BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!
Raspunsuri - Pagina 4
daniela209 spune:
Diana felicitari pentru vestile bune de la eco...
si eu am programare pentru maine seara...sper sa vin si eu cu vesti bune,dar mai ales si cu o programare pentru cezariana...
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 40 zile
bpaula spune:
Felicitari ambramburika!!!
Felicitari MoniQQ!!!!!!!!!
Eu am venit derutata de la medic, ma asteptam sa ma programeze de azi intr-o saptamana la cezariana. Si m-a programat pe luni.
Nu sunt pregatita nicicum. N-am nici bagaj, nici in casa n-am aranjat pentru bebe. Abia ce am 2 zile de cand nu mai merg la munca. Mama mea a plecat cateva zile. Pfuuu, m-a luat pe nepregatite vestea asta.
brindusa76 spune:
Super!
si la mine are fata circulara larga. Si cam stau cu teama sa nu se stranga - la o eventuala tentativa de culbuta. Doamne Ajuta sa fie bine!
Cezariana cand crezi ca o programati? Tu esti cu fix 5 zile mai mare decat mine. Mie mi-a spus ca probabil pe 19 dec.
Mi se pare ca mai avem asa putiiiiinnnn... si pe mine incep usor-usor sa ma ia emotiile...
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Trece timpul repede repede, asa-i Aris? Tocmai am venit si eu de la eco. La 34 de saptamani si 2 zile piul meu se incadreaza perfect in grafice, e chiar la mijloc: varsta ecografica la fel ca cea dupa UM, greutate 2335g +/-300g. Are circulara simpla de cordon, dar nu e strans tare...capul e pozitionat normal pentru nastere (nu ca ar avea importanta pentru cezariana) si veste buna si de la placenta, ca desi e joasa, nu mai apasa pe col, deci nu cred sa mai intervina alte sangerari ca in saptamana 29. Si mi-a dat ok doctorita pentru mers in 26 la Oradea (am un chef la Felix). Ne vedem pe la sfarsitul lunii si apoi la operatie. diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuzul Poze |
33+ Anastasia
daniela209 spune:
si eu am baiatul cu circulara de cordon, dar cum n-am mai fost din octombrie, nu mai stiu daca e larga sau nu si nici nu prea vreau sa stau foarte mult sa ma gandesc la asta ca ma ia cu panica... desi nu cred ca are cum sa-si faca rau singurel in burtica...
diana, la DPN sunt cu o zi inaintea ta
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 38 zile
moldoveanca spune:
Salutare am fost si noi azi la spital la controlul final.Am optat pt o anestezie combinata epidurala+spinal block .Pe bebe doar l-au monitorizat si m-am enervat ca speram macar la un control mai amanuntit.Sper sa fie bine.
Luni la 7:45 trebuie sa fiu la spital si ne facem mii de griji pt Vlad.M-au apucat emotiile deja
daniela209 spune:
am adaugat si eu poze cu bagajul pentru spital, patutul lui Razvanel, bouncerul si setul TT
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 38 zile
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Salutare am fost si noi azi la spital la controlul final.Am optat pt o anestezie combinata epidurala+spinal block .Pe bebe doar l-au monitorizat si m-am enervat ca speram macar la un control mai amanuntit.Sper sa fie bine. Luni la 7:45 trebuie sa fiu la spital si ne facem mii de griji pt Vlad.M-au apucat emotiile deja mami fericita de Vladut Dominic |
ce anume au facut la monitorizare?!... sa stiu si eu la ce sa ma astept :), vad ca sunt foarte matinali ai tai, poate scapi mai repede, cu Vladut te cred ca va faceti griji, nu ai cu cine sa-l lasi... gradinita la ce ora incepe?!... poate faci un arajament cu ei (eu nu stiu cum merg treburile pe aici....)
eu ma duc maine si la control si la diabetolog, dar pentru ca mai am de facut o eco cred ca voi mai avea cel putin o intalnire cu medicul pana la ziua stabilita (asta daca nu o sa i se para ca e prea mult si lasa pe cei din spital interpretarea ecografiei)....
Nina, 34s+,
AMR minim 25 zile
miereamara spune:
Felicitari noilor mamici! Sa fiti sanatoase si bebicii la fel!
Firicel, multa sanatate tie si juniorului! Sa ii treaca icterul!
si eu am avut control azi, un test non-stres, totul pare ok, joia viitoare daca nu se intampla nimic intre timp, la ora 6 ma prezint la spital.
Tiny baby gator
Baby gator
moldoveanca spune:
Nada pai in primul rand iar sange,urina si m-au conectat la un aparat sa monitorizeze inima lui bebe si sa apas pe ceva de fiecare data cand se misca,in acelasi timp urmareau sa vada daca am contractii.Am avut cateva,dar slabe.Apoi m-a vazut un medic ,palpat putin ,m-au pus sa semnez pt cezariana, riscuri si beneficii.Apoi anestezistul mi-a explicat ce si cum.Mi-au dat de la farmacia spitalului sa iau ranitidina seara si dimineata ranitidina +metoclopramid.
Nu stiu daca tu stiai de uleiul de masline dar mi-au spus sa am neaparat la mine pt bebe.Maine ma duc la Boots sa vad daca au ceva special .
msilvy spune:
buna seara !
felicitari mamicilor de azi ! sa va traiasca bebei si sa fie sanatosi !
moldoveanca : pentru ce ulei de masline la bebe ?