Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky ce sa facem astea suntem noi cele care ne dorim un bebel ca poate unele femei nu au stiut in viata lor ce este o ovulatie, sau multe altele despre corpul lor, si eu de multe ori zic ca sunt nebuna ca nu am ce face decat sa ma concentrez tot timpul asupra semnelor.
Imi aduc aminte ca atunci cand eram insarcinata si am inceput a sangera am plecat la spital si abia dupa ce m-am internat am sunat-o pe sora mea si i-am zis la care a da nu-i nimic ca se intampla sa mai sangerezi in sarcina dar norocul meu ca am luat-o din timp si eram in spital ca de altfel stateam acasa si putea sa imi crape trompa, sa fac hemoragie si sa mor asa ca uite asta e un atu bun, faptul ca suntem ingrijorate din orisice si avem grija de noi.
Eu prefer sa fiu disperata in a avea un copil decat beata, curva, mazaca si in multe alte feluri.
De cand am aflat ca a murit parintele de 32 de ani incerc sa ma bucur de orice in viata asta ca nu se stie niciodata cand plecam, de el a ramas un copil de 5 ani si cateva luni si o sotie foarte tanara.
Fetelor bucurati-va de cel mai mic lucru din viata voastra si iubiti-va sotii cat mai mult, chiar daca stiti ca sunteti in perioada fertila si vreti un copil.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna, dragele mele!

Va rog dati-mi un sfat! Plec miercuri la un congres la Sinaia si ma gandeam ca e bine ca ma mai detasez un pic de bebe, dar acum seara m-a sunat colega mea care e graviduta (eram in aceeasi perioada amandoua cateva zile diferenta) sa-mi spuna ca vine si ea si ca de abia asteapta sa ne vedem sa vorbim.
Mie mi-e foarte greu sa vorbesc cu ea despre bebe, ca inainte ne faceam planuri amandoua si acum bebele meu nu mai e... ii doresc tot binele si ei si la bebele ei dar nu as vrea sa ma intalnesc cu ea ( einevitabil sa nu ne vedem si sa nu vorbim deloc) dar nu as vrea sa merg cu ea la un suc sau sa ne intindem la povesti.Ce saa fac? Sfatuiti-ma va rog frumos!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Neata fetelor!
luciana mersi de cafeluta!
Yna eu iau extract din mladita de zmeur din 2009.cam 2 cure pe an.Mi-a fost prescris impreuna cu extract de coacaz negru pentru chisturi pe ovare.La mine au functionat foarte bine.Despre flux nu ma pot pronunta ca la mine mereu a fost putin si cu chegulete dar eu zic ca e mai bine sa nu il opresti acum. Mai continua sa il iei macar o luna, adica sa mai astepti o menstruatie si asa vezi cum stau treburile.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Multumesc mult de tot de sfat, asa o sa fac! te pup

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Scuze pt ca raspund tarziu,am fost sa sarbatorim 2ani de la casatorie
Am facut in ziua 12 HSG,atunci am prins programare.
Asa ca de maine beau ceaiuri,nu am avut timp sa cumpar azi.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele.
Fac repede un capitol nou, ca am inteles ca Lorena isi ia pauza si nu mai e cine sa faca capitolele noi.
Eu am ajuns azi de la job cam tarzior, abia acuma am terminat de citit toate paginile, ca de obicei multe odata.

Moni, Miky va astept cu II. Fiti relaxate!
Pup pe toate fetele

La mine nimic nou, am doar dureri usoare ca de DPO, cam atat.
Obosita, somnoroasa mereu-- asa e cand job.
Astept luna viitoare sa vedem ce putem face, daca nu, alta luna urmatoare. Eu merg inainte f optimista si nu-mi pierd speranta ca stiu ca bb mei oricum vor veni

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

CAPITOL NOU

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput