Sezatoarea canadiana (217)
Raspunsuri - Pagina 15
Simonna spune:
Iaca si restorantu'!
http://www.vinorosso.ca/english.html
Geografic, e nord est fata de bocacino.
S.
delphin spune:
Bey, yo ma simt cu musca pe caciula cand ziceti ca sunt unele care au venit, au cerut informatia si cand au avut-o au disparut in ceatza!!!
Zau ca nu e asa! Sunt asa aproape nu in ceatza, dar sunt ca Dana, sa vb la peretii goi, cand pe nimeni nu intereseza.
Bine, si situatia mea e diferita! Cu corpul sunt in FR, cu sufletul in QC...imi zic uneori ca de as fii sigura ca gasesc bilete de avion dus intors la 200€ maxi as veni chiar la intalnire.
Gasesc eu un coltz de canapea pe unde sa dorm apoi
da' voi stiti ca-mi sunteti dragi si ca am apreciat mereu informatiile si ajutorul vostru!!!!
simi spune:
Delphin, je t'aime!
Si nu, nu trebuie sa dormi pe o canapea, dormi la mine, stau la 5 minute e aeroport, e ca la hotel, plus nebunia:)
Deci a ramas pe 10 februarie la restaurantul propus de Simo, eu una abia astept!
Miine mergem la sanie/patinaj pe Mont Royal! Yes!
Pupam!
delphin spune:
Razi tu razi, dar chiar am cautat! Si de la Toulouse se zboara doar incepand cu luna mai.
Daca ajung sa vand doua case intr-o luna sigur vin la o intalnire, am zis
Simonna spune:
Delphin, stii cind eram la scoala si juma de clasa chiulea si profii se certau tot cu aia care erau mereu in banci desi impostorii erau absentii? Geaba ziceau prezentii ca nu e vina lor ca absentii sint cei care nu respecta regula jocului...
Dar ca sa nu las loc la interpretari, ma explic: nu ma enerveaza cind noi, aici, pe forum, ne suparam, traznim, ne zicem ce-avem de zis... S-a intimplat deja, grupul a trecut prin dezbateri, tensiuni, certuri, e normal, avem pareri, sintem deosebite una de cealalta. Dar ne leaga prietenia asta, virtuala cum e ea, dublata de RESPECTUL pe care il avem una pentru alta. Si PRIETENIA care s-a creat intre noi, asa diferite cum sintem, cladita virtual (poate ca nici buna ziua nu ne-am da daca ne-am fi cunoscut intii, daca recunoasterea face to face nu s-ar fi produs dupa ce prietenia exista deja si, din nou, e normal, nu ne place toata lumea si nu toata lumea ne place).
Nu ma enerveaza nici fetele care vin, isi pun intrebarea, afla ce le intereseaza si pe urma isi vad de treaba lor. Asta e normal, de-aia e forum deschis. E la latitudinea lor sa ramina sau nu pe forum, sa vina sau nu la intilniri, sa ne placa sau nu, pe noi, grupul asta inchegat pe DC in ultimii 10 ani. Mereu se intimpla sa fie useri activi si apoi sa renunte. Din nou, e la latitudinea lor.
Ce ma enerveaza e ca sint persoane care vin, isi pun intrebarea, li se raspunde, cer ajutor, il primesc, mai cer, mai primesc si pe urma, dupa ce-s cu sacii in caruta, in loc sa isi vada de treaba, incep sa arunce cu noroi si sa scuipe unde tocmai pupasera mai cu foc. Si pe urma continua sa bage strimbe, sa incerce sa invrajbeasca, sa raspindeasca porcarii... Degueulassse, n'est ce pas?
Dar probabil face parte din joc, asa ca eu nu ma las de forum, asta ma irita cel mai tare, ca ne lasam de forum din cauza acestor persoane dezgustatoare si e pacat, mie grupul imi place, prietenele pe care mi le-am facut pe DC le pastrez. In plus, lumea are probleme mai mari de-atit, noi sa fim sanatoase!
Simi, sa asteptam sa confirme si restul fetelor ca pot veni la Vino Roso, ca-i mai ascuns, asa! Da' am mincat super bine, daca mergem tre sa-mi aduc aminte ce-am luat... osso bucco, da, yummy!
A, da, si unde zice Ana ca lista e deschisa... NU si din punctul meu de vedere! In lumina ultimelor informatii, mi-am inchis-o si ma inscriu voluntar in categoria "zmeu aricios permanent", cu amendamentul ca imi pare rau ca n-am facut-o mai devreme si ca am primit in casa, am ajutat si mi-am pierdut timpul cu oameni care nu meritau NIMIC!
Insa vreau sa zic "jos palaria" pentru oameni care au facut Sezatoarea ce este (nu vreau, sic!, sa zic ce "a fost"!, eu cred ca o sa continuam sa existam), oameni care au invitat public, acasa, pe cine a vrut sa mearga de pe Sezatoare; alti oameni care au luat necunoscuti de la aeroport, i-au tinut cu saptaminile la ei acasa, i-au ajutat sa se instaleze, i-au primit de Paste si de Craciun sa nu se simta singuri, numai pentru ca se cunosteau de pe Sezatoare; oameni care au dat bani din buzunar pentru quasi-necunoscute pentru ca cineva de pe Sezatoare i-a rugat; oameni care au impartasit experiente din viata lor pentru a ajuta pe cei care aveau nevoie. Pe scurt, OAMENI, in intelesul cel mai profund al cuvintului.
Simonna
_carmen spune:
Of, imi pare rau sa va "citesc" iar dezamagite si cu increderea tradata, nu sunt in pozitia de a-mi da cu parerea, sper doar sa nu lasati rautatile sa va afecteze prea mult.
Simonna, imi amintesc perfect orele de la liceu de care vorbesti!
Eu intrasem sa va spun ca am depus dosarul 2, dar asta nu inseamna ca putem aproxima macar data plecarii... optimistii zic toamna asta, pesimistii zic primavara viitoare. Vedem... deocamdata nu ne-am hotarat inca daca mergem in Vancouver sau in Quebec, totusi.
Sa va mai spun ca azi a nins in Bucuresti, pentru prima data in iarna asta!
delphin spune:
Simona "sunt"-ul din mesajul meu este egal cu eu, moi, je suis, da?
Ca sa fiu sigura ca s-a intzeles ce vroiam sa spun.
Acu' pot sa spun si eu ca e dégueulasse, am vrut sa o spun si intr-unul din mesajele precedente, dar am zis sa ma mai abtin de la gros mots.
Eu una,aici pe Sezatoare am apreciat mereu ca se dau sfaturi veridice si am luat mereu informatiile de la voi ca fiind cele mai bune. AM apreciat ca am fost bine inegrata, daca pot spune asa si ca fetele vorbesc cu mine Am apreciat enorm si faptul ca am putut sa va cunosc si face to face pe o parte dintre voi, ca ati venit sa ne vedem, pt. mine a fost un moment tare fain.
Ce mie mi-e greu sa intzeleg e faptul ca nu se poate intelege ca suntem diferiti si ca diferentzele trebuies respectate. Daca vrei sa fii respectar, respecta d'abord. Eu asa vad lucrurile.
Cred ca totul sta in educatie si in ouverture d'esprits. sunt oameni care vor sa avanseze, deschisi sa descopere si sa invetze altceva de cat ce avem la origini, sunt altii care nu.
e pacat! Zau!
Ce pot sa spun acum, eu fiind scanteia care a aprins fitilul butoiului cu exploziv, ca tot raul e spre bine, macar acum se stie ce si cum, fara fatzarnicia d'avant.
Si eu am beneficiat de ospitalitatea unei fete d'aici. Am fost placut surprinsa si impresionata de gest si nu numai! Parca ne cunosteam de o viatza! De fapt asa m-am simtit la pique-nique, parca revedeam prietene pe care le stiam de cand lumea.
AM cunoscut persoane faine, am ratat unele pe care tare as fi vrut sa le cunosc, dar timpul nu e pierdut
Dar eu sunt aici, si voi fii mereu, chiar si de "voi nu ma vreti, eu va vreau".
simi spune:
Fetelor, eu nu stiu despre ce vorbiti! Sincer, poate ma lamureste cineva si pe mine... Imi pare rau , inteleg ca au fost ceva discutii, nu sunt la curent cu nimic si nu am timp de asa ceva.
E drept ca nu intru nici eu prea des, cu toate astea, cum spunea si Simona, mi-am facut aici prietene bune pe care le pretuiesc si pe care m-ar durea inima sa le pierd!
Dar incerc sa nu intru in polemici, cui nu-i place de noi sa nu mai vina pe-aici, simplu!
Eu va pup si astept noutati cu privire la restaurant, oriunde ar fii, eu incerc sa ajung pentru ca, asa cum am spus, imi lipsiti!
Va pup!
Simi
allisi spune:
am citit cateva randuri de pe aici de la voi si sincer ,nu pot sa cred ca mai sunt si fete,femei sau oameni buni pe lumea astasincer ma bucur ca mai sunt si raritati.cel putin eu sunt mancata de cata rautate e pe lumea asta si aici in strainatate si acasa in Ro.adevarul e ca e ffoarte greu ,dar totusi trebuie sa fi si om.numai bine
iselin spune:
Salutari!
Intrasem sa va zic ca-mi merge mai bine si...surpriza!
Eu sunt precum Simi, din respect pentru ea nu am dat replay pe mesajul ei, caci altfel a zis ce-am gandit eu.
????
Eu ma simt veterana pe aici, de platit mi-am cam platit datoriile cu varf si indesat caci nu-mi place sa ma simt datoare si in rest eu sunt cam despuiata si la propriu si la figurat: nu prea stiu sa ma cert, deci renunt la disputa, nu stiu sa tin suparare, spre mirarea partilor opuse...si da, sunt fraierica rau, adica ieri am dus cu masina 40km un tip pe care-l stiam din vedere...putea sa fie un criminal in serie??? ...mi se intampla destul de des din pacate cand sunt functionala!
Ei, acum eu sper ca va readuc zambetul pe buze oarecum, mi-e dor de voi si oriunde vine Dana, cand sunt apta, vin si eu. De ce Dana? O cunosc de ff mult timp, ca o intamplare si ea nu are nimic reprobabil (reprobabilis)
Ana, merci de invitatie, o sa incerc.
Dar cum tu n-ai zis nimic de cafeaua aceea propusa candva dupa o intalnire W, ma intreb: eu te-oi fi suparat cumva?
Rox, eu nu stiu ce te-a atacat asa direct, dar se pare ca intr-adevar e important. Nu merge cu ``cele rele sa se spele, cele bune sa s-adune``?
Diana, in 2012 nu situatia ne domina pe noi, ci noi dominam situatia/ faptul/ intamplarea/ conjnctura. Eu zic ca ai nevoie de energie pentru scoala, casa, sot, job, frumusete, garderoba, nutritie, parcari, nu te incarca negativ din simple neconcordante/ necompatibilitati. Sper sa nu-mi permit prea mult, dar stiu ce meserie grea/frumoasa/serioasa ai ales si ce drum ai de parcurs si spun toate astea ca unei surori de studiu si cariera, cu multa, multa empatie. Daca te enervez si sunt prea pacifista, nu ma lua in considerare, spune doar PAS mesajului.
Pup pe toate si tare as dori sa stiu cine, cum de ce?
Si de fapt ce se intampla pe FB? Caci eu nu stiu sa fie ceva pe acolo. Cateva grupulete tinere pe teme specifice: ex bucatarie, de asta stiu si nu e domeniul meu decat ca supervisor, deci nu am LIKE de la fani. Stiinta, muzica,filme, calatorii, National Geographic nu-mi amintesc sa fie.