poza profil
Raspunsuri - Pagina 2
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Pentru Happiness_4_us: poti sa-mi trimiti un printscreen la adresa de mai sus. Ce browser folosesti? |
Moama, deja m- ai bagat in ceata.
Cred ca Safari folosesc. E corect asa? Ma loghez de pe iPad. E posibil sa nu fie disponibila optiunea,nu?
Daca asta e cauza, o sa ma loghez de pe laptop si Internet Explorer. Aaaa, acolo am Windows Vista parca.
Am shimbat o data poza dar nu mai stiu pe ce eram logata.
Multumesc frumos!
Happiness_4_us spune:
Amin, am rezolvat cu poza, bine ca m- ai luminat.
Am folosit laptopul.
Multumesc frumos!
mihaela_s spune:
si eu? Admin, am trimis de ieri fotografia...oare are legatura cu browserul folosit? Eu am google crome.
admin spune:
Mihaela, cred ca am scapat mailul tau cu fotografia. Din eroarea publicata am tras concluzia ca poza pe care incerci sa o incarci are o rezolutie prea mare. Incearca sa redimensionezi poza cu un program de pe computerul tau la undeva sub 1280 x 800 pixels...
edybello spune:
buna, si io am patit la fel nu reuseam sa schimb poza dar intrun final am inteles ce trebuie sa fac ,trebuie sa alegi o poza cu dimensiunile care iti zic ei si sa fii atent sa o incadrezi bine in centru ca daca nu cand apare pe cadru cu zuum nu se vede bine. si mai intai sa cititi bine instructiunile.
mihaela_s spune:
Am miscorat poza, e acum la 150x150, 11 kb. Nu stiu altfel dimensiunile ei. Cand o incarc, e mare dar o miscorez pana la cadranul acela albastru, se incadreaza perfect. Nu vrea sa o incarce...exact aceeasi eroare.
Ma duc la alt computer sa incerc. Revin.
mihaela_s spune:
Am incercat de pe alt computer, de pe firefox(uzual folosesc google chrome). Si a mers. Inseamna ca browserul e "divina" .
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Eu inca vad hematiile |
hahaha, le-am schimbat, e un mos craciun acum. Eu am dat refresh la pagina ca sa il vad.
andacos spune:
Si eu tot hematiile le vad!
Dar am observat ca dupa ce anuntza diversi useri ca si-au schimbat avatarul, 2 zile mai tirziu vad si eu!Sunt pe-un server intiziat eu...se vede!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit