buna

buna | Autor: Mirina5

Link direct la acest mesaj

bine v-am gasit. Ma numesc Irina, am 21 ani sunt insarcinata in 15 sapt. Dupa ce am trecut cu greu de primul trimestru (greturi si varsaturi) abia astept sa ma bucur de al doilea trimestru ( sa simt miscarile bebelusului, sa-i aflam sexul).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Buna draga Irina! Iti dorim o sarcina usoara !

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihadi spune:

Bine ai venit pe forumMā bucur pentru tine cā o sā fii o māmicutā tanārā...sā ai o sarcinā usoarā si sā te bucuri asa cum ai spus de toate minunile ce ni le oferā perioada sarcinii!noi am aflat ieri cā o sā avem o fetitā si suntem foarte fericiti...Multā baftā

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

felicitari si bine v-am gasit!
tot fetita ne dorim si noi, dar primim ce ne-o da DD! Suntem fericiti ca bb a venit la fix! Am ramas insarcinata f usor...nici nu ne asteptam...
Sa dea DD sa fie bine si sa avem un bb sanatos!

Va doresc si voua o sarcina usoara si bebeci sanatosi!

in 16 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine1983 spune:

Buna ziua la toata lumea...Eu sunt mamica unui baietel de aproape 4 ani, insa sunt pentru prima oara pe forum....daca pot ajuta cu ceva nu ezitati.....desi am avut o sarcina usoara...un travaliu de vreo 25 de ore...si un copil cu putine probleme....pot impartasi din experientele mele viitoarelor mamici.

Mergi la inceput