Aspirante optimiste (732)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta eu zic ca nu are rost sa ne mai lasam si de mancare si asa facem o gramadade chestii pentru a ramane insarcinate daca ar fi sa renuntam si la mancare si vezi ca la multe dintre noi dureaza cu anii pana sa ramanem atunci ce facem.
Eu mananc ce pot si cand vreau doar la oua am grija sa nu fie moi sau la maioneza ma mai abtin ca sunt galbenusurile crude si sunt contraindicate, in rest am un regim diversificat cu de toate, dar am foarte mare grija la prepararea mancarii si la curatenie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci ma doare burta ca la ciclu

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

Fetelor , stiu ca e cam devreme , dar de vineri caut tot felul chestii pentru Craciun...vreau sa am un Craciun de basm

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Ce as vrea si eu un brad de Craciun frumos in casa dar din cauza babei nu pot face ca nu are loc sa se plimbe prin sufragerie si in alta parte nu am unde, am zis ca in anul in care o sa vina bebe nu ma mai uit la nimic daca vrea plimbare sa iasa pe strada.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mihaela reda atmosfera Craciunului in camera voastra .

Da asa cateva ornamente si instalatie in geam da dar nu e ca atunci cand esti singura cu sotul tau in seara de craciun in casa si faci bradul si alte chestii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Si pe mine ma durea inainte sa aflu ca sunt insarcinata, durerile de spate si burta sunt normale la inceputul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:

Moni tu nu ai mai fost batuta demult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:

Citat:

te acompaniez si eu, ca face ce face si intristeaza bebele!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor , stiu ca e cam devreme , dar de vineri caut tot felul chestii pentru Craciun...vreau sa am un Craciun de basm

Ce as vrea si eu un brad de Craciun frumos in casa dar din cauza babei nu pot face ca nu are loc sa se plimbe prin sufragerie si in alta parte nu am unde, am zis ca in anul in care o sa vina bebe nu ma mai uit la nimic daca vrea plimbare sa iasa pe strada.

Mihaela reda atmosfera Craciunului in camera voastra .

Da asa cateva ornamente si instalatie in geam da dar nu e ca atunci cand esti singura cu sotul tau in seara de craciun in casa si faci bradul si alte chestii

Lasa ca toate astea le vei avea odata cu venirea piticului de Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, fetelor !
UM 12 sept, 12 oct, 12 nov
Gataaaa, oficial intru in vacanta pana in ianuarie !!! AM ZIS!
Nu cred ca mai intru pe aici, vacanta e vacanta de toti si de toate ! Va pup, ne citim cand imi trec bazdacii !
Si haideti mai cu energie , fetelor, poate n-o sa am la ce ma intoarce, sa goliti p-aici ca romanii magazinele de sarbatori !!

Wishing for rainbow baby dust !

incearca sa intri macar din cind in cind ,mie imi face placere sa va mai citesc chiar daca nu scriu asa de des ,imi mai ridica moralul care de multe ori e sub nivelul mari
hai fruntea sus trebuie sa mergem ininte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:

Citat:

te acompaniez si eu, ca face ce face si intristeaza bebele!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Sti ce pentru ca supara bebelul ar merita vreo 2 luni de greturi
Moni hai fi tare si optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mywish1

Buna dimineata fetelor!
Mi-e si frica sa va spun... eu am vazut 2 liniute odata inainte cu o zi de ziua in care ar fi trebuit sa-mi vina pe o barza si azi dimineata pe un sure check.Asta dupa o pierdere (ou clar), 3 luni de asteptare si 3 luni de incercari.
Mi-e teama de mor...mi-e teama sa ma duc la doctor...mi-e teama sa nu ma duc.
Va pup

sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani

felicitari dute la doctor o sa fie bine

Mergi la inceput