Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

uaaa, pai serile ce crezi c-aveam alt program?? India e super, poate ne luam si ceva rochitze, saluri...

Clipul sa-l vada si Ally neaparat...ce-am ras...dar pot sa-mi rezerv si un brrrrr?

Fug la pui, va pup drage, noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

oki cuscra! nb!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce parere aveti? http://www.cancan.ro/life-style/utile/dr-menci-arunca-bomba-uneori-legumele-taranilor-sunt-otravite-193060.html ?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mada, trag concluzie ca Andrei e sotzul, nu?
cami, te pup

mami de fete frumoase:

nope, Cristi e si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada ... pachete faci cate poti
si cu ce vrei
doar sa fie de post de sf andrei
si dai un pomelnic la preot si zici ca ai un prinos de vii sa le citeasca la sfarsit
el le va citi
si apoi le imparti tu la cine crezi prin biserica
un pachet dai si la parintele

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

multumesc, cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si noi pe acasa!!
a fost o zi lungaaaa....noroc ca luchi a stat acasa cu o matusa si am simtit si noi putina relaxare

sa va spun ce face piciul meu toata ziulica cat e treaz????? cat e ziua de lunga cotrobaie toata casa/dulapuri, orice scama de pe jos o ia la analizat apoi la gustat , cand oboseste se pune singur in fundulet, dar nu pt mult timp....ca nu ii ajunge timpul dintre somnicuri , apoi continua. se ridica de tot ce prinde si de ceva timp merge de-a lungul mobilei, patului, isi da drumul la manute cateva secunde...apoi ori cade controlat in fund ori cade ca natafletul si se loveste . e pasionat de camera iasminei ca acolo are tot ce "nu e voie" si merge fff bine si frumos de o manuta.
cra-cra...sa va mai pove????
matusa mea a spus ca nu a mai vazut copilas asa cuminte si vesel, zambaret ca si el asta avand in vedere ca nu o mai vazute niciodata si are si o alura/voce mai groasa/dura. cu toate astea a ramas ff vesel cu ea si mi-a facut mie tai-tai
il iubesc la nebunie!!!! si el e topit dupa mine!!! in sfarsit am si eu copilul meu ca iasmi e fetita lu' tata

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

merg sa vad pozici cu gemenasii de viss si cu maria veselia

mada poze de aseara nu ai???

eheee simo...apa...mare...piscina....nisip.....mai e pana acolo!!!! hai sa visam acum la pomul de craciun, colinzi, miros de portocale,scortisoara si din ianuarie sa visam la vara...ce zici??

Mergi la inceput

Citat:

http://www.youtube.com/watch?v=PdCInvGOOL0&feature=related
credeti ca putem sa ne asteptam si la asta?

mami de fete frumoase:

rad singura prin bucatarie

Mergi la inceput

mada ma intrebai ce culori am ales....pt living podeaua aceea care am pus poza un wenge cu dungulite finute,subtirele crem , pt bucatarie/scari gresie crem-bej portelanata placa mare, pt una din bai alb cu liliac.

viss, sunt minunati gemenasii!!!ce frumos este cand vin amandoi sa te iubeasca!!!!

maria veselia de happy este o scumpica si o grasunica!!

Mergi la inceput

Citat:

ce parere aveti? http://www.cancan.ro/life-style/utile/dr-menci-arunca-bomba-uneori-legumele-taranilor-sunt-otravite-193060.html ?

mami de fete frumoase:

nu stiu ce sa zic , dar eu bors nu am vazut de cumparat decat la sticla de plastic, otet normal tot in sticla de plastic, uleiul de foarea soarelui la fel...doar uleiul de masline e la sticla de sticla...

cat despre legume si pesticide asta poate fi adevarat, pt ca multi stropesc gradinile si poate nu se pricep la cant care tb pusa. Totusi cele de la tarani sunt mult mai gustoase decat cele din supermarket.

Mergi la inceput