Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aever

Am sunat medicul si a zis ca nu e cazul sa ma stresez ca nu se ia asa usor. Uf...sper sa aiba grija Doamne Doamne si de noi si sa fie totul bine.

Nu v-am mai zis, dar sunt stresata si pt ca bunicii(adica parintii mei) nu-s deloc incantati de bebe(v-am mai povestit eu cu alta ocazie) Si am tot avut discutii zilele astea pe tema asta si se preconizeaza si alte discutii...ceea ce evident imi produce foarte multa angoasa. Poate exagerez eu dar cred ca intr-un fel ar rasufla usurati daca bebe n-ar mai fi si poate de-aia ma agit acum mai mult.

Imi cer scuze daca v-am suparat sau v-am lezat in vreun fel, de obicei sunt cam panicoasa, chiar daca ma dau eu aici curajoasa si incerc sa incurajez pe altele.

Andreea, 9+

Nu-i inteleg pe parintii tai, iarta-ma. De ce se baga in viata voastra intr-o problema atat de delicata? Tu si sotul tau trebuie sa decideti cand sa aveti copii, nu altcineva. Eu sunt fff vehementa cu chestiile astea, accept sfaturi, pareri, chiar le cer cand am nevoie, dar nu accept sa vina si sa-mi spuna mie ce sa fac cu viata mea, cu familia mea, asta e exclus. Si nu vad loc de suparare, pt ca nu cred ca lor le-a dictat cineva cum sa-si traiasca viata(sau daca a facut-o si ei au acceptat, treaba lor.)
Pai de aia esti cu psihicul fragil, pt ca esti sabotata emotional. Ai grija de tine, zic eu, si lasa-i sa spuna ce vor. Tu stii ca puiul tau e mai important decat orice, si asta trebuie sa conteze.
Restul...stii cum e: cainii latra, caravana trece!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata burtici!

Hilde iti povestesc doar o situatie, nu este general valabila. Sora nasei mele de cununie, 33 de ani, nu-si doreau copii pentru ca nu aveau casa (defapt erau un pic prea egoisti, au recunoscut acum), a ramas insarcinata si nu a stiut. Este casatorita de la 18 ani si nu s-a protejat niciodata pana la 33. Ciclu a venit peste sarcina timp de 3 luni, pana a lesinat odata pe strada si dupa niste analiza s-a constatat ca este insarcinata. Nu a avut nici un simptom deosebit. Acum 2 saptamani a nascut un baietel dolofanel si simpatic foc.

Eu trebuia sa ma duc la analize de dimineata si nu m-am dus. O sa mai astept pana sambata cand am programarea sa vedem daca mai este sau nu sarcina.
Sanii mi s-au desumflat, nu ma mai dor, burta nu mai ma doare deloc, nici macar o intepatura pe zi sau ceva, stari de voma lipsa, pofte lipsa, starea de somnolenta a disparut complet, azi noapte pe la 1 citeam ce ati mai scris voi pe aici. Sunt terminata psihic si nu pot sa-mi revin. Simt ca nu mai vine odata ziua de sambata sa ma duc la doctor sa stiu odata daca mai este sau nu bebe.

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Buna seara burtici!
Mi-a venit rezultatul la beta HCG e 131 279 U/l ceea ce e ok pentru saptamanile 7-12.
Dar citind mai atent nu faci prea mare lucru cu o valoare, si mai ales in sapatamana 10 cum sunt eu, pentru ca maximul se atinge in saptamanile 8-10, dupa care incepe sa scada. Si tot din ce am mai citit acest hormon e secretat de placenta si valoarea lui scade doar daca sunt probleme cu placenta sau daca e chiuretata, daca bebe se opreste din evolutie placenta ar produce in continuare hcg. Cea mai sigura metoda de a vedea daca sarcina e oprita in evolutie este ecograful. Se pare ca am de asteptat pana pe 28 .

Elena 10+

Elena nu cred ca ar trebui sa iti faci griji..eu stiu ca daca valoarea hcg este ok atunci bebe e in evolutie..rog fetele care stiu mai bine sa spuna..
Dar pt linistea ta mergi la un eco sa nu stai in stres pana pe 28

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Andreea, daca nu ai virusul de rubeola, sincer, in afara decat sa incerci sa nu iei contact cu copii nu prea ai ce face acum.
Oricum daca Doamne fereste faci cumva, de pereferat este sa fie trimestru 2 unde cica sunt sanse tare mici sa se transmita la bebe. oricum nu va lasa Doamne Sdoamne pe voi acum, asa ca stay away from the babys si totul o sa fie bine.

Cat tine de bunici, sunt de acord cu Elly, nu e treaba lor, nu e viata lor, m;ai ales ca parca am retinut ca ai aprope 30 de primaveri la activ??? intelegeam daca aveai 16 ani, insa acum esti femeie matura, nu conteaza\daca ai acte pt sot sau nu:), sau daca v ati cununat religios, important e ca voi sa fiti o familie si sa va iubiti iar Doamne Doamne le stie el pe toate.

Te pup si hai nu mai fi trista si amarata:*

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 14 saptamani +

Mergi la inceput

Fete am inceput sa tusesc, imi curge nasul de o saptamna si ceva insa nu am probleme de respiratie, insa azi dimineata m am trezit cu o tuse de mama mama.

offf mi am luat STODAL, ca asta stuiu ca e recomandat in sarcina si sper sa mi treaca. Ceva leacuri babesti stiti???

Mergi la inceput

Auziti, gravidutelor mai inantate putin, vaoua nu v a crescut burtica???

Mie da si inca mult, adica se vede clar ca sunt insarcinata si deja mi am luat blugi din gama MAMA de la H&M ca nu mai aveam ce sa pun pe mine.

Sunt atat de mandra de burtica mea.

Mergi la inceput

Andreea cum sa ne superi..te inteleg acum ca ai starea asta si din cauza alor tai..dar daca tu iti doresti tu decizi nu ei, e viata ta, e vorba de copulul tau..hai capul sus..o sa fie totul bine si o sa se obisnuiasca si ei cu ideea si cand o sa vina pe lume o sa il iubeasca..

Mergi la inceput

Mai Deea eu stiu ce inseamna sa stai asa si sa crezi ca bebe nu mai este..ca si Elena cred ca ar trebui sa mergi la un eco pt linistea ta sa nu mai stai in stres
Daaa si eu am o burtica de toata frumusetea..si eu sunt mandra de ea..eu de vreo 2 sapt mi-am luat pantaloni de gravida ca nu ma mai incapea nimic..acum nu mai sunt nici balonata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor!

Andreea, eu zic sa te linistesti cu rubeola. Gandeste-te ca daca nu ai facut-o o viata intreaga, care sunt sansele sa o faci acum?! Aproape nule. Asa ca nu merita sa iti incarci mintea si sufletul cu astfel de griji. Eu nu sunt imunizata nici la Rubeola, nici la Toxoplasmoza. Asa ca, le voi reface lunar, voi incerca sa ma feresc, insa nici nu ma gandesc ca le-as putea lua.

Relativ la bunici...Of, cat de rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva si nu va puteti bucura cu totii impreuna. Dar sunt perfect de acord cu ce zic fetele, este viata voastra, minunea voastra, binecuvantarea voastra de la Dumnezeu. A voastra in primul rand. Ar fi trebuit sa fie si a lor, dar daca ei nu accepta asta, eu zic sa incerci sa te gandesti la asta cat mai putin, sa limitezi contactele cu ei, pentru ca iti fac mai mult rau decat bine. Sunt 100% convinsa ca intr-un final se vor "da pe breazda", si vor fi topiti amandoi dupa minunea voastra. Dar pana una, alta, iti fac tie din zilele astea ce ar trebui sa fie Magice, ganduri rele. Eu as incerca si sa ii conving, daca s-ar putea, ori sa le rezolv "nemultumirile" (care sincer, nu imi imaginez de ce pot fi legate), insa nu prea mult. Stiu ca e un ghimpe, insa incearca sa uiti de el.

Deea, vad ca gandurile rele nu te parasesc, tare rau imi pare. Daca as fi in locul tau, m-as duce Acum la medic si as face o ecografie. La orice medic, orice clinica, care e mai aproape. Doar pentru linistea ta. Ia-ti frumos sotul de mana (simt ca esti inspaimantata si poate ai nevoie de suport - inainte de eco, nu ma gandesc in niciun caz dupa ), si mergeti sa va vedeti minunea. Sa vezi ca el e bine mersi, se joaca, si tu te ingrijorezi degeaba...

Ioana, de vreo saptamana sa stii ca mi se pare ca se vede binisor burtica! Eu am si un pic de "izolatie" , asa incat nu eram sigura daca e bebe ori doar eu, insa acum e evident mai bombat abdomenul in partea de jos, mai ferm, si de hainele vechi nici nu mai zic. Le-am abandonat de muuult - eu am simtit pe la 6 saptamani asa ca ma incomodeaza toti pantalonii si ca burtica creste simtitor. Cred ca a fost o parere, ori eram balonata, pentru ca a ramas identica pana acum vreo saptamana-doua. Dar eu deja imi luasem niste pantaloni de graviduta si ii port de atunci, ma simt excelent cu ei, dar inca mai am muuuult loc de crescut in ei .

Hilde, asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura!

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

buna dimineata fetelor
eu fac vineri 9 saptamani si deja de la 8 a inceput sa se formeze putin burtica, dar seara se vede clar, pentru ca se intareste si are forma perfecta saptamana trecuta cand am fost la control chiar m a intrebat doctora daca sunt balonata(si nu eram), din cauza ca a vazut si ea ca incepe burtica sa se formeze....la noi cred ca e ereditar si mama si sora au patit la fel s-a format burtica foarte repede:)dar sunt foarte bucuroasa si ma simt foarte insarcinata cand o vad asa rotunjoara:)

Gabi 8+

Mergi la inceput