BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Aris, cand iti scoate firul?

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nu pot sa cred ca sunt in titlu.Am niste emotii ,sper sa reusesc sa le tin in frau maine.
Felicitari proaspetelor mamici,sa le traiasca puiutzii sa fie sanatosi.
Acomodare rapida celor care si-au adus bebelusii de curand acasa.Muuulta rabdare fetelor si toate o sa fie bune si frumoase.
Multa sanatatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Maine la 7:45 vom fi la spital si apoi cine stie cat mai dureaza.Va pup si va imbratisez ,multumesc pt sustinere si sper sa va dau vesti bune cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele..raportez si eu o duminica de stat in pat, pana acum cel putin, as vrea sa ies macar un pic la plimbare, inca sunt in negocieri cu sotul...
am inceput sa am dureri din ce in ce mai dese, am luat nospa si a cedat si nu prea..sper totusi sa fie bine pana la urmatorul control, n-as vrea sa vina bebe inainte de 37 de saptamani...

felicitari noilor mamici, recuperare rapida si bebei sanatosi si mancaciosi...
scot si eu majoretele pentru fetele care-si vor pupa pentru prima data maine bebeii

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna seara, fetelor...

Am venit si noi de la control de la Elias. Dupa UM avem 36+1 zi, dupa ecograf 38 de saptamani.M-au bagat la monitorizare. Contractii cu carul, bebita fffff jos, mai sa iasa. Din fericire cica e bine, nu poate fi considerata prematura pentru ca e maricica, 3.125 kg.Mi-a spus ca e mare lucru daca mai rezist cateva zile. :)
Ma iau emotiile.

Emma 36 saptamani + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emma deci scoatem motatele si ptr tine???

Moldoveanca succesc maine !!!Nastere usoara si un bb sanatos!!!

Cine se mai anunta maine???

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hello fete,

felicitari proaspetelor mamici brambu, baby-r, deutzica, deea, moniqq, denisa!!! si bun venit pe lume bebelusilor lor!

bafta si nasteri usoare fetelor care urmeaza!

eu din pacate tot cu prb de calculator, dar mai intru si mai citesc cand apuc laptopul sotului meu!

joi am fost si eu la eco si bebele meu are 3500gr, si se pare ca nu sunt ganduri sa iasa,colul 34mm, desi eu imi doresc sa nasc (stiu ca's egoista dar nu mai pot nici sa respir, oasele ma dor ca abia ma mai misc...). miercuri voi mai merge iar la control, sa vedem daca avem noutati.

va pup fete dragi!

36+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

wild poate mai sta bebe 5 zile la caldurica ca sa implinesti 37 de sapt oricum si asa are o greutate buna.

iulia tie ti s-a lasat burta a mea s-a lasat foarte jos saptamana asta si am auzit ca dupa ce se lasa in 2 sap nasti adica maine am 32 de sapt si asta ar insemna sa nasc la 34,35 nuuu nu vreau vreau sa stea macar 37.

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Beatrice, Oana, Paula, nasteri usoare!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am vorbit cu Petro, sunt bine, mai stau in spital pana marti probabil...doar ptr analize de precautie. Va pupa pe toate!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 38+ cu

Mergi la inceput