Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

eu merg mereu cu mara la cumparaturi. Ramaneam flamande si in fundul gol, de cand au inchis aia LR catre ro
La 3 sapt mara a pashit in Mall. Sau a fost 'pashita'.
Daca e f. agitata, nu intru, sau o las cu tati sa se plimbe 15min pe langa usa . Dar ajunsese sa ma imite: "hai sa intram si aici un pic!"
Intr-o zi, acum juma de an, am stat amandoua un sfert de ora in Desigual in Berceni, impreuna cu 2 foste colege de munca! erau fetele in extaz, cum venea fiica mea si le arata: uite si fusta asta, uite si rochia cealalta; le-a spart baloanele inshirate pe jos, a umblat pe la cabina de proba, etc. Noroc ca era ziua, nu erau alte cliente in magazin

Am avut si perioade cand nu ne intelegeam, dar atunci amanam cumparaturili.

Lilly, folositi scutece refolosibile? wow.
Ia zi-ne, cum e?

edit: deci expliciteaza , dpdv.
-pret
-efort la schimbat
-pielea copilului
-accidente
etc

(comparand cu la Julia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lori, am scos linkul. Si eu am citit aseara topicul ala, nu stiam de ce se retrasese fata de pe 1 si 2... m-am gandit sa-l scot, dar nu am apucat.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Noi daca nu am merge cu Victoria la cumparaturi, am muri de foame. Si noi iarna in mall ne facem plimbarea. Suntem in magazine zilnic. Si e chiar cuminte. Pana acum a urlat in magazin o singura data, pentru ca nu vroia nici in carucior nici sa mearga pe jos, vroia sa o car in brate. Si am lasat-o sa urle. Dar de atunci stie ca daca am zis nu, e nu! (In brate) Imi cere si ea cate ceva, in general ii iau, dar stie ca ii iau un singur lucru/zi, si atunci alege ce-i place/ce vrea mai mult. Daca nu consider potrivit sau prea scump, ii spun ca nu avem bani si nici nu mai cere.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

eu merg mereu cu mara la cumparaturi.
La 3 sapt mara a pashit in Mall. Sau a fost 'pashita'.
Daca e f. agitata, nu intru, sau o las cu tati sa se plimbe 15min pe langa usa . Dar ajunsese sa ma imite: "hai sa intram si aici un pic!"
Intr-o zi, acum juma de an, am stat amandoua un sfert de ora in Desigual in Berceni, impreuna cu 2 foste colege de munca! erau fetele in extaz, cum venea fiica mea si le arata: uite si fusta asta, uite si rochia cealalta; le-a spart baloanele inshirate pe jos, a umblat pe la cabina de proba, etc. Noroc ca era ziua, nu erau alte cliente in magazin

Am avut si perioade cand nu ne intelegeam, dar atunci amanam cumparaturili.

Lilly, folositi scutece refolosibile? wow.
Ia zi-ne, cum e?

edit: deci expliciteaza , dpdv.
-pret
-efort la schimbat
-pielea copilului
-accidente
etc

(comparand cu la Julia)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Da, folosim, dar noaptea nu.
Accidente au aparut la un anumit tip de scutece daca las mai mult de 2.5 ore. Dar nu ma plang pt ca si la scutecele de unica folosinta am avut si mai am accidente.
Pielea e super ok, dar s-a iritat de vreo 3 ori cand l-am lasat mai mult cu scutece din care stiam ca nu iese nimic: morala il schimb des.
Dar cand am avut probleme cu sanatatea, cand merg undeva sau cand pur si simplu nu am eu chef (is mai comoda eu ) ii dau scutece de unica folosinta, dar apoi regret cand vad cat am de aruncat la gunoi, pt ca asta a fost principalul motiv pt care m-am decis la scutece refolosibile: prea mult gunoi producem cu scutecele astea.
Am cateva scutece care imi plac f mult ca is moi, pufoase. Daca as fi stiut cum sunt de la inceput, le-as fi cumparat pe toate de tipul ala.
Un dezavantaj al folosirii lor e ca trebuie body cu nr mai mare ca sunt putin mai grosute decat cele de unica folosinta.
Pretul e destul de mare: unul singur e vreo 80-90 lei, dar daca as folosi doar dinastea s-ar amortiza investitia in timp.Insa avand in vedere ca primele le-am cumparat anul trecut cand incercam sa o dezvat pe Julia de scutece nu a fost un efort financiar prea mare.
Schimbatul e ca la scutece de unica folosinta, nu dureaza mai mult sau mai putin.
Se descarca bateria la laptop Trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mai, si noi mergem saptamanal la cumparaturile uzuale, de obicei in "Carfur", dar aci stim totul, e ca al nostru. Cand ajungem la casa sa nu se plictiseasca le trimit la Noriel sa se uite/joace. O data s-a speriat, a crezut ca va fi inchisa acolo, au lasat aia poarta un pic in jos. O singura data am luat-o la cumparaturi in magazine de haine. Am intrat in toate, am stat vreo 2-3 ore, am cumparat de peste tot mici nimicuri, ne-am distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

depinde de copil: fiu-meu a fost dintotdeauna genul cumpatat (chiar si acum e mai cumpatat a noi), nu a cerut niciodata nimic, a inteles daca i-am spus canu avem bani sau alt motiv;
dar cu Cristi nu merge asa: ea daca vrea ceva nu se lasa pana nu obtine; iar eu recunosc ca sunt slaba si nu-i pot tine piept;
de ex. daca pana anul trecut ea nu prea manca dulciuri (nu-i dadeam) acum nu trece zi fara cel putin un dulce (de preferat kinder); efectiv urla cate o juma de ora ca ea vrea kinder, pana nu mai rezist si-i dau sau cobor chiar la magazin ca sa-i iau mi s-a intamplat asta la 10 seara)
tac-su zice ca o pune el la punct in germania! sa-l vedem

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lilly: Ce mare s-a facut Victor. Pupam ochiosii.

Mergi la inceput

lilly, ce firma sunt scutecele?
Cu kk, cum faci cu spalatul?
La masina de spalat, le bagi separat? la cat speli/aduni?
Cate bucati ai de toate?

Ma gandesc sa iau 1-2 pt Mara, pt noapte. Poate asa o dezvatz de pampers. Doar ma gandesc

Si la mine tot motivul gunoi si ne -bio-degradarii este. Plus ca poate asa va fi mai usor cu dezvatzul.
In plus, si la bani, daca ai 10 x 80 lei=800 lei, tinand cont ca in Ro dadeam si peste 150 pe luna pe ele...

Despre iritat, mara se irita des, cu scutece de unica folosinta. Despre accidente, nu mai vorbesc - ca am tot vorbit la timpul respectiv.

Luminel, tocmai ca stie ca cedezi, de aia face asa. Ti-a gasit punctul slab - asa facea frate meu cu maica mea - urla pana in dadea afara pe usa(ajunsese sa zica: pai sa ma bata, numai sa ma lase afara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

e, la cumparaturi de mancare, in supermaket, si eu ma duc cu odo. defapt ma duc si cum amandoi (singura). nu e problema.
dar eu ma referam in magazinele de haine, unde ma mai uit si eu la o stofa, mai probez o bluzitza. eee, cu ei imi vine sa ma lipsesc de toate. desi, trebuie sa recunosc, se simte o imbunatatzire. astept momentul sa ma duc cu fata mea la shopping.

lilly, am vazut puiii tai frumoshi. fata e o ochioasa mare, iar baiatul... o veselie.

dar acum imi dau seama ca am peirdut pozele cu preferata mea mara. ma duc in urma sa le caut.

gabitza, sa dea dd sa fie bine. iti inteleg agitatzia, nu de mult am trecut si eu prin ceva asemanator. iar cu tata... tresar la fiecare telefon primit la ore mai neobishnuite, nu stiu cand ma anuntza ceva rau.

lorich, dar tu pelci urechea la rautatzile oamenilor? invidia. lasa-i sa vobreasca. tu stii ca tot timpul sunt dicutii de genul asta la asemnea concursuri. eu nu am participat niciodata si nici nu o sa particip. dar votez cu mare placere, mai ales pe cei dragi

si da, sa nu va puna nu stiu cine sa va mutati pe facebook, ca eu sunt doar observator acolo, nu comentez, nu postez, nu pun poze. deci... ori m-ati pierdut de clienta, ori ma mut acolo cu totul. cred ca de dragul vostru o sa fie a doua varianta. dar parca aici suntem mai intimi, desi ne paote citi toata lumea. hahaha!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

e, la cumparaturi de mancare, in supermaket, si eu ma duc cu odo. defapt ma duc si cum amandoi (singura). nu e problema.
dar eu ma referam in magazinele de haine, unde ma mai uit si eu la o stofa, mai probez o bluzitza. eee, cu ei imi vine sa ma lipsesc de toate. desi, trebuie sa recunosc, se simte o imbunatatzire. astept momentul sa ma duc cu fata mea la shopping.

lilly, am vazut puiii tai frumoshi. fata e o ochioasa mare, iar baiatul... o veselie.

dar acum imi dau seama ca am peirdut pozele cu preferata mea mara. ma duc in urma sa le caut.

gabitza, sa dea dd sa fie bine. iti inteleg agitatzia, nu de mult am trecut si eu prin ceva asemanator. iar cu tata... tresar la fiecare telefon primit la ore mai neobishnuite, nu stiu cand ma anuntza ceva rau.

lorich, dar tu pelci urechea la rautatzile oamenilor? invidia. lasa-i sa vobreasca. tu stii ca tot timpul sunt dicutii de genul asta la asemnea concursuri. eu nu am participat niciodata si nici nu o sa particip. dar votez cu mare placere, mai ales pe cei dragi

si da, sa nu va puna nu stiu cine sa va mutati pe facebook, ca eu sunt doar observator acolo, nu comentez, nu postez, nu pun poze. deci... ori m-ati pierdut de clienta, ori ma mut acolo cu totul. cred ca de dragul vostru o sa fie a doua varianta. dar parca aici suntem mai intimi, desi ne paote citi toata lumea. hahaha!

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

haha, tu mai probezi?? eu nu, de 3 ani . Le pun asa, pe mine, zic: ok, imi vine. Sau trag peste bluza, si nu mai intru in cabina de proba. A fost o perioada cand Mara umbla in toate cabinele de proba, din C& A. SI unele erau ocupate de oameni. Cand avea vreo 2 ani, cauta din cabina in cabina, strigand: TATAAA....TATAAAAA...mi-a tras draperia larg si m-a lasat in fundul gol in fata tuturor (in C&A e cabina de proba mixta); la Orsay a avut o pasiune de cateva luni sa mkearga si sa stea sa se admire in oglinzile din cabina de proba - singura, evident etc. Noroc ca e ea simpatica si ca lumea e toleranta cu copiii
In Cora mergem cu ea, in piatza mereu cu ea. Mai ne enervam ca fuge prin aglomeratie, dar e din ce in ce mai rar, si depinde de toanele ei.

Si acum imi aduc aminte cu drag, cum mergeam la piatza cu ea si cu Edvin Sebastian, in shir indian. Si cum fura Mara cate o rosie din cate o lada; sau cum ii dadeam prazul sa il tina si ea rodea din praz.

Mai fetelor, pe mine ma enerveaza fb (cand ma jucam pe el, era altceva , intram des!). Si cand intru, am cate 10 -20 cereri de prietenie. Unul nu mi-ar cere un cont bancar, sau seria de la pasaport sa imi ofere un concediu

Mergi la inceput