Nasterea la Arcadia - Iasi( 26 )
Raspunsuri - Pagina 9
oiyoy spune:
Buna seara!In prag de iarna(desi mai sunt vreo 10 zile)burticile si mamicile noastre sunt ocupate.Si noi asteptam saptamana ce urmeaza sa mergem la vaccin si masuratori.
Ca element de noutate de noaptea trecuta am devenit matusica iar Claudia are un verisor de 52 cm, 3580gr (desi la ultima masuratoare ecografica iesea de 4kg)cu totii ne asteptam sa aiba undeva la 4kg si peste dar uite ca ecograful de la arcadia mai da si erori in minur.Bebe Matei (caci asa se va numi) s-a nascut la 41 saptamani si 3 zile prin cezariana, intampinat de dr Vieriu.a luat nota 9. Mama (sora mea) se simte bine.operatia s-a intamplat la ora 3.24 si azi la ora 14 deja se ridica din pat, i-au scos sonda, l-a vizitat pe bebe.in seara asta trebuia sa-l puna la san.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
madline82 spune:
Oiyoy felicitari pt venirea pe lume a nepotelului,chiar ma gandeam cand avea sa vina, mai vrem detalii, parca treb sa nasca natural sora ta, nu? Da... Se pare ca ne-a cam cuprins lenea nu stiu daca febra pregatirilor pt sarbatori. Ce face micuta ta?
ionelamaria spune:
mneatza!!!
???
nu prea am dormit ca am plimbat copil mic si maraicios sa nu planga sa-l trezeasca pe fratiorul mai mare care e racit... Ma simt cam obosita... asa ca prefer o cafea bine fiarta sa o bag in vena direct
claumarcoci spune:
Neatza si de la noi!!
Ionela poftim cafeau si cedez surplusul meu de energie ca am reusit sa dorm din 2 in 2 ore si-s fresh.
Lena interesant link-ul, fara link tot am aplicat ce scrie acolo
Oiyoy felicitari pentru nepotel, sa fie sanatos , papacios si sa-si bucure parinti
Iulia cu intarziere La multe lunite pentru bebe Andrei, sa creasca mare si sanatos
Va doresc o saptamana frumoasa si poate o sa avem parte de mai multa activitate si pe aici
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
oiyoy spune:
neatza!si noi tot la cafea suntem..desi ne-am trezit pe la 9.
Multumim de felicitari!
Bebe Claudia e cam agitata acum seara la culcare(sau mai bine zis noaptea, caci adoarme pe la 12-12.30).Noi radem mereu zicand ca e intr-un puseu continuu de cresterei s-a mai inflamat gingiuta jos, si mai nou e putin ragusita de la atata chiuiala si 'vorba'.sapatamana trecuta a implinit 6 luni.e o domnisorica
Sora mea ar fi vrut sa nasca natural. Ea a inceput sa elimine dopul de vineri, sambata a stat cu dureri si contractii neregulate iar sambata noapte a plecat spre iasi.a ajuns la 12.30 avand dilatatie 4.la ora 3 dilatatie tot 4 era si bebe arata suferinta fetala.asa ca a hotarat ssa faca cezariana.a stat la reanimare de la 4-8 pt ca avea frisoane.acum e bine invata sa alapteze bebe.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
madline82 spune:
Salut si de la noi!
Oiyoy, ce nume are nepotelul, nu ne-ai zis.Se pare ca la voi ies dintisorii, daca e gingia mai rosie si inflamata.La noi a fost alarma falsa cu iesitul dintucilor, se pare ca m-am entuziasmat degeaba...
Ionela, cred ca a fost ceva in atmosfera, si gaza mea mi-a facut noaptea alba, s-a sculat din ora in ora..off.La Tudor nu or fi colicii??Cred ca stai cu stres sa nu ia si Tudor raceala..
Pe alaptat pot sa tin regim de sllabit??
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Neatza si de la noi!! Ionela poftim cafeau si cedez surplusul meu de energie ca am reusit sa dorm din 2 in 2 ore si-s fresh. Lena interesant link-ul, fara link tot am aplicat ce scrie acolo Oiyoy felicitari pentru nepotel, sa fie sanatos , papacios si sa-si bucure parinti Iulia cu intarziere La multe lunite pentru bebe Andrei, sa creasca mare si sanatos Va doresc o saptamana frumoasa si poate o sa avem parte de mai multa activitate si pe aici Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
multumim de urari !cum mai arata obrajorii lui DAVID-ANDREI?
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia_iulia
multumim de urari !cum mai arata obrajorii lui DAVID-ANDREI? |
Mai bine nu ma intrebai , pe zi ce trece se usuca mai tare, e tot numai scoame, si daca mai prinde un loc de scarpinat e si mai rau, dar am incredere ca o sa-i treaca
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
oana.irina spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu un ceiuc cald! Atat e de urat afara!
Oioy, felicitari pentru surioara ta. Sa va traiasca micutul sa va bucurati de el. Claudia ta acum e domnisoara in toata regula pe langa motanelul mic.
Noi astazi facem patru luni. Saptamana asta ii fac vaccinul si iar sunt nepregatita, nu stiu nik ce si cum. Imi fac azi timp sa ma documentez.
La noi toate bune. Doar iritatia aceea de pe gatut persista si ma gandesc sa o duc la deratolog, dar sa vad ce zice si pediatrul.
Mada, la ce fel de regim de slabit te referi?
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Buna dimineata! Va servesc cu un ceiuc cald! Atat e de urat afara! Oioy, felicitari pentru surioara ta. Sa va traiasca micutul sa va bucurati de el. Claudia ta acum e domnisoara in toata regula pe langa motanelul mic. Noi astazi facem patru luni. Saptamana asta ii fac vaccinul si iar sunt nepregatita, nu stiu nik ce si cum. Imi fac azi timp sa ma documentez. La noi toate bune. Doar iritatia aceea de pe gatut persista si ma gandesc sa o duc la deratolog, dar sa vad ce zice si pediatrul. Mada, la ce fel de regim de slabit te referi? Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Oana, e tare urat afara, ar prinde bine o ceasca mare de ceai si un somn buun! Vreau sa slabesc, ma gandeam la dieta daneza, dar pe alaptat mi se pare totusi cam drastica.Ma gandeam in prima faza sa elimin dulciurile de orice fel, si sa nu mai maninc seara deloc...cu toate ca e f greu, uneori ma ia o foame de lup, as devora tot ce am in frigider!
LA noi aseara a fost ep 2 de cazut din pat..off Doamne, mi-am promis cand a cazut prima oara ca nu o mai las nesupravegheata, si aseara s-a intamplat..s-a speriat rau micuta, plangea cu lacrimi de corocodil si tipa din toti plamanii..off, eu imi faceam cele mai negre ganduri.Am fost neglijenta, o pun pe seama oboselii, dar chiar si asa ma simt foarte vinovata...