poza profil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Pentru Happiness_4_us: poti sa-mi trimiti un printscreen la adresa de mai sus. Ce browser folosesti?

Moama, deja m- ai bagat in ceata.
Cred ca Safari folosesc. E corect asa? Ma loghez de pe iPad. E posibil sa nu fie disponibila optiunea,nu?
Daca asta e cauza, o sa ma loghez de pe laptop si Internet Explorer. Aaaa, acolo am Windows Vista parca.
Am shimbat o data poza dar nu mai stiu pe ce eram logata.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amin, am rezolvat cu poza, bine ca m- ai luminat.
Am folosit laptopul.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si eu? Admin, am trimis de ieri fotografia...oare are legatura cu browserul folosit? Eu am google crome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Mihaela, cred ca am scapat mailul tau cu fotografia. Din eroarea publicata am tras concluzia ca poza pe care incerci sa o incarci are o rezolutie prea mare. Incearca sa redimensionezi poza cu un program de pe computerul tau la undeva sub 1280 x 800 pixels...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edybello spune:

buna, si io am patit la fel nu reuseam sa schimb poza dar intrun final am inteles ce trebuie sa fac ,trebuie sa alegi o poza cu dimensiunile care iti zic ei si sa fii atent sa o incadrezi bine in centru ca daca nu cand apare pe cadru cu zuum nu se vede bine. si mai intai sa cititi bine instructiunile.

Mergi la inceput

Am miscorat poza, e acum la 150x150, 11 kb. Nu stiu altfel dimensiunile ei. Cand o incarc, e mare dar o miscorez pana la cadranul acela albastru, se incadreaza perfect. Nu vrea sa o incarce...exact aceeasi eroare.

Ma duc la alt computer sa incerc. Revin.

Mergi la inceput

Am incercat de pe alt computer, de pe firefox(uzual folosesc google chrome). Si a mers. Inseamna ca browserul e "divina" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu inca vad hematiile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu inca vad hematiile

hahaha, le-am schimbat, e un mos craciun acum. Eu am dat refresh la pagina ca sa il vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu tot hematiile le vad!

Dar am observat ca dupa ce anuntza diversi useri ca si-au schimbat avatarul, 2 zile mai tirziu vad si eu!Sunt pe-un server intiziat eu...se vede!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput