Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
va rog, nu aruncati cu pietre.
si eu si anca am incercat sa va spunem,la momentul respectiv, ca in garda veche gaseai suport pt tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi.
lore are dreptate,pur si simplu se repeta pana la obsesie numai detalii de bebe,de analize.se ajunge la exprimari stricto sensu numai pt initiati.
viata noastra e un tot,e ceva deplin,copilul vine atunci cand esti relaxata.
poate ca v-ar prind ebine ca in loc de TB-uri sau teste de ovulatie sau analize peste analize sa mai strecurati si cate ceva despre voi ca femei,ca nu va reduceti numai la asta.
nu zic sa discutati despre carti sau subiecte academice,dar de la soping la gatit,de la prietenie la casnicie sunt atatea subiecte care va relaxeaza.
altminteri se tensioneaza lucrurile si in loc sa va relaxati,sa va mobilizati,mai rau va demobilizati.
fiecare simptom descris la detaliu atinge obsesia,ca si cum viata s-ar reduce numai la asta.
copilul vine cand esti relaxat,echilibrat,impacat.
asteptarea e grea,dura,nedreapta,dar e important sa va puneti increderea in Dumnezeu.
incercati sa va descoperiti ca femei, nu numai din analize, TB-uri,teste etc.
nu am vrut sa jignesc pe nimeni,dar va faceti rau voua insiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Histamina ti-am citit povestea si pot spune ca esti mama deosebita si o lupatatoare, te admir foarte mult.

Iar ca sa postam aici despre alte lucruri nu stiu cat de bine este venit, de obicei mai facem asemenea paranteze, dar totusi noi intram aici tocmai ca sa aflam raspunsuri la analize, ovulatie, teste si asa mai departe sa ne dam cu parerea, nu zic ca nu putem scrie si despre alceva dar ma gandesc ca sunt multe fete care ne citesc si care nu posteaza si sunt interesate de acest subiect ,,preconcepia,, acum noi nu putem sa ne intindem cu povesti din viata noastra, pentru aceste lucruri sunt alte forumuri.... Va rog sa nu va suparati pe mine asta este strict parerea mea si nu inseamna ca daca cineva povesteste de o carte sau despre altceva nu o sa particip la discutie.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Acum sa nu aruncati cu pietre in mine la ce am scris mai sus, ca eu de aici nu plec ati inteles!!!!!!!! Si daca o sa se vorbeasca de pesti de pesti vorbim!!!!!!!!!

In curand

Mergi la inceput

iarta-ma miky,vroiam doar sa spun ca se tensioneaza si mai mult asteptarea.
stiu ca sora mea gemana nu a putut rezista mai mult de 2 zile pe forum,pt ca mi-a spus ca o lua razna.
poate asa vad eu lucrurile.iertare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

felicitari Jasmine30 multa sanatate si bucuri va doresc
Ioan Teodor sa cresti mare si voinic
nu va cunosc dar bucuria care am simtit-o cind am citit mesajul si speranta ca chiar daca se lasa asteptat tot o sa vina mia facut ziua mai buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

iarta-ma miky,vroiam doar sa spun ca se tensioneaza si mai mult asteptarea.
stiu ca sora mea gemana nu a putut rezista mai mult de 2 zile pe forum,pt ca mi-a spus ca o lua razna.
poate asa vad eu lucrurile.iertare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Histamina ai dreptate si tu, dar oare suntem mai putin stresate daca nu intram pe forum? eu cred ca este acelasi stres.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Histamina eu cred ca aici ne descarcam , in nici un caz nu ne stresam reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Cami Antonia sanatate fetitelor tale poate te pregatesti si pentru un fratior
Lore tu sti mai bine noi oricum te sustinem

Mergi la inceput

nu de stres reciproc vb,ci de faptul ca vb tintit,numai la un subiect.scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Imi plac si postarile pe alte teme, dar apreciez foarte mult postarile legate de conceptie si de bebei. Asa am ajuns pe forum. Sunt o persoana realista, dar asta nu ma opreste ca uneori sa fac teste de sarcina prea devreme...avem nevoie si de iluzii uneori. Depinde de fiecare cat poate duce, ce il deprima sau ce il motiveaza.
Lore, eu mai cedez si la filme cu bebei si uneori, la reclame cu bebei...nu esti singura. As putea sa ma fortez sa tin in mine, dar asta nu schimba nimic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput