Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 6
irmaria spune:
Ziua 1.
Monica, te rog nu te mai stresa. Daca mai poti sa astepti mai asteapta cateva zile pana la test.
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
dana0000 spune:
Maria imi pare rau pt Z1.
Cu testul a fost f aiurea,nu stiu cum e posibil sa apara a2a liniuta daca nu exista HCG in corp.
Eu n-am vazut in viata mea un test care sa fie cu II.
Sper cand o sa-l vad sa nu fie barza.
Curaj ca e o luna noua,poate cu noroc!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata asa, pe la amiaza!
Imi pare rau pentru fetele cu ziua 1...Am avut parte si eu si stiu cum e...dar ginditi-va ca nu va mai dura mult si vor aparea liniutele duble...asta va fi vestea buna!
Vestea mai putin buna e ca apoi incepe partea a doua a bataliei: grijile de fiecare zi, sa nu cumva sa se intimple ceva rau, fiecare zi devine o victorie si ii multumesc lui DD pentru fiecare zi in care copilasul meu e cu mine. In fiecare zi m-am rugat Doamne mai lasa-l si azi cu mine... Si daca razbatem cu bine pina la sfirsit, incep celelalte griji: sa creasca, sa nu fie bolnav, sa nu fie trist, sa fiu o mama buna, sa aiba ce invata de la mine, sa se simta iubit.
As zice sa nu mai fim triste cind vin rusii...Eu am avut unda verde dupa trei luni de la ultima pierdere, dar a mai trebuit sa astept patru luni pina sa ramin iar - chiar daca eram ok. Nu-i neaparat o tragedie, mai ai inca un ragaz de timp sa te pregatesti sufleteste pentru ce va urma.
Aici suntem noi la 14 sapt si trei zile:
www.youtube.com/watch?v=VEhm3ueDZBc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VEhm3ueDZBc
si o duminica frumoasa!
15+ Doamne ajuta!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Ziua 1. Monica, te rog nu te mai stresa. Daca mai poti sa astepti mai asteapta cateva zile pana la test. www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
uffffffffff! deci am cazut, am plans putin, dar ne ridicam si ne scuturam si CLAR mergem inainte!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Buna.
Maria imi pare asa rau de ziua 1, nu stiu ce sa va mai zic, fetelor luati exemplu si nu mai faceti teste barza orice ar fi, mai bine deloc test decat barza.
Moni meriti bataita, cum sa te ia gandurile sa faci test in ziua 10, vrei sa cazi in butoi, nu are cum iesi la test o sarcina in ziua 10, stai linistita macar 2-3 zile inca.
Eu azi am fost la biserica si dupa la inmormantarea parintelui, a fost o jale de nedescris, nici nu va puteti imagina cata durere in familia aia.
Dumnezeu sa il ierte.
La mine nimic nou, ma pregatesc sa vina ovulatia sa se prinda ceva si la mine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna. Maria imi pare asa rau de ziua 1, nu stiu ce sa va mai zic, fetelor luati exemplu si nu mai faceti teste barza orice ar fi, mai bine deloc test decat barza. Moni meriti bataita, cum sa te ia gandurile sa faci test in ziua 10, vrei sa cazi in butoi, nu are cum iesi la test o sarcina in ziua 10, stai linistita macar 2-3 zile inca. Eu azi am fost la biserica si dupa la inmormantarea parintelui, a fost o jale de nedescris, nici nu va puteti imagina cata durere in familia aia. Dumnezeu sa il ierte. La mine nimic nou, ma pregatesc sa vina ovulatia sa se prinda ceva si la mine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
eu am luat deja exemplu si mi-am luat un sure check si un clear blue
nu fac azi ca mi-am dat seama ca e prea devreme
dar pe care sa-l fac primul joi?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
eu am luat deja exemplu si mi-am luat un sure check si un clear blue nu fac azi ca mi-am dat seama ca e prea devreme dar pe care sa-l fac primul joi? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Oricare l-ai face o sa iti arate 2 liniute pentru ca joi o sa iti iese la orice test ca esti graviduta.Eu sunt sigura ca tu ai invins luna asta asa ca sa fii si tu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Oricare l-ai face o sa iti arate 2 liniute pentru ca joi o sa iti iese la orice test ca esti graviduta.Eu sunt sigura ca tu ai invins luna asta asa ca sa fii si tu. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
sa ai gura aurita!!!!!
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Moni s-a mai zis pe aici ca sunt pocita la gura asa ca trebuie sa te pregatesti cu masca de gaze peste 9 luni.