FIV in Ungaria 142
Raspunsuri - Pagina 20
dragoste777 spune:
Daniela si danutza felicitari sarcina usoara
sa stiti ca tare mama suparat ca la szeged se da spaga, si nici chitanta nu dau, eu cred ca szeged e aproape de granita si de balcan, noi suntem de vina ca dam sa stiti, asa ceva la buda nu este si dau chitanta despre toate procedurile facute, cei din ungaria gratis se duc si nu dau numai la noi e faza cu banii in buzunar sa stiti referinduma si la alti medici. eu zic sa nu dati nimica inafra de ce trebuie platit.
sucess carora sunt in asteptari
cybele spune:
danuta, felicitari!!!! sarcina usoara si bebe sanatos!
daniela-felicitari pt cei 2 bebei, e absolut minunat!
ruxandrica- da , si eu simt nevoia de o pauza, ma simt de asemenea fff epuizata dupa anul asta dedicat proiectului bebe, imi dau insa seama ca nu pot lasa prea mult in stand by treaba
lyly, te asteptam cu vestile bune si suntem cu pumnii stransi!
in rest, nimik nou, imi pare rau ca nu va pot cunoaste ca nu sunt prin capitala, va doresc intalneala placuta si aristico, scoate-ti fumurile din cap si lasa viciile ;)!!!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
ioana3110 spune:
Buna
Nu iti face Medicul de familie. El iti da trimiterea catre hematologie.
Eu am facut la dr Uscatescu in Bucuresti o parte din ele, pana am descoperit ca se fac mai ieftin la Budapesta - iar pentru tine e si mai aproape.
Pentru compatibilitate cu Sotul se face cariotip genetic ambii parteneri. La budapesta costa ambele in jur de 300 ron iar la Medsana in romania costa 2400 ron asta.
Deci iti recomand cu caldura Budapesta
Citat: |
citat din mesajul lui H.Mirela Buna Ioana, eu sunt din Timisoara. PAi poate sa-ti faca o parte din analize si Medicul de familie ? Tu ai facut analizele astea ? Oare ce analiza trebuie sa faci sa vezi daca esti compatibil cu sotul ? |
arrin spune:
Salut fetelor!
Daniela si Danutza, sarcini usoare si la termen, cu bebelusi sanatosi!
Imi pare tare rau pentru fetele care nu au reusit.
Eu n-am mai intrat de mult pe aici, am revenit si eu de la Budapesta, cu 2 embrionasi la purtator, am avut punctia pe 6.11 si transferul pe 11.11. Acum astept, si asteptarea asta mi se pare mai grea decat tot tratamentul.
PK mi-a zis sa merg abia miercuri sa fac beta. Azi dimineata am facut insa un test si se vede a doua liniuta dar foarte palida. Sa fie oare bebe?
Multa bafta tuturor, sa vina cat mai repede!
lyly_mar spune:
arrin,e posibil...dar parca e cam devreme
Bafta multa!
cybele,cam 3 sunt mai mari ,restul mai mici,luni punctia
mie dr, imi tot zice ca ma reactionat similar la protocoale...
adina,sa nu uiti sa faci un Proces Verbal al intalnirii...pentru expatriati
QiaoBing spune:
pai bine, aristica, iar te-ai apucat de viciu ???
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
arrin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui H.Mirela Buna Ioana, eu sunt din Timisoara. PAi poate sa-ti faca o parte din analize si Medicul de familie ? Tu ai facut analizele astea ? Oare ce analiza trebuie sa faci sa vezi daca esti compatibil cu sotul ? |
Mirela, eu cred ca analiza pe care vrei tu sa o faci este tipajul HLA-DQ. O gasesti sigur in lista de analize la synevo, posibil si la alte laboratoare dar eu numai acolo am gasit.
Voiam s-o fac si eu, dar mi s-a parut scumpa si in plus pe sotul meu foaaaarte greu il duc la analize
cybele spune:
arrin e devreme pt test, ai facut ovitrelle dupa ET? vezi ca asta se elimina cam in 10 zile din corp si e acelasi hormon pe care il detecteaza si testul de sarcina. stiu ca e fff greu dar mai ai putintica rabdare. azi, in a 6-a zi de la transfer, chiar si cu blastocisti, e prea devreme ca testul de pipi sa fie relevant; te asteptam cu vestea cea mare cam pe la inceputul sapt viitoare, un beta e mai elocvent atunci
lyly, tinem pumnii sa fie bine! cu endo cum esti, a mai crescut? bafta!!!!!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
arrin spune:
Cybele, Ovitrelle am facut pe 4.11, sunt 14 zile de atunci. Si am facut test si la 4 zile dupa transfer, si era clar negativ.
Azi dimineata dupa ce am vazut liniuta aceea stearsa m-am dus si am facut si beta, chiar acum am primit rezultatul, 73.13, iar progesteronul 28.7
O sa il repet si luni, sper sa fie bebe si sa fie bine.
cybele spune:
arrin - felicitari!!!!! e clar beta de sarcina, poate chiar s-au prins amandoi, valoarea e maricica!!!!
sa fie intr-un ceas bun, 9 luni de vis iti doresc!!!
te intrebasem de ovitrelle pentru ca eu de ex am facut ovitrele si inainte de punctie si dupa ET jumatate de doza
MTHFR C667T Heterozigot