chiar daca nu s-a votat inca legea e mai mult ca sigur ca anul viitor ne va aduce o cheltuiala in plus, obligatorie ca un rca...
deja au aparut oferte ale societatilor de asigurari iar una dintre acestea e destul de "agresiva", SALVE GROUP.
nu am reusit sa-mi fac o idee despre seriozitatea acestei societati si va intreb daca stiti ceva despre ei dintr-o experienta personala sau a unor persoane apropiate. ei cauta colaboratori si dincolo de faptul ca n-as vrea sa lucrez moca pentru ei ma gandesc ca m-as simti ingrozitor ca persoanele pe care le-as convinge sa se inscrie la salve group sa fie pagubite...
stie cineva ceva ??
multumesc.
Buna,
Am fost si eu invitata la un seminar de o persoana care are experienta destul de mare in sistemul de network marketing, in principiu tot ce spun ei este perfect logic, din ce m-am documentat pe net. Pare produsul perfect: gratuit, obligatoriu, si cu comision.
Nu am fost inca la seminar, ma voi duce diseara, suna plauzibil. Intr-adevar este un risc sa nu plateasca la sfarsit comisioanele asa cum au promis, insa investitia este aproape 0.
As vrea sa aud impresii de la persoane care au lucrat cu ei in 2007, care ne pot spune despre seriozitatea lor in ceea ce priveste comisioanele platite.
Te tin la curent!