al bebelusului. Posesoarele sunt rugate sa dea o denumire folderului, sa ne edificam si noi

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Am vazut pozele...foarte frumosi bebeii...sunt 2 poze cu data de ieri, fara numele mamei sau al bebelusului. Posesoarele sunt rugate sa dea o denumire folderului, sa ne edificam si noi

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

cred ca sunt ale raniei...stiu ca ea s-a chinuit ieri ceva timp sa puna poze si la un moment dat a spus ca reusit sa puna 3 poze...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 34 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buburuzul
Poze

cred ca sunt ale raniei...stiu ca ea s-a chinuit ieri ceva timp sa puna poze si la un moment dat a spus ca reusit sa puna 3 poze...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 34 zile

posibil, insa rania are un folder cu numele ei in care sunt 2 poze . Poate ca si celelalte 2 sunt tot ale ei

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

A nascut wildorchid prin cezariana o fetita de 3150 gr si 49 cm. E la terapie intensiva.
Felicitari Wild!!! Bine ai venit bebe de Emma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Am pus eu ceva poze ieri imi arata ca le-a incarcat,mai departe nu mi-a mers deci nu stiu ce am facut.
Am incercat sa ma loghez azi din nou dar tare greu imi merge ,sper sa nu fii facut eu ceva
La cat timp de la nastere are loc primul puseu de crestere?De dimineata de la 8 pana la 11 tot la san mi-a stat,ea are 10 zile azi...laptic aveam dar ea tot nesatula era.Intr-un sfarsit mi-a adormit si doarme si acum....
Fetele care alaptati va doare spatele?Pe mine dupa fiecare alaptat ma doare ingrozitor spatele
HAI EMA NASTERE USOARA!!!

Mergi la inceput