Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ati intrebat de cele 16 ore libere, nu stiu exact care este legea, dar stiu ca exista. Nu scrie ca e neaparat sa iti iei 2 zile ci ai liber 16 ore pentru analize, dar trebuie sa duci dovata ca ai fost la analize. Scuzati ca nu mai tin minte legea.

In legatura cu analizele si interpretarea rezultatelor din pacate nu pot sa imi dau parerea ca nu stiu nimic despre acest subiect.

Pe cand ma laudam voua ca nu imi mai este rau, azi dimineata la 5 am avut un episod neplacut. A trebuit sa ma duc sa vars ca nu am putut sa ma mai abtin.
Cu durerile de burta stau mai bine, iar azi noapte nu am mai avut contractii.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Of, Ramona! Tu si la 15 sapt versi....pai ce sperante sa mai am eu ca o sa scap repede de greturi si varsaturi? Ca eu ma uit la voi, cele mai mari(adica cu sarcini mai mari) si ma tot gandesc ca uite, acolo trebuie sa ajung si eu. Si acum la 9 sapt ma tot sugestionez ca inca un pic si gata cu varsatul, inca un pic, o saptamana, doua maxim 3 Si cand va aud ca voi inca n-ati scapat, ma apuca asa o deznadejde... Si eu de dimineata am vomat asa brusc, desi n-aveam ce. Mai aiurea e ca desi n-am ce ma opresc foarte greu din spasme.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Andreea, cred ca tine mai mult de sarcina si de organism.
Eu am avut greturi in sapt 9-13, apoi au inceput sa se cam duca.
Acum, rar am cate o zi in care mi se face asa....usor greata.
Dar, eu n-am fost ca tine, de ex. N-am vomitat deloc, iar greata imi trecea dc papam ceva. Deci la mine au fost mai moderate asa greturile.
Sper sa te lase si pe tine in curand, ca sa poti sa te bucuri de burtica!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Si eu sper din tot sufletul sa ma lase! Saptamana trecuta a fost crancen, vomam si de 3 ori intr-o zi. Acum de 2 zile am reusit sa ma abtin, dar azi nu s-a putut. Sa vedem, poate totusi ma lasa si pe mine ceva mai moale macar din sapt 12.

Te pup cu drag, Elly! Nu te mai supara ca nu se merita.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aever

Si eu sper din tot sufletul sa ma lase! Saptamana trecuta a fost crancen, vomam si de 3 ori intr-o zi. Acum de 2 zile am reusit sa ma abtin, dar azi nu s-a putut. Sa vedem, poate totusi ma lasa si pe mine ceva mai moale macar din sapt 12.

Te pup cu drag, Elly! Nu te mai supara ca nu se merita.

Andreea, 9+

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Haha, vomitat de 3 ori pe zi e floare la ureche. Eu la toate sarcinile vomitam de nu stiu cate ori pe zi, cum incerCam sa mananc sau sa beau ceva, cum vomitam. Iar la a treia sarcina m a tinut asa pana la 5 luni... Nu spun ca sa va descurajez, dar spun ca se poate intampla... La mine inca nu au inceput greturile, poate scap de data asta, dar slaba speranta...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, da' nu am lipsit decat un pic si v-ati si certat 5 pagini! Nu vreau sa iau partea nimanui, ca pare deja aplanat conflictul si ma bucur , insa sunt convinsa ca venim toate cu sfaturi bine intentionate, care exact asa trebuie intelese. Niste sfaturi care ne fac atente si ne fac sa cautam detalii daca ne trezesc suspiciuni, nu litera de lege.

Andreea, si eu ma intreb cand o sa inchei odata cu varsaturile?! Am trecut de 15 saptamani, dar am varsat si azi dimineata. Relativ la "nu am nimic de varsat dar ma opresc greu din spasme" - mi se intampla si mie. Eu vars in 80% din cazuri pe stomacul gol. Stiu ca suna ciudat, dar e tare neplacut pentru ca nu prea am ce varsa, doar ma chinui. Si atunci, cand simt ca e iminenta situatia, beau repede cateva inghitituri de apa si parca e mai usor... Incearca, poate te ajuta.

Diana 15+

Mergi la inceput

Delia biata de tine, asa de rau?
Stiam de sarcini toxice ca se vomita tot, dar vad ca nu e o regula. Prietena mea cea mai buna a vomitat si ea mult in sarcina, pana la 4 luni, timp in care a slabit vreo 6 kg.

Eu de fire, sunt o gretoasa, si ma gandeam ca sigur in sarcina o sa vomit si sufletul din mine, dar uite ca nu. Nu stiu, asta a fost reactia organismului.

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

CRIXY,tu pan la urma te-ai programat la amniocenteza?pe cat te duci?
SHOSHONIK,vad ca esti din Iasi,ce se mai aude pe acolo de dr.Iliev(eventual legat de amniocenteza...ca de superecografist stiu ca e...).Unde si cu cine intentionezi sa nasti?

Virginia 14+,mami de Ioana(22.12.2002)

Nu am auzit prea multe de dr, Iliev.Eu merg la Arcadia, la dr.Magaleas Agrigoroi Viorica.Sper sa reusesc sa nasc tot acolo. Pot spune ca sunt fan Arcadia, si cu medicul ma inteleg excelent. Luni merg la dublu test...si am ceva emotii pt ca nu as fi vrut sa il fac...
La Arcadia Palas e o dr. foarte "tare" in ecografii pt sarcina, DR Chelemen, cica e autorizata in nu stiu ce tara...am fost la ea o sg data, insista in masuratori si e foarte exacta(merg la ea pt dublu test). Nu stiu daca face si amniocenteza dar pot sa intreb.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata burtici!

Elena sunt... nu stiu nici eu, cred ca bine, fara simptome, am sunat dr. aseara si mi-a spus sa nu ma agit ca totul este ok sigur, mai ales daca nu ma doare si nu sangerez. Simptomele pot fi sau nu, iar daca au fost, pot disparea fara motiv oricand. Acum sincer, nu am avut niciodata varsaturi, doar starile acelea de greata din senin sau daca ma gandeam la o mancare anume.
Dupa ceva discutii cu mama, cumnata, soacra... (probabil toata lumea este ingrijorata sa nu intru in depresie), am ajuns la concluzia ca daca acest copil vrea si trebuie sa traiasca... va trai, daca nu... nu. Eu fac tot ce pot sa creasca in burtica pana la termen, ii dau multe fructe si legume, ma chinui sa beau apa si lapte, dorm cat pot de mult, nu fac prea mult efort. Deci daca soarta mea va fi sa am acest copil, sigur il voi avea.

Nu vreau sa comentez starea de "conflict" creata, doar ca sunt de acord ca acest forum este dedicat discutiilor, parerilor si nimeni nu ar trebui sa se bazeze 100% pe sfaturile si parerile de aici, chiar si cu link de referinta. Parerile se spun, sfaturile de dau, doar ca fiecare are posibilitatea sa-si selecteze. Nu suntem medici, iar organismul si starea de graviditate clar este diferita de la femeie la femeie.

Eu va rog sa incetati cu replicile, intepaturile si vorbele cu directie pentru ca nu asta este ideea forumului. Sunt de parere ca cine nu este de acord, sa nu mai intre, sa nu mai scrie sau sa nu mai citeasca. Aveti libertatea asta.

O zi buna si cu calm va doresc!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce

Mergi la inceput