La France (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

chato, multumesc de ajutor

am luat RDV la MMA sper sa ajung, ca am niste contractii

o zi frumoasa va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai nu te mai agita si tu, stai cuminte in pat ca asigurarea mai ai timp sa o faci... si vezi ca se poate rezolva si pe net, si cu telefonul, ce-ti trebuie sa te deplasezi?

Mergi la inceput

pai de la groupma au spus sa trec pe la ei si la MMA la fel, ca nu dau detalii la telefon
oricum stau in pat de aseara, doar la toaleta si inapoi in pat, am luat si spasfom si degeaba, maine am RDV la obstretician, asa groaza imi este ca facem 50 de minute pana la spital
sper sa mai stea Sophia la locul ei pana dupa sarbatori, sa inceapa Alex scoala, ca asa ma mai odihnesc si eu.
saracu sta toata ziua in casa, doar cu Marius ce mai iese seara putin si in wek, daca nu ploua, ca la noi e o vreme

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Olim, pune-l si tu la TV si gata tragi un pui de somn langa el
Stiu ca nu e bine ce zic, dar uneori scopul scuza mijloacele.

Mergi la inceput

gaby, dimineata mai trag cate un pui de somn de 30 de minute pana vede Many si Maison de Mikey, doar ca se plictiseste la desene, cum nu eobisnuit.Oricum e fff cuminte, dar nu dorm eu linistita deloc, dar tot imi vine vine si 30 de minute, ma mai adun!

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici...v-ati apucat de pregatit chestii pentru Craciun?
Eu pana si maine sunt pe baricade la servici.
Sa vad cand apuc sa fac si eu o salata si o cioba de vacuta si ceva cozonaci

Mergi la inceput

salutare
noi ne-am apucat de facut comoda, de schimbat prin camere paturile, alex doarme cu Marius si eu cu Sophia in dormitor.
Lasam patutul pe mai incolo, ca nu vreau sa fie un soc pentru Alex, ca si asa e putin revoltat!

In rest nimic interesant, la eco a fost relativ ok, medicul nu vrea cezariana, desi oftalmoloaga e recomandat.A spus ca nu a scris clar cezariana, chiar nu pot sa ii inteleg tinand cont de istoricul meu, dar nu imi mai bat capul cu ei, ca nu are rost.
Sophia e bine, are 2 kile, a spus ca e ok.
Despre pregatiri, nu fac mare lucru, vom sta acasa, musafiri nu se arata si sincer nici nu vreau anu asta, o sa fac piftie, am gasit un picior de porc azi, adica al meu in Super U.O sa fac sarmale si o ciorba de perisoare, nisteoua umplute si pasta de oua si paote un chec cu afumatura, avem si carnat de Romania afumat.
Dulciuri un cremes, adica umplu cu crema niste foi aduse de acasa, si un salam de biscuiti.Si cam atat.Cozonaci,unul frumosla pachet, made in France.Plus dulciurile ce vin la pachetul de la servici a lui Marius,ajunge atata dulce!

Cam atat la noi

Am fost ieri in 4 mursau tapet si niste perdele ca mori incet, musai sa ii urmaresc la reduceri!

va pe toate fug la ca azi noapte am dormit 3 ore, si sunt tare obosita!Maine iar sunt cu probleme administrative de rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

io ma uit la masterchef junior, am ramas cu gura cascata la copilasii aia! drept urmare m-am hotarat sa mai incerc odata le foie gras poêlé, daca si un copil de 9 ani a putut sa-l faca, poate oi reusi si io. (prima si ultima oara cand facui a iesit un fel de untura, nici acu nu stiu de ce!)
in rest, si noi suntem tot cu amestecuri bi-nationale, sarmale si saint jacques, fruits de mer si oua umplute etc :)

gabyv, daca te consoleaza, nu esti singura, si noi muncim si maine (si de luni incolo), noroc cu nenea Picard ca ne mai completeaza din menu:)

Mergi la inceput

Buna
Eu o sa incerc azi sa plec mai devreme de la servici ca sa ma apuc de bucatarit : oua umplute, salata boeuf, sarmalute, conozonaci si turta dulce de craciun...sper sa reusesc sa termin
Sarbatori fericite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dorulet, depinde de calitatea ficatului tre sa fie bej-galbui, cum sint boabele de porumb) si sa fie elastic, adica daca apesi pe el trebuie sa isi revina repede; in plus, nu tre sa aibe mai mult de 600g.
Trebuie lasat foarte putin timp in tigaie, tigaia sa fie bine incinsa si ficatul trebuie doar "saisi", pas cuit.

Sarbatori fericite

Mergi la inceput