Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetelor, eu intru in prenatal pe 16 ianuarie deci care aveti drum sa nasteti pe langa Piata Victoriei respectiv : Polizu, Filantropia, Elias, maternitatea Sanador, dati de stire si vin sa va sustin moralul. Pentru restul am nevoie de o programare in avans de 24 de ore. Deci cand vi se rupa apa, lasati rudele sau sotul, da-ti la Matza un sms si se rezolva ca trebuie sa aranjez si eu cu seful sau sotul ( tot un sef daca stam sa ne gandim) sa pot sa ajung.
Imi rezerv dreptul de a anula vizita de sustinere in cazul nametilor prea mari sau in cazul in care copilul asta al meu decide sa se grabeasca.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sophia fii tare si rezista

Adriana ce ma bucur ac esti si tu la Haiduc. Pe Rebeca tot cu el ai nacsut-o? Este super!!!! Noi suntem ff multumiti de el cu totii

Matza ti-am mai zis si ma repet: esti fenomenala

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

olishka, e distanta mica intre noi. Poate ne potrivim la "program" Pe Rebeca am nascut-o la Giulesti, cu Dna Dorobantu. De data asta nasc mai aproape de casa.

Matzaila, tu parca statea pe Mihalache? Esti aproape de mine, adica, daca nasc inaintea ta, in drumul meu spre spital, te iau cu mine la spital, da? pentru sustinere...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io is la peltecu
ah ..ca mi-am amintit .. cand se mai face morfo acum in trim III?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Olishka
Am zile in care ma loveste fenomenalul si zile in care ma simt persecutata. De cand am oprit Elevitul insa ma simt extraordinar.

Eu nu stau pe Mihalache, eu lucrez la Piata Victoriei si am locuit la ai mei parinti pe Mihalache. Eu locuiesc in Buftea/Crevedia. dar nu o sa raman acasa singura, dimineata o sa ma aduca sotul la ai mei deci da, pana nasc ziua o sa fiu ori la servici ori 50 m mai incoace adica pe Mihalache.

Adriana, normal ca vin cu tine la maternitate. Plus de asta chiar daca sotul nu poate intra in anumite zone eu fiind gravida sunt lasata peste tot mai ales cu un halatel alb.

+27

Mergi la inceput

Peltecu e cel care a consultat Matza prima oara dupa ce a facut prostii
S-a uitat la mine si mi-a spus ca nu are idee ce a facut baiatul ala, ca himenul e putin desprins intr-o parte dar daca stau linistita el imi poate da si certificat ca inca sunt virgina. Am intrat acolo simtindu-ma femeie in toata puterea cuvantului si am iesit ca o scolarita dezamagita. A fost tare simpatic. Ii venea sa rada. Asa ca in opinia mea nu stiu cat e de bun ca doctor dar ca prezenta e destul de agreabila.

+27

Mergi la inceput

georgia, si mergi la consult la clinica lui cea scumpa? EU nu cred cavoi mai face morfologie de trim 3, probabil voi face doar eco simple de acum incolo. Cel putin la morfologia de trim 2 mi s-a spus ca nu mai e nevoie de cea de trim 3 pentru ca bebe e perfect dezvoltat. Acum, depinde de doctor daca mai vrea sa imi faca si la trim 3 morfologie.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

matza , sigur nu confunzi ..caci nenea dr. p e directorul spitalului , nu ca asta e neaparat o cestie de bine , dar eu stiam ca el e medic f bun
edit:dap adriana .. ne vedem pe acolo ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sophia, curaj mamico, trebuie sa stai cuminte si sa-l tii pe bebe cat mai mult! Ai grija de tine!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

georgia, am fost acolo pentru morfologia de trim 2, la Veduta. M-am ingrozit de preturile domnului profesor - mi-am aruncat ochii pe preturi.

26+ cu

Mergi la inceput