FIV Dr. Laura Dracea -15
Raspunsuri - Pagina 6
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip laura, ai pm |
Nu am PM Irip , nu stiu sa-l activez ...
Laura 5+
irip spune:
Laura, te duci in bara albastra de sus si dai click pe contul meu, dupa care mai dai un click pe mesaje private si cauti in inbox. Il ai activat. Dar tu concediu de odihna nu mai ai deloc sau doctorul de familie nu poate sa iti mai dea cateva zile de medical. Stiu ca ai voie 90 de zile de co. Incearca sa vb si cu dna DRacea. Poate iti da chiar ea.
Laura32 spune:
Pe d-nul doctor l-am gasit la Medlife la Favorit , nu mi-a dat nici o analiza sa fac , presupun ca pana nu se vede embrionul nu se da nimic de facut pt ca este posibil ca saculetul sa fie gol si cred ca mai bine se asigura ca este in regula pana sa treci la cheltuieli . Nu mi-a zis sa iau nici o vitamina nimic , nu ma chemat in spital pt urmatoarea intrevedere in ideea sa nu mai platesti taxele de la particular .... ma chemat miercurea viitoare tot la clinica .
Medicul de familie nu poate sa-ti dea decat 10 zile de concediu medical pe luna atat .
Laura 5+
irip spune:
of, ce situatie ciudata! eu sunt de parere sa vb cu dna doctor si poate te ajuta dansa. Trebuie sa existe o solutie si pt tine. Concediu de odihna nu mai ai?
Laura32 spune:
Gata am terminat concediul de odihna pe anul asta , am mai avut 10 zile pe care le-am luat acum cu procedeul . Asta este o sa vad si ce spune d-na DR. cum crede si dansa in urma la ce va vedea la ecograf vineri , poate totusi sarcina este OK si nu va fi nici o problema ... sper si eu ... ce sa mai zic ... ma incurajez .
Laura 5+
Laura32 spune:
Irip ,
Ai facut testul de sarcina sa vezi cum este sa ai doua liniute , ca mie tare mi-a mai placut cum arata ...
Laura 5+
irip spune:
da, l-am si fotografiat caci nu voiam sa cred ca doar mi s-a parut. TEbligia, Niko, MRg, Crisa voi ce mai faceti? CE fac bebeii? ELena, ai venit acasa?
maria08 spune:
Fly: Ce nume frumos are fetita voastra!! Ne-am gamdit sa fie intre Craciun si Revelion ( va fi cezariana) , daca ajungem cu bine....Te pup!!!
Laura32 spune:
Vineri ma duc la ecograf pentru confirmarea sarcinii , se vor vedea puiutii in saculet ?
Laura 5+