Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 12
ana_g spune:
LA MULTI ANI, LARISEL! MULTA SANATATE, RABDARE SI PUTERE!
sa lamuresc ceva...da, stefan recunoaste cateva litere, dar cred ca principiul e acelasi ca la recunoscut orice alta imagine, daca ii tot arati un cerc zi de zi o sa recunoasca in final cercul dintre alte obiecte. pe de alta parte, poate as fi vrut sa fie mai prieten cu olita decat sa stie 5 litere, poate, nu stiu....oricum, pana asta vara a avut o perioada proasta, nu recunostea absolut mai nimic, parea...in lumea lui..fapt pentru care intrasem la negre ganduri, cum ca ar fi autism..mi se strange inima numai cand ma gandesc prin ce clipe am trecut, mai ales cand vedeam ce frumos evolueaza majoritatea pufilor. dar se pare ca la el e cu salturi, sunt multumita de el![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
Loredana71 spune:
Larisel,la multi ani si din partea mea cu tot dragul!Sa fii sanatoasa,sa te bucuri de minunile tale si sa va dea Dumnezeu numai bine!Te imbratisez!
miremia spune:

La Multi Ani fericiti Larisel!
Sa fii mereu sanatoasa, fericita si iubita, iar minunile tale sa-ti aduca multe bucurii!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
dastefa spune:
La multi ani Larisel sa fii iubita ,sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele
si pt ca azi e si ziua Dariei va ofer si eu c drag cate o felie de tort si un pahar de suc/lichior dupa preferinte
nyny spune:
Dastefa La multi ani Dariei !!! Sa fie sanatoasa, cuminte si desteapta. Multumim pt tratatie
.
Mire si-a revenit Marutza? Larisel, Naty?

Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Dastefa sa-ti traiasca printesa!
La multi ani fericiti Vi4i!
Nyny multumim de intrebare, e bine Mara, mi-a mai varsat o data noaptea trecuta si nu e chiar in forma ei obisnuita dar isi revine incet, incet. 
De luat nu stiu de unde au luat-o, dar ma bucur ca scapam.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:

La Multi Ani Larisel!
si Sa-ti dea Domnul tot ce-ti dorestiiiii!
Chiar ce-ti doresti? Mai mult calm, mai multa intelegere cu sotul, gemanute care sa imparta jucarii cu toata lumea (?) si multa sanatate in rest!?
Sa fii fericita!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g sa lamuresc ceva...da, stefan recunoaste cateva litere, dar cred ca principiul e acelasi ca la recunoscut orice alta imagine, daca ii tot arati un cerc zi de zi o sa recunoasca in final cercul dintre alte obiecte. pe de alta parte, poate as fi vrut sa fie mai prieten cu olita decat sa stie 5 litere, poate, nu stiu....oricum, pana asta vara a avut o perioada proasta, nu recunostea absolut mai nimic, parea...in lumea lui..fapt pentru care intrasem la negre ganduri, cum ca ar fi autism..mi se strange inima numai cand ma gandesc prin ce clipe am trecut, mai ales cand vedeam ce frumos evolueaza majoritatea pufilor. dar se pare ca la el e cu salturi, sunt multumita de el _ mama lui Stefan, pui scump |
Bravo Stefanutz! si eu as vrea mai multe de la Kay dar pana una alta e copilul perfect! si mie mi-a trecut prin cap ca ar putea fi mut, dar numai cateva secunde si niciodata serios...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa si pt ca azi e si ziua Dariei va ofer si eu c drag cate o felie de tort si un pahar de suc/lichior dupa preferinte Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
La multi ani Dariei, big sister (imi place expresia) de Miruna! Cat mai multe bucurii!