Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Sa zicem ca sunt un pic mai bine insa nu bine-tot mi-e rau de-mi vine numai sa stau in pat.Aseara cand am ajuns acasa m-am pus in pat si pana dimineata nu m-am mai ridicat-Andu a fost asa cuminte si a inteles ca sunt bolnava si m-a lasat sa ma odihnesc.
Cris-tinem pumnii ptr sora ta sa fie asa cum e mai bine!Spor la treaba si o zi usoara!
Sorina-mai e deja mai putin de o luna si veti fi in formatie completa!Si mie Andu imi spune des ca ma iubeste si ma pupa-ma topeste la propriu!
Cris- si eu cred ca tot pe 1 sau cel tarziu 6 dec voi impodobi cu instalatii si alte ornamente iar bradutul il voi face pe 20-23.De-abia astept !

Va pup!Ma duc sa mai trag un vogue!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !!!

Cris daca sta sa se gandeasca sora ta,niciodata nu e timpul sa faca un bebe. Ba ca e prea tanara,ba ca nu sunt bani,ori nu are de munca ce ar vrea,sau nu e implinita inca pe alte planuri,si uite asa nu e timpul niciodata. O sa se bucure de sarcina daca se conmfirma,ai sa vezi . Pup la Mirunici care asteapta "caciunul". Fataa,cand ma intorc acasa la mine,adica dupa marti,o sa iti fac o vizita intr-o zi, vedem noi cand esti mai libera. .
Geto subscriu la ce zic fetele, soacra ta nu merita bagata in seama. Pup aricica.
Siminja pupici surioarei tale,cred si eu ca a avut emotii,in tara asta te poti astepta la orice.Abea astept sa ne pui pozici si cu nepotica si cu nepotelul nou nascut. Pupici si recuperare usoara mamicii.
Alynta pupici la pici,ce mai faceti voi?
Mady .
Sori ma emotionez de fiecare data cand scrii cum te iubeste puiul tau.

Revin,plange maimutzica...

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna!

Va scriu si eu repede, a adormit Vladut si vrea sa mai fac din treburi.

Cris, daca ii confirma sarcina doctorul azi atunci sa nu se mai gandeasca nicicum daca era sau nu timpul, sa primeasca cu fericire minunea in viata ei! Ti-as arata caruciorul, dar nu am cum ca e dezasamblat. eu sunt indragostita de el, e rosu si are tot ce-mi doream (landou + sport), doua roti de teren accidentat, e si usor, se manevreaza usor, se desface f usor si nu ocupa mult spatiu , si in plus am dat doat 500 ron pe el pt ca e second, dar e impecabil. Am spalat acum toate husele, nu zici ca l-a purtat cineva vreodata www.google.ro/imgres?q=bugaboo frog&hl=ro&sa=X&biw=1366&bih=633&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=mlNSgsDie7pyiM:&imgrefurl=http://www.mypushchair.co.uk/bugaboo-frog.php&docid=DWoXya2ZvwcJPM&imgurl=http://www.mypushchair.co.uk/bugaboo-frog.jpg&w=550&h=374&ei=DJbPTt_SO9CG-waAuO3SDg&zoom=1&iact=hc&vpx=501&vpy=154&dur=2405&hovh=185&hovw=272&tx=136&ty=92&sig=109133703227572344107&page=1&tbnh=122&tbnw=180&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:2,s:0" target="_blank">poza cu caruciorul

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Am trimis fara sa vreau mai devreme,

Simina, o inteleg pe sora ta, si eu as fi la fel de agitata pana as avea actele in mana. Oricum, a facut un lucru asa de bun incat o sa fie fericita cu fetita Ma bucur ca si nepotelul e bine Sanatate, ai grija de tine! Vezi, sa mai zica lumea ca e alintat, daca era un copil alintat in sensul rau atunci nu ar fi inteles ca esti bolnava sa te lase sa te odihnesti
Sorina, ce scump e Eazvan, dragul de el, cred ca o sa fie asa de fericit cand o sa vina tati, super!
Lali, ce faceti? Bucuros Paul ca se joaca cu verisoara? Va pup
Getik, am vazut decoratiunile, sunt super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
ano....ft jmecher carutul si rosul e demential de mistoooooo. am uitat sa-ti zic ca am vz filmuletele cu Vladut....deci tre sa-ti iei si ti pc acu, nu???? ca ala e monopolizat
cris in general fiecare e liber sa-si decida viitorul....na, o sa fie cupa cum o sa simta ea si-o sa vrea ea, eu sunt pro life, dar asta nu inseamna ca toata lumea tre sa fie ca mine. ea isi cunoasta limitele, stie cat poate sa duca, sa ofere. e o decizie ce-o priveste personal si nu trebe 'certata' pt ea. trebuie sa aiba in vedere ca o intrerupere e destul de dramatica pt psihic.
felicitari pt job geta
in restttt, is cam pe din afara.....ca ma seaca o durere de cap si nu ma prea pot concentra
va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Ema, la noi tehnologie e in floare, eu am laptop, taica-su laptop de serv si mai e si calculatorul pe care-l folosim f rar, asa ca ne descurcam Faza tare e ca a vazut reclama la tv si l-a vazut si in magazine, laptopul ala testoasa cu karaoke, si ne-a innebunit in fiecare zi ca vrea laptop cu microfon. Taica-su a zis ca nu-i luam, pai el umbla pe calc/laptop/wii/tablete etc fara probleme si sa ne incurcam de plasticul ala prin casa si aseara am cumparat un microfon si l-am pus la laptopul meu si uite asa are si copilul laptop cu microfon Acum tre sa caut ceva melodii pt copii sa faca baiatul karaoke Darius ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ano Darius e bine, e in perioada aia de negare si ma innebuneste, la orice-i zic, raspunsul e NU si-mi vine sa fugggggg. enervanta perioada...in rest e bine. ma gandeam si eu la testoasa aia ca si cadou.....bai da e scumpa a draq la cat o s-o utilizeze el....asa ca mi-a trecut deocamdata

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

DaaaEma, prea scump, daca erau macar mai mari copiii ca sa stie sa se joace in aplicatiile alea, dar asa nu-si merita banii dati. Haha, deci asa face Darius, l-a luat pe "nu"in brate, a avut si al meu perioada asta, dar n-a tinut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pe toate.

am stat putin pe la spital, dar i-au facut lui alex multe, multe analize. intr-un fel e bine ca ii da (sau nu) un tratament adecvat si sunt si linistita cu analizele.
eu n-am intrat ieri ca am facut vreo 10 borcane de dulceata de gutui, asa ca am fost o harnicuta daca tot am tras kiulul de la serviciu .

ema, mihaita e in faza cu NU de vreo 2 luni si nu mai scapam de el. in schimb sunt tare mandra de el ca spune cand vrea la olita si nu mai face aproape deloc pe el, nici noaptea.

multumesc pt. sustinere si pt. grija voastra. sper sa mai intru de acasa (acum sunt la serviciu) sa mai tastez cu voi .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Bravo, Mady, ma bucur ca ati scapat de spital! O sa fie totul bine! Pup pe Alex curajos si pe Mihaita, baiat mare acum Vino si la mine, am o sacos de gutui pe balcon si nu am mai apucat sa fac dulceata

Aaaa, fetele din Bucuresti, duminica la Iris Mall (Auchan Titan) vine Mickey cu prietenii, uitati www.iristitan.ro/noutati_disney.html" target="_blank">aici Eu merg cu Vladut, daca veniti dati un semn sa ne vedem

Mergi la inceput