Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Vaaaaaaai fetelor eu nu am stiut ca de azi se tine post, si mi-a reprosat sefu ca i-am facut cafeaua cu lapte si el tine post

Miha tortul trebuie sa fie tare bun! Cand faci sa ne trimiti si noua

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Miha nu-mi trimiti reteta de tort pe pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor, voi ce ziceti?
sa incerc totusi sa fac HCG miercuri?
daca fac joi, si iese pozitiv nu mai am pastile pentru a doua zi (nici duphaston, nici utrogestan)
macar asa, fac in ziua 13, si iese pozitiv, am timp sa cumpar mai departe, sa merg la doctor in ziua 14, sa vad ce-mi mai da, sa fug la dr. uscatescu etc.

credeti ca ar iesi ceva la HCG in ziua 13? din cate imi amintresc de la voi iese. ia ca ma bag sa citesc si pe net

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

eu zic ca iese fallllllllllll
cu cit afli mai devreme cu atit mai bine, eu as incerca unu de urina dimineata la trezire si apoi beta

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

incerc si de urina, clar

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Vaaaaaaai fetelor eu nu am stiut ca de azi se tine post, si mi-a reprosat sefu ca i-am facut cafeaua cu lapte si el tine post

Miha tortul trebuie sa fie tare bun! Cand faci sa ne trimiti si noua

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Spune-i sefului tau ca de maine incepe postul sa se uite in calendar.
Legat de tort e foarte apreciat l-am luat de pe site si mi-a iesit cu succes acum il fac la cele mai multe evenimente cu mici schimbari de la mine.
Luciana iti trimit pm.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Fetelor unde a-ti fugit?
Nu mai e nimeni pe aici?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

nush' bre
e toata lumea la masa, la papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Miha,

Trimute-mi si mie reteta plz. Suna foarte bine.

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor unde a-ti fugit?
Nu mai e nimeni pe aici?

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor heeeeeeelp!
Am facut luna asta HSG si am sangerat un pic dupa,vreo 2 zile. De obicei CM venea la max 30 zile anuntat de sani durerosi si secretie alba.
Acum nu ma dor nici sanii,nici secretie nu am si mi-a intarziat 1 zi.Nu e mult dar nu am vreun semn de CM ceea ce ma ingrijoreaza avand in vedere ca nici nu sunt.
Daca nici n-am ovulat luna asta (cum banuiesc eu,teste negative inainte de HSG,nici urma de dureri de ovulatie dupa HSG) presupun ca nici progesteron nu am suficient asa ca ma gandeam sa iau Duphaston 5 zile.
Ce ziceti cat sa mai astept pana sa iau Duphaston? Daca il iau din seara asta e vreo pb?
Am citit pe net ca unora le-a intarziat si 10-15zile in luna cu hsg.
Plssss help

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Fetelor heeeeeeelp!
Am facut luna asta HSG si am sangerat un pic dupa,vreo 2 zile. De obicei CM venea la max 30 zile anuntat de sani durerosi si secretie alba.
Acum nu ma dor nici sanii,nici secretie nu am si mi-a intarziat 1 zi.Nu e mult dar nu am vreun semn de CM ceea ce ma ingrijoreaza avand in vedere ca nici nu sunt.
Daca nici n-am ovulat luna asta (cum banuiesc eu,teste negative inainte de HSG,nici urma de dureri de ovulatie dupa HSG) presupun ca nici progesteron nu am suficient asa ca ma gandeam sa iau Duphaston 5 zile.
Ce ziceti cat sa mai astept pana sa iau Duphaston? Daca il iau din seara asta e vreo pb?
Am citit pe net ca unora le-a intarziat si 10-15zile in luna cu hsg.
Plssss help

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Danuta,

eu nu stiu ce sa zic cu hormonii astia
eu nu i-as lua dupa ureche
poti sa te dereglezi mai rau sau daca nu esti dereglata sa te dai acum peste cap, si e tare periculos
nu iti recomand sa iei pastilele dupa ureche
eu iau acum ca a zis doctorul
ar trebui sa iti faci analiza progesteronului ca sa vezi daca ai nevoie de progesteron
sa nu faci dupa ureche
ca sunt lucruri de care iti poate parea rau mai tarziu

Mergi la inceput

Haideti ca pun linkul de la site de unde ma inspir eu in unele lucruri, am incercat multe mancaruri si dulciuri si nimic nu da gres, la unele mai umblu un pic la reteta daca nu imi place ceva asa cum fac cu tortul asta ca mie nu imi place cu ciocalata, nu imi place cacao un general.

http://www.lalena.ro/172-reteta-tort-lapte-de-pasare.html

Sper sa nu se supere lena pe mine, dar nu cred ca ei ii place sa vada toata lumea ce gateste.
Spor la gatit tuturor si pofta buna, sa stiti ca daca intr-o zi nu stii ce sa gatesti si intri aici e imposibil sa nu gasesti ceva bun si usor de facut.

Mergi la inceput