Sezatoarea canadiana (217)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

La Multi Ani tuturor care poarta numele Andrei sau Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

maru la multi ani pentru Andrei!

la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La multi anisori tuturor sarbatoritelor noastre si a tuturor Andreilor si Andreelor!
Cam liniste pe aici in ultimul timp:)
Cge poti sa scrii reteta de pizza aia asa de gustoasa de i s-a dus vestea pana la dolphin? Pls:)
DanaP cum mai esti?
Vroiam sa va intreb care resorturi ati vizitat si erau ok cu 2 copii free? Ca nu stiu incotro sa o apuc la anul si la o cautare rapida m-am “felicitat” ca am doi acuma:)
Ana, cum e T la scoala?
Restul d-nelor, fara omitere, ce mai faceti? Gata de sarbatori?;)
Noi suntem bine si asta e cel mai imoportant

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Dana ! mai spune-ne cite ceva despre voi! si eu sunt pe site-urile de vacanta, caut ceva in ianuarie la Punta Cana, cred. Unde vreti sa mergeti?

Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

He, he, reteta de pizza..
Blatul e facut de masina de paine. Si in rest, dupa imaginatia /ce se afla in frigider.

Cam asta ar fi reteta:
1Pizza (30cm):
- ap#259;: 140ml
- ulei de m#259;sline: 3 linguri#355;e
- f#259;in#259; alb#259;: 225g
- sare:1 linguri#355;#259;
- zah#259;r: 1.5 linguri#355;e
- drojdie: 1.5 linguri#355;e

Pentru decorat:
- past#259; de tomate: 6 linguri
- oregano: 1 linguri#355;#259;
- brânz#259; mozzarella, t#259;iat#259;: 140g
- ro#351;ii proaspete, t#259;iate: 4
- piper galben: 1.5 linguri#355;e
- piper verde: 1.5 linguri#355;e
- ciuperci t#259;iate: 50g
- ca#351;caval t#259;iat cubule#355;e: 50g
- #351;unc#259; presat#259;, t#259;iat#259; buc#259;#355;ele: 50g
- parmezan: 25g
- frunze de busuioc proasp#259;t: 6
- sare #351;i piper boabe
- ulei de m#259;sline: 3 linguri#355;e
Preparare
Îndep#259;rta#355;i suportul din aparat #351;i ata#351;a#355;i paleta de fr#259;mântare.
Turna#355;i apa #351;i uleiul de m#259;sline în aparat. Face#355;i o adâncitur#259; în mijlocul f#259;inii dar nu pân#259; jos #351;i ad#259;uga#355;i drojdia. Introduce#355;i suportul de pâine în aparat #351;i fixa#355;i-l. Selecta#355;i programul (9) SPECIALITY Dough (Aluat special). Ap#259;sa#355;i start. Unge#355;i u#351;or cu ulei o tav#259; de pizza sau o hârtie de copt.
La sfâr#351;itul ciclului, aseza#355;i aluatul pe o suprafa#355;#259; care, în prealabil a fost dat#259; cu f#259;in#259;. Întinde#355;i cu grij#259; aluatul. Rula#355;i pân#259; ob#355;ine#355;i un blat rotund de 30cm, dup#259; care a#351;eza#355;i-l în tav#259; sau pe hârtia de copt.

Preincalziti aragazul la 220 grade celsius. Unge#355;i blatul de pizza cu past#259; de tomate.

Presar#259;#355;i deasupra oregano #351;i dou#259; treimi din brânza mozzarella. Orna#355;i cu ro#351;iile, piperul, ciupercile, ca#351;cavalul, #351;unca presat#259;, mozzarella r#259;mas#259;, parmezanul #351;i frunzele de busuioc. Pune#355;i dup#259; aceea sare #351;i piper #351;i turna#355;i pu#355;in ulei de m#259;sline deasupra.
Coace#355;i în jur de 18-20 minute pân#259; ce cap#259;t#259; o culoare aurie #351;i servi#355;i imediat.

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Blatul e facut de masina de paine. Si in rest, dupa imaginatia /ce se afla in frigider.

Cam asta ar fi reteta:
1Pizza (30cm):
- apa: 140ml
- ulei de masline: 3 lingurite
- faina alba: 225g
- sare:1 lingurita
- zahar: 1.5 lingurite
- drojdie: 1.5 lingurite

Pentru decorat:
- pasta de tomate: 6 linguri
- oregano: 1 lingurita
- brânza mozzarella, taiata: 140g
- rosii proaspete, taiate: 4
- piper galben: 1.5 lingurite
- piper verde: 1.5 lingurite
- ciuperci taiate: 50g
- cascaval taiat cubulete: 50g
- sunca presata, taiata bucatele: 50g
- parmezan: 25g
- frunze de busuioc proaspat: 6
- sare si piper boabe
- ulei de masline: 3 lingurite
Preparare
Îndepartati suportul din aparat si atasati paleta de framântare.
Turnati apa si uleiul de masline în aparat. Faceti o adâncitura în mijlocul fainii dar nu pâna jos si adaugati drojdia. Introduceti suportul de pâine în aparat si fixati-l. Selectati programul (9) SPECIALITY Dough (Aluat special). Apasati start. Ungeti usor cu ulei o tava de pizza sau o hârtie de copt.
La sfârsitul ciclului, asezati aluatul pe o suprafata care, în prealabil a fost data cu faina. Întindeti cu grija aluatul. Rulati pâna obtineti un blat rotund de 30cm, dupa care asezati-l în tava sau pe hârtia de copt.

Preincalziti aragazul la 220 grade celsius. Ungeti blatul de pizza cu pasta de tomate.

Presarati deasupra oregano si doua treimi din brânza mozzarella. Ornati cu rosiile, piperul, ciupercile, cascavalul, sunca presata, mozzarella ramasa, parmezanul si frunzele de busuioc. Puneti dupa aceea sare si piper si turnati putin ulei de masline deasupra.
Coaceti în jur de 18-20 minute pâna ce capata o culoare aurie si serviti imediat.


Pentru ca vreau sa o fac deseara, am "tradus-o". Sper ca nu te superi cge Multzu' de reteta

Intrebare 1 - ai folosit vreodata drojdie proaspata? Cat? cum?...
Intrebare 2 - aluatul are elasticitatea aia, sa-l invart ca sa obtin forma rotunda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Intrebare de sezon - Oana si celelalte amatoare de ski

Unde se skiaza cel mai bine in jurul Montrealului?
A fost cineva in Vermont? Care partie e mai buna?

Eu prin bine, inteleg partie lunga, sa nu stau toata ziua in coada la lift.

completare - eu vin din toronto, asa ca daca ar fi mai in sudul Montrealului ar fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Escu, noi am fost la Vermont acum 2 ani si mi-a placut tare mult la Stowe. In sfarsit vedeam si eu munti ca in Ro! Noi nu schiem, dar tot ne-a placut:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

Intrebare de sezon - Oana si celelalte amatoare de ski

Unde se skiaza cel mai bine in jurul Montrealului?
A fost cineva in Vermont? Care partie e mai buna?

Eu prin bine, inteleg partie lunga, sa nu stau toata ziua in coada la lift.

completare - eu vin din toronto, asa ca daca ar fi mai in sudul Montrealului ar fi mai bine

In Quebec sint mai multe statiuni cu pirtii mai lungi, dar in nordul Quebec-ului: Mont Tremblant, Mont St-Anne, Le Massif. Eu am fost doar la Mont Tremblant, restul le stiu din poze. In rest sint mai mult niste coline...Noi nu am fost in State, fiindca mergem de obicei pentru o zii si drumul pina la prima staiune in US ar fii cel putin de 2 ore si jumatate. Merita sa mergi daca stai macar o noate , doua. Deci nu pot sa iti spun mare lucru. Eu am tot vazut reclame cu Jay Peack, si de multe ori spuneau ca dolarul canadian este la paritate cu cel US (nu ca ar mai conta prea mult acum).
In general trebuie sa rezervi din timp, cum oferta nu este f.mare in regiune nu se gasesc locuri la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

maru la multi ani pentru Andrei!

la multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!



Multumesc mult!
Andrei a facut pe 21 nov 16 ani! Nu a vrut petrecere, ci banii sa ii tinem pentru scoala de soferi! A, si cadou, pe langa altele, a vrut sa il las in bucatarie sa imi faca clatite! Am asa o senzatie ca redeschid subectu de slabit...

Mergi la inceput