Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 8
lucianamoga spune:
Moni hai fi optimista , chiar nu ai de ce sa te gandesti aiurea...cred ca stai cu sufletul la gura si ai vrea sa sti odata cum sta treaba dar mai ai putina rabdare
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Moni hai fi optimista , chiar nu ai de ce sa te gandesti aiurea...cred ca stai cu sufletul la gura si ai vrea sa sti odata cum sta treaba dar mai ai putina rabdare Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
clar
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Deny ai PM
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
stefulici spune:
Neata fetelor!
Irmaria, imi pare rau ptr z1!
Mywish, felicitari si sarcina la termen! Nu te stressa, ca nu-i place lui bebe!
Monica, sigur joi o sa vezi dublu!
Eu m-am simtit cam rau zilele astea, parca as fi mahmura
Acum beau un ceai de ghimbir( am auzit ca ajuta), insa nu prea-mi place.E iute , parca ar avea piper.
toata lumea!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
miky82 spune:
Neatza! Luci multumim de cafeluta!
Mywish felicitari pentru sarcina, un bebe sanatos si sa stea cuminte pana la 9 luni in burtica, bineinteles si dupa aceea
Irmaria tare rau imi pare ca au venit monstri dar nu-i nimic o noua luna o noua speranta.
Si apropo de pete roz si eu am avut sambata una mica rau , iar de ieri au inceput sa ma doara sanii, of fetelor chiar nu mai stiu ce sa cred, luna asta chiar nu pot sa imi sau seama ce va fi, cred ca joi merg sa imi fac un beta ca nu am eu rabdare sa astept pana saptamana viitoare
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Yna85 Buna seara, dragele mele! Am si eu o intrebare: luati careva extract de mladite de zmeur? Eu iau acum la recomandarea dr mele pt ca dura cm vreo 8 zile si era foarte abundent. Am inceput sa-l iau din z15 cand am fost la control, iar cm mi-a venit in z33 m-a tinut vreo 5zile dar foarte foarte putin si nu stiu ce sa fac daca sa mai iau sau nu, acum nu am mai luat de 2zile pt ca nu mai am, dar nu stiu daca maine sa-mi mai cumpar sau nu. Va pup pe toate! O saptamna usoara! http://lagf.lilypie.com/zFnw.png http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png |
Neata.
Eu am luat extract de mladite si sa stii ca rau nu are ce sa iti faca.
Lore imi pare rau ca a fost asa finalul.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza! Luci multumim de cafeluta! Mywish felicitari pentru sarcina, un bebe sanatos si sa stea cuminte pana la 9 luni in burtica, bineinteles si dupa aceea Irmaria tare rau imi pare ca au venit monstri dar nu-i nimic o noua luna o noua speranta. Si apropo de pete roz si eu am avut sambata una mica rau , iar de ieri au inceput sa ma doara sanii, of fetelor chiar nu mai stiu ce sa cred, luna asta chiar nu pot sa imi sau seama ce va fi, cred ca joi merg sa imi fac un beta ca nu am eu rabdare sa astept pana saptamana viitoare In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
Inseamna ca venim amandoua cu vesti joi?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza! Luci multumim de cafeluta! Mywish felicitari pentru sarcina, un bebe sanatos si sa stea cuminte pana la 9 luni in burtica, bineinteles si dupa aceea Irmaria tare rau imi pare ca au venit monstri dar nu-i nimic o noua luna o noua speranta. Si apropo de pete roz si eu am avut sambata una mica rau , iar de ieri au inceput sa ma doara sanii, of fetelor chiar nu mai stiu ce sa cred, luna asta chiar nu pot sa imi sau seama ce va fi, cred ca joi merg sa imi fac un beta ca nu am eu rabdare sa astept pana saptamana viitoare In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
si cum era pata ta? mica intensa? roz? rosie?
sau mai diluata ca a mea?
sa comparam peteleeeeee
histamina spune:
sunt varza.i-am dat sa pape din 30 in 30 d emin pana la 4 dim,apoi din ora in ora pana la 7.30.
mi-am uitat telefoanele acasa.
am 2 zile de foc.
azi trebuie sa ajung la Enel pt a semna un nou contract pt ca pe celalat ................au uitat sa il inregistreze ca punct de consum.am platit 3 ani pausal,fara ca sa apar cu ceva consumat.intr-un final mi-au schimbat contorul,dar au pus, din gresala alt sigiliu. e cu tarif diferentiat zi/noapte si nimeni dintre cei d ela enel nu a stiut sa citeasca indezul,aduna kw!dupa batai,lupte si alte cele semnez azi un nou contract.
maine am dedelinul pt cromoglicat.treb sa ajung la dr mea si apoi sa trimit prin fax la Min San. actele ca sea se elibereze ordinul de import exceptional. maine e ultima zi si abia maine dr mea vine in tara. nimeni dintre ceilaalti dr nu au vreut sa ma ajute,pt ca nu semneaza ei chestii oficiale si ca e un medicament de nisa etc,etc,etc.
beau a doua cafea.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Inseamna ca venim amandoua cu vesti joi? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Da moni sa vezi ce distractie o sa fie aici joi cand o sa anuntati 2 gravidute.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.