BrumN-D97- Bv denisa! Hai Bea, Oana, Paula!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna,
am si eu o intrebare, de azi am inceput sa am niste intepaturi in spate fix la coada nu sunt destul de intense, ar putea fi contracti?
eu ieri am fost la doc si mi-a zis ca am col inchis , la secreti nu a iesit nimic deci nici un pericol sa se rupa membranele si in loc sa ma programeze la cezariana eu vroiam pe 21, ea ma programeaza la control pe 23
si azi ma trezesc cu durerea de spate

34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

nu o tin la orizontala...o tin putin inclinata cam la 30grade asa dar chestia este ca o apuca si un sughit de mama focului si cred ca si ala favorizeaza regurgitatia...nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Nadaflorilor, explicatia este urmatoarea; imediat dupa nastere bebele pierde mult din caldura corpului prin cap, si cum lor le este destul de dificil sa isi regleze temp corpului in primele zile (de abia atunci invata) se recomanda caciulita.

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

exact!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

am fost la control, in 10 minute epuizat discutia, bb pozitionat regulamentar, l-a ascultat cu palnia, analizele mele f bune, am mai ras si am mai glumit si gata, ne vedem pe 30 la eco!:)) siiii.. mi-a spus ca in 3 saptamani suntem bine, la termen (adica la 36 s) nu ca ar fi vreo banuiala de nascut mai repede de termen, as aca faza... ceea ce mi-a dat palpitatii.. ma tot gandesc ce putin mai e!.. asa ca am urcat pana in maternitate sa vad cum mai e p-acolo, simteam nevoia sa-mi reamintesc:)) erau 2 gemene miiiici si frumoase, m-au impresionat.. toate rezervele ocupate, au mai marit maternitatea si-s mai multe rezerve ca acum 3 ani jumate:))
Noi suntem la ai mei, ei la munte, noi le-am ocupat casa in we asta, cat e santier in casa:))

aud ca naste Carla, wau!!!nastere usoara ca un fulg si fetita sanatoasa!

Mergi la inceput

Berty, nastere usoara si bb sanatos!!

Bianca, se rezolva! insa aplica ce ti-a zis Aris inainte, incepand de azi
Daniela, exact asa pateam cu Matei.. regurgita, mie mi se parea mult, am ajund la dr cu el la urgenta de 2 ori si s-a dovedit a nu fi nimic!... papa mult, sau nu, tot regurgita... cantitatea mis e parea enorma, insa m-a pus o dr la spital sa pun 2 linguri cu lapte si sa le vars pe jos.. vazand laptele imprastiat pare mult mai mult.. trebuie tinut vertical dupa supt, musai sa scoata aerul, si dormit cam la 30 de grade, daca se poate... eu i-am pus niste carti sub saltea a.i. tot truchiul sa stea putin ridicat.. la un moment dat, am ajuns la Debridat, ii dadeam dupa masa ca sa faca un fel de dop dupa lapte.. situatia s-a remediat cand am inceput diversificarea, la 6 luni, asa ca nu te speria.. daca mai vrei sa vorbim, intreaba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai Carla
hai Alexandra la mami in brate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Berty, anunta pe cineva dupa ce naste?

Nastere usoara Carla!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari, baby, brambu, deea si moniqq! Sa fiti sanatoase si voi si bebelusii!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai carla . Lexie surioarele tale te asteapta!

diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

daa, uitasem de baile fierbinti. in plus cu sotul pe post de salvamar, nu suna rau deloc... chiar infinit mai bine decat de dat la smotru prin casa .

Felicitari Luny si Diana pt echo!!

pup fetele

39+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput