Aspirante optimiste (732)
Raspunsuri - Pagina 17
lucianamoga spune:
Mihaela ce tort pregatesti pe joi?
La sampanie aveti ceva preferinte?
La gravidute voi pregati limonada sa le treaca greturile !
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Ai dreptate ca in viata noastra nu ai cui sa povestesti de ovulatie, teste etc. Eu am avut o prietena care s-a chinuit vreo 6 ani sa ramana insarcinata si vorbeam cu ea de toate acum ca a nascut daca dau sa ii zic ceva imi intoarce vorba si cauta sa nu dicute deloc despre asta, eu intru aici tot din acest motiv ca nu am cu cine vorbi despre semne, analize si tot tacamul, pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca imi doresc foarte mult un copil care atunci cand o sa vina o sa fie foarte iubit. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
nu-mi spune Miha
cand au ramas fetele astea insarcinate, ma mai intrebau una alta
si cand ma apucam sa le spun, ramaneau cu gura cascata, concluzionand la sfarsit ca sunt 'doxa'
de fiecare data le invidiam ca nu au avut ocazia sa fie 'doxa'
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
mirunita1983 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Ai dreptate ca in viata noastra nu ai cui sa povestesti de ovulatie, teste etc. Eu am avut o prietena care s-a chinuit vreo 6 ani sa ramana insarcinata si vorbeam cu ea de toate acum ca a nascut daca dau sa ii zic ceva imi intoarce vorba si cauta sa nu dicute deloc despre asta, eu intru aici tot din acest motiv ca nu am cu cine vorbi despre semne, analize si tot tacamul, pentru ca imi sunteti dragi si pentru ca imi doresc foarte mult un copil care atunci cand o sa vina o sa fie foarte iubit. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
eu cind il prind pe-al meu direct doua palme la fund la cit ma mai chinuie glumesc ,cred ca o sa ne topim cind il vedem si pe linga foarte iubit o sa fie madarit
a si nu stiu eu chiar nu pot intelege femeile care se chinuie sa aiba bb si dupa nu vor sa zica ce si cum
eu daca ramin gravida cred ca strig pe toate gardurile ce tratamente am facut si ce am mai incercat
poate ajuta pe cineva si nu se mai chinuie atita
Monique77 spune:
fetelor, voi ce ziceti?
sa incerc totusi sa fac HCG miercuri?
daca fac joi, si iese pozitiv nu mai am pastile pentru a doua zi (nici duphaston, nici utrogestan)
macar asa, fac in ziua 13, si iese pozitiv, am timp sa cumpar mai departe, sa merg la doctor in ziua 14, sa vad ce-mi mai da, sa fug la dr. uscatescu etc.
credeti ca ar iesi ceva la HCG in ziua 13? din cate imi amintresc de la voi iese. ia ca ma bag sa citesc si pe net
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Mihaela ce tort pregatesti pe joi? La sampanie aveti ceva preferinte? La gravidute voi pregati limonada sa le treaca greturile ! Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
mmmmm
yummmmyyyyyy
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetelor, voi ce ziceti? sa incerc totusi sa fac HCG miercuri? daca fac joi, si iese pozitiv nu mai am pastile pentru a doua zi (nici duphaston, nici utrogestan) macar asa, fac in ziua 13, si iese pozitiv, am timp sa cumpar mai departe, sa merg la doctor in ziua 14, sa vad ce-mi mai da, sa fug la dr. uscatescu etc. credeti ca ar iesi ceva la HCG in ziua 13? din cate imi amintresc de la voi iese. ia ca ma bag sa citesc si pe net Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Pai sigur iti iese daca mie dr mi-a zis ca pot face in ziua a 10a in a 13 a zi e mult mai sigur, fa cum crezi ca este de cuvinta dar din partea mea ai un mare DA ca sa il faci.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetelor, voi ce ziceti? sa incerc totusi sa fac HCG miercuri? daca fac joi, si iese pozitiv nu mai am pastile pentru a doua zi (nici duphaston, nici utrogestan) macar asa, fac in ziua 13, si iese pozitiv, am timp sa cumpar mai departe, sa merg la doctor in ziua 14, sa vad ce-mi mai da, sa fug la dr. uscatescu etc. credeti ca ar iesi ceva la HCG in ziua 13? din cate imi amintresc de la voi iese. ia ca ma bag sa citesc si pe net Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
eu zic ca iese fallllllllllll
cu cit afli mai devreme cu atit mai bine, eu as incerca unu de urina dimineata la trezire si apoi beta
Mihaelafalt spune:
Moni eu zic ca iese la beta in ziua 13, nu te sfatui sa faci test in ziua 13 ca e cam cu 2 taisuri.
Legat de tort, fac un tort cu pandispan si crema lapte de pasare, iese foarte bun la gust seamana un pic cu diplomatul dar nu se compara.
Sampanie?? Nu stiu ce sa zic Luci fa limonada pentru toate ca e mai sanatos poate avem greturi provocate si noi cele care nu suntem gravide.
Aseara am baut si eu un pahar de vin cu sotul meu, dupa ce am venit de la inmormantare nu ma putem incalzi si am facut o friptura cu mamaliga si varza murata si un vin bun si a mers super asa ca de lasatul secului ca azi sotul e la munca si nu mai mananca diseara.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.