Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (202)
Raspunsuri - Pagina 14
Lorich spune:
Adriana a mea e teflonata in interior si ca orice teflonat , nu treb folosit uscat, asa ca eu am uns un pic cu ulei, oricum s eface abur, se lasa lichid...si gustul e ...miamiiiii
Adriana_78 spune:
Aha, am pricipit, deci functioneaza cu un pic de ulei -- vazusem si eu reclama si ma gandeam ca e bla bla, ajungi pana la urma sa pui tot mult ulei
Lori, sa stii ca si mie mi-a spus o prietena de zumzi si ma ambalasem tare, cand vazusem o oferta la Istanbul (ma gandeam la sot-cadou de Craciun) la un super pret - ma si vedeam plecata
.
Am dat apoi cautare pe net sa vad ce si cum cu hotelul ala, deci numai pareri nasoale (faci economie un pic, da ai o vacanta super naspa -- nu e bine) -- asa ca si la oferte de alt gen (nu numai tigai si alte alea) trebuie sa fii atenta si sa mai dai un search
Luminel spune:
eu am patit ceva de genul asta cu o oferta de pe Fun Deal, la mani/pedi; era la un salon de pe Iuliu Maniu, m-am bucurat ca era in drumul meu, dar...am ramas traumatizata, am zis ca nu ma mai duc niciodata l mani/^pedi,mai ales cu voucher
am dat peste o manicurista tampita, careia trebuia sa-i spun eu ce sa faca, si-mi mai si spunea ca e obosita ca a avvut multe cliente care au ametit-o de cap cu pretentiile lor, si citez "mai erau si cu voucher"
m-am simtit ca dracu! plus ca nici treaba nu si-a facut-o bine, ca de...eram si eu cu voucher; m-am lecuit de manichiura la salon
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
nu mai are nimeni nimic de zis?![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
eu, eu!!
Alysh sa-mi spui ce ai aflat, cam ce sa pregatesc, cam pt ce varste e nevoie. Tine-ma la curent.
Luminel spune:
Loricu, ce mai face cozanaacul mare la gradi? te simt mai relaxata! s-a mai obisnuit sau tot asa speriat e?
belleane spune:

Gabita 

sa fii sanatoasa, iubita. Iti doresc numai bine, sa auzim de la tine numai vesti bune.

Lorich spune:
Lumi is relaxata ca e mama de o saptamana la mine, si e asa de bineeeee..o fatza umana ![]()
, gatim, vorbim, cafelim...e bine tare. maine pleaca si voi fi atat eu cat si Robert suparati fierti. Ultima data cand a pelcat mama a palns Robert de m-a terminat, cu trantit pe jos si suvoaie de lacrimi.
La gradi nu a mai mers de miercuri, racit, azi am vrut sa-l trimitem dar ne-a luat ca e racit, ca-l doare burta, ca-i e frica de gradinita...si a zis ca merge, dar "mai tarziu"
Vedem maine ce si cum.
Mai nou are o faza amuzanta, are frici de astea ciudate, vede un fir de par si zice "ah, mizeria, vine mizeria si te mananca"...la el totul vine si-l mananca.
Intr-o seara a vazut pe perete o umbra, o lumina de afara, si tot intreba ce e, apo tot el zice "tati, e cifra unu" (pt ca semana cu o linie, cu un 1). In seara urmatoare..cine tzipa "vine cifra unu si ma mananca!!!" El zice si razand asa, dar si putin temator..cred ca e cam faza lui simonix si robertix cu monstrii... sunt asa de scumpi si haiosi!!!
Ana evoluaza ca-n poveste, cat unii intr-un an..sau cum era, acum o sapt a incept sa mearga, aseara s-a urcat in pat singura si azi dimineata am gasit-o in cutia lor d ejucarii, statea ca closca, noi, astia mari, ne uitam unul la altul, intreband "cine a pus-o in cutie?""
vorbarie ai vrut, vorbatie ti-am dat. ![]()
![]()
![]()
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich vorbarie ai vrut, vorbatie ti-am dat. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
mai vreau,mai vreau
eu am fost dintotdeauna "a good listener" ... aici "cititoare"
asa ca povestiti ce si cta vreti voi, mie imi face enorma placere sa va citesc!!!

am observat ca incepe si Cristi sa-si imagineze chestii...sa se joace...acum a luat-o cu gatitul; toata ziua gateste, imi da mie sa mananc (deci bineinteles ca trebuie sa stau langa ea
, nu da D-zeu sa se joace si ea singura);De Mos Nicolae vreau neaparat sa-i iau un set de oale si tacamuri de ucarie, am vazut in CRF.
si toata ziua danseaza dupa Nicole Sherzinger
mai ce precoce e Ana!
fortzoasa mica! iar in poza de la avatar ma incanta de fiecare data!Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
mi_bebelina spune:

Gabi, sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa! Sanatate multa mamei tale!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
cu fratior sau surioara?