Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Suntem si noi prin zona: tinem de 6 bebe sa doarma.

Anka fi fara grija ca si cand va vor tabara dinti... ca pe noi... si la 9 luni jumatate au venit primii doi de-odata. La o saptamana alti 2, inca una ne-a mai daruit un dinte si uite-asa intr-o luna facuram 6! Acum stagnam (cred) ca n-am cautat calutu' de dinti zilele astea!

Mancare de soacra - acceptabila, dar se poate si mai bine (ea poate si mai bine!)

Nici eu nu sunt fan olita si asta doar pentru ca tot povestesc socrii cum bunica sotului l-a luat si l-a invatat la 9 luni sa faca la oala. Si de atunci el n-a mai facut pe el!
Metoda: luat una bucata copil mic, trezit de vreo 3-4 ori pe noapte pentru a fi pus pe oala si tinut acolo pana facea ceva!!! Barbar din punctul meu de vedere, productiv din cel al soacrei!

Dar ne-am cumparat si noi olita ca tare draguta mi se pare (cea cu bila de la Baby One cum a descris-o Carmen). Pun copilul in fiecare dimineata cand se trezeste ca stiu ca atunci e "productiv" , ii dau jucarii, stau cu el si in 5 minute face si-si! Pe urma se ridica si-si vede de "treburile" lui dar e oricum tare incantat si el. De vreo 2 luni asa si cred ca de vreo 3 ori n-a facut, in rest deja s-a obisnuit.
Eu o fac "just for fun" ca timp are el sa invete de-adevaratelea destul, nu ne grabim cu mai mult si mai ales ca stiu de faza cu controlul asupra sfincterului ca apare dupa 18 luni... pana atunci nu insist, n-am de ce!

|Gata ca s-a trezittttt!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

salutare fetelor,

sa stiti ca eu nu sunt de acord cu olita de acum. Copiii incep sa isi simta sfincterele abia la 1 an si jumatate, asa ca degeaba ii punem mai devreme. Eu zic ca fiecare se dezvata de pampers cand este pregatit

Mergi la inceput