Cum ferim copilul cand tati e racit???

Cum ferim copilul cand tati e racit??? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am un mare stres, de aseara tati e ff racit, ii curge tare nasul..cum fac sa previn aparitia racelii la copil? Mentionez ca tati doarme cu noi in camera (am sa-l izolez din seara asta), dar cand vine de la servici Iustin vrea sa stea numai cu el..nici la baie nu se poate duce ca e dupa el peste tot...cum sa fac sa nu se imbolnaveasca?? Mentionez ca de 2 luni ii fac cura cu Bronhovaxom..azi am terminat doza a doua..am in casa Propolis C Kids..dar nu stiu daca e cazul sa ii dau...Voi ce ati face in afara de izolare?? Acum de exemplu sotul e inca la munca si parca stie ca trebuia sa fiue de mult acasa k plange si striga ta-ta si bate in usa de la intrare..ti se rupe inima...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

n-are nimeni nicio sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

oana, eu am o sugestie....dar nu cred ca e cea pe care o astepti tu

Eu nu stiu cum ai putea sa te feresti de o persoana cu care convietuiesti....ce sa zic...da-i copilului oscilococcinum, da-i mai multa vitamina c, dar nu ai cum sa-ti izolezi sotul, doar sa-l pui sa doarma pe presul de la usa....glumesc

Mergi la inceput

asta ma gandeam si eu...e greu sa il izolez de tatal lui..mai ales daca e in casa nu-l pot tine in alta camera k plange..simte ca e acasa si nu sta fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Si eu am o sugestie, dar evident nu cea care te astepti: calmeaza-te. Pt niste muci ai tatalui.... pt mine nu e boala de bagat in seama.
La unele boli, in perioada de incubatie boala este molipsitoare, si asta este de dinainte de simptomele evidente, . Asadar, e posibil ca puiul sa fi venit deja in contact cu virusul (daca este virus!).
In plus, eu nu sunt de acord cu feritul obsesiv. Ce are tatal, este cel mult o usoara viroza, un virus slab, nu o infectie exagerata. Lasa corpul copilului sa invete sa lupte cu asa ceva.

Ce as face: as aerisi temeinic casa, si servi la toti limonada cu miere. Si un vin fiert cu multe condimente tatalui

Mergi la inceput

Ms CleoAsa am sa fac!! Acum tati incearca sa-l adoarma..Ce-o fi o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Te sfatuiesc sa faci ceea ce si eu fac atunci cand sunt racita. Masca de la farmacie :). Neplacuta, dar fereste foarte bine copilul :). Sanatate !

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Te sfatuiesc sa faci ceea ce si eu fac atunci cand sunt racita. Masca de la farmacie :). Neplacuta, dar fereste foarte bine copilul :). Sanatate !

Baby, te-am prins! Mai, cand dai minunea aia de copil la gradinita? Hai, decide ce faci: inca un copil sau te relaxezi, ca ma aiuresti de cap cu excelul si masca

Oana, lasa copilul sa stea cu taica-sau. Mai tarziu sau mai devreme tot va trebui sa ia contact cu niste virusi. Feritul obsesiv nu e o solutie, dupa cum a zis Cleo. Si eu as zice exact ce a spus ea: casa aerisita, copilul plimbat, tatal indopat cu vin fiert si aspirina si asta e, raceala trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

:))))) Tanti Z, esti monumentala :))))

Mergi la inceput

Exact Tanti Z..esti super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Si eu sunt pro masca, desi copilul putea sa ia deja viroza cat tati nu avea simptome. In rest pt ca stiu ca Iustin este sensibil, iti recomand ulei de chimen negru (baraca ni s-a recomandat noua de ORL-ist) pt cresterea imunitatii. Este si f ieftin.
Din pacate acum doua saptamani o banala viroza la mine (mi-a curs vreo doua zile nasul mai abundent) s-a transformat la Mihai intr-o amigdalita pultacee de toata frumusetea. ORL-istul a spus ca are amigdalele hiper reactive. Asa ca se poate si asa.

Mergi la inceput