FIV Europa(49)
Raspunsuri - Pagina 5
simonia spune:
aadina, aveam unele regrete ca nu m-am dus la o clinica particulara, dar cand vad cat de "elaborat" este raportul tau, mi-a trecut !
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
aadina spune:
In schimb eu nu m-as fi dus sa dau aceeasi bani intr-un spital de stat.
Fetelor mi-a venit in sfarsit si mie AMH-ul: 5.45 ug/l (val de referinta 1-8) E bine, nu?
Sisipisi spune:
Fetelor am inceput de ieri stimularea. M-am cacait 10 minute pana am reusit sa imi prepar menopurul. Nush ce naiba am facut ca a trebuit sa amestec 2 ml de apa cu 4 flacoane de menopur si la urma am avut numai bule mici mici de aer in seringa. Am scot eu cat am putut din aer dar tot a mai ramas asa ca l-am bagat cum era.
In seara asta am de gand sa nu mai bag 2 ml ca e prea mult. Imi refuza mana sa impinga pistonul seringii:)). Am citit in prospect ca se pot dilua 3 flacoane de menopur cu 1 ml de apa asa ca azi am sa fac dilutia numai cu 1,5 ml de apa la 4 flacoane sa nu ma mai apuce batzaiala la injectie.
Iar am intrat intr-o faza de insomnie din cauza decapepthylului.
aadina spune:
La mine toate analizele sunt bune, doar rezultate nu am.
Bafta Sisipi la injectat. Din cate tin eu minte, la primul meu fiv , cand am facut fostimon, faceam 3 flacoane cu o singura fiola de solvent
balanta_tm spune:
aadina fac curat pe prima pagina/editez: sterg clinici care nu mai sunt de actualitate, update-ui preturi, adaug clinici noi, etc; de aceea apare uneori ca ultimul mesaj fiind de la mine.
AMHul tau este f f bun. Cand l-ai facut mai erai sub trat cu DHEA?
sisipisi, mare figura esti cu diluarea Menopurului. Mda, imi amintesc ca si la mine uneori pistonul seringii cu Menopur se lasa f greu impins si aveam impresia ca nu sunt in stare sa imi fac injectia. Suporti greu Decapeptyl-ul ala? Ai reactii adverse?
samira, am citit la unguroaice despre ce ai facut la Budapesta. Mi se pare super ok ca PK vrea sa incerce protocolul lung la tine. Estradiolul o sa il faci in Z1 de CM sau nu il mai faci deloc?
Vladut vrea sa traiasca
aadina spune:
Pai, daca actualizezi datele de la clinici ar tr. sa mai citesc si eu prima pagina. Multumim pt informatii
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Nu am mai luat DHEA din iulie, de la fiv. |
Nu imi amintesc exact: dr Ana ti-a dat DHEA ca urmare a raspunsului nu prea grozav dupa primul FIV? Sau?