Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Aerlilian, succes pt maine la morfo! Sa vii cu vesti bune!
Anca, ai trecut prin multe, important e ca ai ajuns pana aici si lasa ca totul va fi bine pana la sfarsit!

Ana, mami de doi strengari si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cat pot de repede, maine va dau vesti.Oricum, dupa pranz.
Alina, eu zic sa nu il lasi.Tu stii ca barbatii sunt uneori delasatori, alteori ipohondrii...Dar eu am avut un coleg muscat, caruia desi nu i-a dat sangele de la muscatura, tot i-a facut vaccin.Stiu ca e incomod, dar chiar nu e de lasat...De necazuri aveti voi nevoie acum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara burtici

Bine au venit noilor burtici!

Canne-Marie, groaznic ce ti s-a intamplat! E bine totusi ca deja priviti inainte. Bravo! Esti o femeie puternica!

Lady, si totusi uite ca dupa experientele tale ti-ai gasit puterea de a mai face un bebe.

Despre kg, nu mai zic nimic; am 11 kg luate (10 din ele in ultimele 12 saptamani), mananc ca disperata dulciuri. Daca le pui peste cele 4 ramane de la Rebeca, uite cum am eu 15 kg peste greutatea rezonabila pentru mine. Deci, ce sa mai zic! Cel mai greu e ca nu ma mai pot misca in voie, Rebeca ma calareste toata ziua si vrea sa fiu in forma (ce stie copilul!). Asta e! Mergem inainte.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alina multumesc Astept sa-mi spui pe cine ai ales. Trimite-l pe sot la dr. Si al meu face la fel

Marysa nu se vede diferenta. Sunteti amandoi tineri si frumosi. Si la noi este diferenta de 12 ani, dar nu ai zice.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Ieri cand am primit lista cu copiii ne-au spus ca este un bebe de 6 luni care are nevoie urgent de un cateter cu camera video ce costa 1200 RON. Din fericire am strans de ieri pana astazi banutii si a si primit astazi cateterul Am fost tare fericita. Sper doar sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetelor am si eu nevoie de ajutor. Nu stiu unde si cum vad listutza?! Am inteles ca e pe mailul comun, dar habar n-am de mail comun, parola, etc. Daca ma poate ajuta cineva cu detalii sau cu un PM (ca asta stiu sa-l citesc).
Olga, nu am mai participat la astfel de actiuni. Ce ar trebui sa contina pachetelul? Am spus despre asta si unor prieteni ciprioti si mi-ar da si ei sa aduc cate ceva..In ceea ce priveste expedierea prin curierat, ma intereseaza daca e ok data: dupa 7 decembrie? Am sa vad la ce ora plecam din bucuresti si eventual as putea lasa pachetul la receptia hotelului unde vom dormi, iar cineva sa-l ridice de acolo. Sau sa il trimit cu un taxi, etc.
@Anca: Asa a inceput depresia si la mine. Dar nu pt ca am pus in sarcina, ci pt ca atunci cand am ramas insarcinata (la noi a fost un accident in "ziua de miere") ma straduiam sa scap de cele 15 kg acumulate de cand am schimbat "domiciliul". Au trecut gandurile negre in momentul in care am simtit-o, iar de cand o si "vad" prin burtica, nici ca-mi mai pasa! La mama mea in Bihor e o vorba: "Grasa si frumoasa" :)
@Marysa: Multumim la DD ca a avut grija de voi
Noi va spunem noapte buna si sa speram ca dupa ce nu se mai necajeste LAdy ne face si capitol nou :)

25+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Mihaela nu ai activat PM-ul si nu pot sa-ti trimit parola.

Din pacate cred ca data de 7 decembrie este prea tarziu. Noi mergem la ei chiar de Mos Nicolae si vrem sa ducem pentru toti cadouri atunci, nu putem sa-i spunem unui copil ca-i aducem cadoul peste 2-3 zile cand ceilalti o sa-l primeasca chiar atunci. Din pacate, nu prea vad cum am putea sa facem Dar iti multumesc tare, tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu daca as ajunge la cezariana as prefera anestezia generala.
As inebuni sa stiu ca umbla cineva in mine iar eu sa fiu treaza, mi-ar sta inima in loc.

+28

Esti nebuna :)) nici nu iti dai seama ca la tine se lucreaza

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Anna..nici nu stii cat mi-e de greu..scriind imi vin in minte toate imaginile...ca intr-un film!

Iaura..nu am de ales!

1.Rebecca va avea un 2 ani si doua luni

2.Vor fi doi copii mici care au nevoie de atentie, de grija, de hrana, curatenie..si altecele

3.Nu am si nu imi permit ajutor 24/24

4.Cezariana impune odihna la pat, lipsa efort-nu am cum...exclus cu doi copii mici

5.Nu am bani de facut cezariana nici macar la Bacau.de celputin 1000 lei plus anestezist,infirmiere...plus ingrijire dupa..

6.Mi-e frica sa ma adoarma de mor...am o fobie:ca nu ma voi mai trezi.Si nu pot trece peste.Mereu visez ca ma trezesc intr-un siciriu inchis la 2 metri sub pamant-da, stiu...imi lipseste clar o doaga

7.Mi-e frica de mor de operatii...nu am niciuna la activ..

8.Nu am alta alternativa decat nasterea naturala..de care mi-e la fel de frica..dar macar voi fi treaza..prefer sa fiu constienta, nu adormita si sa vad cand scoate pruncul din mine..nu sa-mi puna un copil in brate, care in mintea mea poate fi al oricui!Am si eu piticii mei!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

la ce am citit in povestea ta, eu cu cezariana m-am vindecat de 10 ori mai repede decat tine.
iar anestezia nu trebuie sa fie generala.
oricum, iti doresc sa ai nastere usoara, indiferent cum

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Offf, greu mai reuseste omul sa va ajunga din urma.
Anne marie, daca mai ai puterea sa ne urmaresti acum sa stii ca te asteptam sa ne scrii in februarie vesti bune. Chiar daca o sa fim prinse cu nasteri, bebelusi ne-ar face mare placere sa ne impartasesti bucuria. Deocamdata iti tinem pumnii si ne rugam pt tine sa-ti fie bine si sa ti se implineasca dorinta. Multa putere!
Aerilian, georgia bafta maine!!!
Olga nu am putere sa ma uit pe poze, o sa citesc si mailul din contul comun si daca ne intalnim povestim mai multe.
Alina eu strig prezent pt marti la 6 - eu pot si mai devreme, adica 5-si va propun restaurantul buongiorno de la victoriei, vis a vis de cladirea orange. Ma gandesc ca e mai bine pt ca e in centru. Locuri de parcare sunt in fata la medicover, e si statie de metrou. Alina imi place cum ne mobilizezi si trimite-l la dr pe sotul tau, macar la un control.
Lady... Inca o data ma cuceresti cu experientele tale. Esti incredibil de puternica. Si eu am avut experiente de viata mai grele, nu le zic neplacute si cateodata ma compar cu hopa mitica.....sunt convinsa ca-l stiti... Pt ca de fiecare data reusesc sa ma ridic destul de repede.Tu spuneai ca ti-e frica de operatii, mie tocmai de ele nu mi-e frica pt ca am deja 4 la activ-dintr-un accident de masina-iar pt mine hotararea de a face cezariana si operatia in sine o consider cea mai usoara varianta tocmai din pricina povestilor auzite de la prietene care au nascut normal.
Noapte buna

28+

Mergi la inceput