Cu perna sau fara perna noaptea?
Slautari
As vrea sa aflu cum procedati voi. Bebicilor vostri le puneti pernuta in patut sau nu? Al meu Vladut are un an si pana acum a dormit numai fara, dar am observat ca ii place mult da se intinda pe perna. Nu stiu totusi cum e mai bine. Voi ce parere aveti?
Merci mult,
Violeta si Vladut
Raspunsuri
simonab spune:
Stiu ca parca s-a mai discutat asta ...
Noi am culcat-o pina acum o luna fara perna si ne-am tot intrebat si noi daca sa-i punem sau nu perna si am cumparat pina la urma o pernutza foarte subtire si asa ca doarme cateodata pe perna, altadata se mai foieste si adoarme in afara pernei. In orice caz cand ii spun ca daca vrea sa faca nani ea ia pernutza si pune capul pe ea ...
Marianar spune:
Eu i-am pus perna lui Vladut de la o luna, dar una foarte subtire. Si acum la 1 an si 4 luni tot pe aia o prefera, o iubeste Cand i-am spalat-o ,atat a studiat-o pe cea noua, ma gandeam ca nu o sa o accepte, dar o seara a mers
renisor spune:
Din cite stiu pina la virsta de un an copilul nu are nevoie de perna dupa aceea poti sa-i pui una subtire.Daca nu vrea lasa sa doarma si fara.Nu e nici o problema
tinatache spune:
uite si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15036
Cristina, mamica cu burtoaie
mamica dulce spune:
Marc,11 luni,doarme cu pernuta subtire de cand era mic-mititel(doar ca pana la 8 luni avea una si mai mica-cam cat o palma pe care si.o punea obligatoriu pe ochi!!)
de cand dorm cu el.vreo doua luni, eu sunt perna lui,mai exact tzitzi mare si pufos,de ma trezesc anchilozata dimineata ca nu indraznesc sa ma misc noaptea...
cineva a spus ca a culcat puiutul cu perna pana sub spate..asta stiu sigur ca NU este bine,poate face pneumonie,o stiu de la medici diferiti asa ca eu am grija mereu sa il trag la loc si e destul de multa munca pentru ca doarme in cele mai sucite pozitii,de la picioare pe perete la cautatul cupilului pe la picioarele mele
somn dulce la bebelusi!
EDDY spune:
Naomi,are acum 1 an shi 2 luni,shi in sfirshit s-a obishnuit cu pernutza ce i-am pus-o in patutz;asta dupa lupte mari in care a incercat sa recupereze pernoiul ce-l iubea shi pe care se cocotza.Nu mi se pare ca doarme rau sau perna aceasta ar fi un inconvenient,caci este subtzirica shi exact marimea potrivita pentru ea.Tot se mai plimba noaptea prin pat dar acum cara shi perna cu ea
Tinatache,multzumesc pentru ca ai pus shi link-ul acela,ca io nu mai vazusem shi ultimele raspunsuri. shi ,
Eddy & Antonia Naomi