Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 10
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Gata ,am luat fetita de la gradi . Era super incantata ca i se misca un dintisor .De acum asteapta sa-i cada si sa vina Zana Maseluta .eu nu ma asteptam sa i se schimbe deja dintisorii. |
Si Iarina este super incantata ca i se misca 3 dintisori iar zilele trecute 2 i-au cazut deja si a primit banuti de la Zana Maseluta.
Acum ceva vreme eram si eu surprinsa sa aflu cum copiii din ziua de azi schimba dintii de lapte de la 5 ani. Iarina face 6 ani in ianuarie, suntem in grafic.
_
Rares - clipe si zambete
shtephy spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Si Iarina este super incantata ca i se misca 3 dintisori iar zilele trecute 2 i-au cazut deja si a primit banuti de la Zana Maseluta. Acum ceva vreme eram si eu surprinsa sa aflu cum copiii din ziua de azi schimba dintii de lapte de la 5 ani. Iarina face 6 ani in ianuarie, suntem in grafic. _ Rares - clipe si zambete |
Acum se pare ca a venit randul meu sa fiu surprinsa .Inca vreun an nu ma asteptam sa se intample.
Avem fete mari .
shtephy spune:
citat din mesajul lui simina_kin Ahhhhh......pe mine nu ma lasa fimea deloc pe forum........si daca mai am si "norocul' sa fi scris si Many_bani se pune pe jelit "cocoioo...cocoioo" |
Ii dam multi pupici ,poate asa o mai induplecam putin sa te lase la forumit.
Sa ne tii la curent cu analiza de Ca
shtephy spune:
Hai ca vorbesc singura pe aici .Ce sa fac daca se joaca frumos copiii? Sa vedem cat mai tine minunea ...
Monis gata ,am vazut de ce ma suspectezi ca vreau bb 3 . cand i-am raspuns Cristnei nu ma gandeam deloc la lucrul asta ,ci doar ca mi-ar placea sa fiu in locul ei ,neinsarcinata si fara menstruatie
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui simina_kin Ahhhhh......pe mine nu ma lasa fimea deloc pe forum........si daca mai am si "norocul' sa fi scris si Many_bani se pune pe jelit "cocoioo...cocoioo" |
exact asa face si soricelul , de aia e exclus cand e langa mine sa am forumul deschis.
si SALUTAREEEE
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica
RamonaCopot spune:
Eu sunt singura (de fapt cu soacra,dar nu se pune) si de vineri parca nu imi gasesc locul. Abia asteptam sa raman singura, sa invat, sa fac referate, teme, curatenie, sa mai am grija si de mine.... iar acum cand sunt singura nu ma urnesc deloc sa fac ceva din cele enumerate. Aseara mai sa ma pun pe plans la telefon cand imi zicea soricelul "vei a mami, hai mami a baiat, astapta baiatu pe mami acolo a statia de autobus".
Nu e bine deloc singura!!! Abia astept sa se intoarca, sa fie casa plina din nou, sa intru in criza de timp, sa invat noaptea, sa ma impiedic de jucarii si sa aud galagie!
gata...m-am vaicarit .
LA MULTI ANI pui mici si dragi George Stefan si Paula Gabriela!!!
Moama...greu trebuie sa fie si la Mangalica cu frigul ala, sper sa se imbunatateasca rapid situatia.
Shtephy, eu sper sa nu cobesc (daca nu vrei) dar eu de la inceput te-am "vazut" mami de 3 copilasi. Asa simt eu .
si dupa o juma de ora de sporovait la telefon cu mama, am uitat ce mai aveam de zis ...
Ramona ,
strumfy_12 spune:
La Multi Ani PAULA GABRIELA
La Multi Ani GEORGE STEFAN
Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata
RamonaCopot spune:
Mi-am mai adus aminte de David al Danei ca e bolnavior , saracutul. Greu de tot sa dai la un copil antibioticul daca nu il vrea, eu as incerca ori cu altul, ori cu injectabil ca isi si face efectul ami repede. Cum insa la voi acolo nu e Romanica noastra, sa va lase branula la mana si sa mergeti doar la injectat, sper sa va reuseasca varianta cu alt siropel.
(Dominic, de ceva vreme a descoperit pastilutele. De vreo luna nu ii mai dau vigantol, ci tablete de vigantoletten, pe care le roade cu placere. Ii place sa le roada si mai nou ne cere pastiluta, asa ca trebuie urgent sa achizitionam un dulapior din ala cu cheie ce se pune sus de tot sa mutam toate medicamentele acolo, ca e pericol altfel daca ajunge la vreuna. )
- oare pastilutele amare le-o mai roade??
Ramona ,
coquelicot spune:
Hello, hello
La multi ani Geo si Paula.
Noi am bifat o otita congestiva care n-a raspuns la tratament si azi s-a constatat ca are timpan hemoragic gata sa se sparga.ORL-istul a zis ca n-ar fi bai daca se sparge la astia mici dar zau ca nu vreau sa experimentez asta. SI l-a invitat pe tatal lui Matei sa vada ce e in urechea lui. A vazut ca o 'rana in carne vie'. Asadar, dupa 3 zile de munca pe bucati cu oamenii de la munca extrem de draguti si intelegatori imi iau medical pana se amelioreaza problema.
Cert e ca mi s-au subrezit toate ideile depre trecutul de la sine al mucilor, despre nesaritul cu medicamente la primul stranut, etc.
De la muci necuratati foarte serios am ajuns a doua oara la otita. Dupa 4 nopti de temperatura de peste 39.5 am inceput cu Augmentin si de 2 zile cu tratament inca are febra si ce ma omoara este durerea lui de cap. Se plange de durere de cap in puseele de febra. Asa ca azi am fost la alt orl-ist care mi-a spus sa curat nasul bine bine bine( la raceala asta l-am lasat neaspirat pentru ca am considerat ca a invatat cat de cat sa sufle nasul) si ca Colargolul dezinfecteaza si usuca (2 orlist au zis asta) insa cand se congestioneaza urechea nu e bun ca nu desfunda. Si mitul asta mi s-a demontat. In plus, ii dau nurofen de atat timp, doc mi-a spus ca ii dau prea mult cei 5 ml la 8 ore inseamna 15 ml pe zi, mai mult decat kg. sale si ca ar fi mai bine sa il calmez repede cu Novocalmin.
Ma simt ca iesita dintr-o bula departe de lume, bula aia in care aveam timp de 'filosofat' despre bio , naturiste si neinvazive etc si presimt cand vor mai fi situatii de urgenta cand din lipsa de timp o sa ajung sa apelez la solutiile astea. Imi fac timp sa ajung la un homeaopat cat de curand.Si tot sper sa apuc sa ii fac un exudat insa el in perioadele astea nu sta 3 ore fara tzatza. Si ma intreb de ce la otite se da antibiotic sistemic si nu unul local cum ar fi niste picaturi.Dar am obosit de atata febra, il vreau pe Matei sanatos.
Cam atat.Ursuletii cu echinaceea sa traiasca daca imi permite draga de Lila o licenta glumeata.
Va pup si sa ne-auzim cu bine si bune