Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 8
dastefa spune:
ne mai tineti minte?
cand mai eram eu relativ activa pe aici Bea abia aflase ca-i gravi si visa la codite![]()
si azi imi zic
mai nu o fi nascut Bea?
si cand colo vestea e calda calduta
Felicitari Bea multa sanatate si tot binele din lume pt copii tai
Ruxita spune:
dasfeta, ce sincronizare!!! 
Pai ca va fi baiat, ca va fi grasunel si ca-l va chema Adaam stiam! Vrem repede-repede poze cu rozoviorul si cu mami de doi baieti happy!
Si povestea nasterii!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
felicitari bea
refacere rapida, Adam cuminte si papacios si tu sa ai laptic mult si bun pentru el
mamica implinita
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
sorina_bz spune:
Felicitari, Bea!!!
Refacere rapida, laptic mult si bun, bebe cumincior si papacios!
Sa fiti sanatosi cu totii, si sa va iubiti mult-mult!
micki_mica spune:
BRAVO BEA!!!!
BINE AI VENIT, PITIC ADAM!

Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/caciuli-crosetate/225-caciula-bumblebee.html" target="_blank">Caciulita BUMBLEBEE si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/217-set-bozo.html" target="_blank"> Set BOZO...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
Ruxita spune:
am gasit apartament!!! 3 camere foarte dragut in zona... 2 bai, dressing, mobilat partial (bucatarie si un dormitor)... deja am planuri de ikea... sunt entuziasmata foarte... sper sa fie intr-un ceas bun... deja am inceput sa impachetez (de dimineata cand inca nu gasisem apartamentul, nu-l vazusem si nu batusem palma cu proprietarii)... cum imi intra banutii de indemnizatie semnez contractul (sper poimaine)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
FELICITARI, BEA! SA FIE UN COPIL SANATOS SI PLIN DE NOROC, IAR TU FERICITA ALATURI DE CEI 2 BAIETI!
UF, frumos trebuie sa fie.....sa tii un nou nascut in brate...as savura altfel momentul, la vremea cand s-a nascut stefan totul s-a petrecut atat de repede incat nu am putut savura pe indelete fiecare clipa.
ruxi, mult sa fie cu noroc urmatoarea casa! sotul pana la urma s-a lasat convins sau el ramane legat de calorifer?![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
larisel spune:
Bine ai venit pe lume bb Adam!
Sa fii sanatos si norocos, ca de restu' are mami grija
(deshtept, bogat si cuminte)...
Mami bea felicitari! Refacere rapida si laptic bunutz pt bb grasunel!

Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
Ce fel de nebulizatoare avetzi? Le-atzi cumparat din farmacii sau de pe net?
Noi am fost azi la pediatra noastra cea "veche" la care nu mai fusesem de la 1 an. Ne-a recomandat aerosoli cu prospan si ser fiziologic (am si facut o shedintza la cabiet dar mi se pare prea scump 15 ron 3 minute). Ne-a dat si analize de facut pt screeningul de 2 ani.
Sondaj de sezon ![]()
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Ce fel de nebulizatoare avetzi? Le-atzi cumparat din farmacii sau de pe net? Noi am fost azi la pediatra noastra cea "veche" la care nu mai fusesem de la 1 an. Ne-a recomandat aerosoli cu prospan si ser fiziologic (am si facut o shedintza la cabiet dar mi se pare prea scump 15 ron 3 minute). Ne-a dat si analize de facut pt screeningul de 2 ani. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Eu am Omron, cred ca C30, luat de pe net...era mult mai ieftin decat in farmacie. Noi l-am luat de pe okazii si parca am dat vreo 250 ron pe el.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)