Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si pe mine ma cam streseaza sughitatul bebelusului, pentru ca e pozitionat destul de jos si cand il apuca nu se mai opreste..simt ca mi se zguduie tot uterul si vaginul

cat despre nevoie la pipi, vai de mine, al meu daca e si cu capul in jos si pozitionat jos e mare distractie pe capul meu..merg la baie si dupa maxim 5 min am nevoie din nou
intr-o seara am fost in 15 min de vreo 4 ori si pe tot parcursul noptii merg de nshpe ori luate cate 3

eiiii si haideti sa ne vedeti si nou burtica ca se face pe saptamana ce trece mai mare si mai frumoasa
https://picasaweb.google.com/117468931843756554054/Colaje#5673651736815950658

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

25+ cu bebe mic David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Pup toate mamicile si burticile,

Am citit tot, in mintea mea, la momentul la care v-am citit, am raspuns la toata lumea, acum doar ce imi mai amintesc:
Matza, si eu lucrez in P-ta Victoriei....
Nu mai stiu cine a spus ca a fost la Dr. Veduta de la Filantropia pentru eco morfo de trim II.. si eu tot la ea am facut-o.
Eu o sa nasc la spitalul Bucur, mai naste cineva acolo?
Cati, drum bun! Sunt sigura ca atunci cand o sa ne scrii de acasa o sa fii mult mai fericita si linistita.
Matza eu am facut pastrama cu mamaliguta ultima data.... mi s-au umflat si mainile si picioarele de nu mi-a venit sa cred. Azi nu mananc decat cereale cu iaurt si diseara poate o salata.
Si acum vestea vestilor.... ieri am avut o revelatie..... am luat calendarul crestin ortodox si m-am hotarat asupra numelui bebelusei mele, ca tare mi-am mai stors creierii. Numele de familie este SUMEDREA si pe ea o sa o cheme ADINA SINZIANA. Nasii sunt Adi si Alina, de unde a rezultat Adina, iar Sinziana: Sīnzienele galbene
cunoscute #351;i sub denumirile de dr#259;gaic#259; sau "floarea Sfīntului Ion, sīnt plante care īnfloresc īn preajma zilei de 24 iunie, cīnd se s#259;rb#259;tore#351;te Na#351;terea Sfīntului Ioan Botez#259;torul. De-a lungul vremurilor, aceast#259; plant#259; a devenit un simbol magic al verii, deoarece perioada sa de īnflorire maxim#259; corespunde cu perioada de maxim#259; str#259;lucire a soarelui, la solsti#355;iul de var#259; (22 iunie). Legendele spun c#259; Sīnzienele erau ni#351;te preotese ale Soarelui sau fete foarte frumoase, ascunse prin p#259;duri īntunecate, neumblate de om. Aceste zīne bune ie#351;eau din p#259;dure īn noaptea de 23-24 iunie #351;i umblau pe p#259;mīnt. Īn cīntece #351;i dansuri, ele īmp#259;r#355;eau rod holdelor, fecundau femeile m#259;ritate #351;i ap#259;rau sem#259;n#259;turile de grindin#259;. Īn dansul lor prin aer imprimau parfumul florilor #351;i d#259;deau leac plantelor pentru t#259;m#259;duirea bolilor #351;i suferin#355;elor oamenilor. Fiind cunoscute ca mari iubitoare de dreptate, Sīnzienele īi pedepseau pe cei p#259;c#259;to#351;i, lovindu-i cu "lan#355;ul Sīnzienelor", care stīrnea din senin vijelii #351;i grindin#259;, dup#259; care cīmpurile r#259;mīneau f#259;r#259; rod.. Astfel se v-a serba de 3 ori: ziua de nastere, de Florii si de Sinziene (24 iunie).
Ce parere aveti? Sper ca nu v-am plictisit....

Pup, sunt pe aici!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, eu mai am concediu de odihna pe anul asta, pot sa mi-l iau inainte de prenatal?
Ce acte trebuie sa duci la servici ca sa intri in prenatal?
Nu stiu cum simti cand in burtica ai doi bulgarasi. Cu mine face unul box suficient, la doi cred ca mi-as lua campii. Aseara am ajuns sa stau in patru labe pe canapea pentru ca jur ca mi-a provocat vanatai interne..... Asa insa se calmeaza.
Cu vezica e insa alta bucurie. Probabil e mai moale decat ficatul sau splina drept urmare se joaca mai mult cu ea iar maica-sa face ture-ture pana la baie. Acum cateva zile cred ca a nimerit cu sutul fix in mijlocul ei pentru ca am fost convinsa ca m-am scapat pe mine.

Si inca ceva, puta al meu ( cum frumos s-a exprimat cineva de aici ) loveste si se misca doar cand stau intinsa. la birou e calm. Cand ma relaxez insa incepe si el joaca.

Aaaaaaaaaaa, tot ma tin sa va intreb ceva, m-am cantarit din nou de dimineata si am 59 kg si de azi am intrat in 28 de saptamani. Sunt speriata ca puiul meu nu mai creste. Eu de ce nu iau in greutate? Sunt tare tare ingrijorata.

+28

Mergi la inceput

Puiutza, super
ce zici, luam luni pranzul impreuna?

+28

Mergi la inceput

Puiutza,o sa ai pm in 5 minute maxim.

+28

Mergi la inceput

Ar fi extraordinar, si asa sufar ca nu am fost si eu la intalnirea voastra! Astept PM-ul...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Matzaila, faptul ca tu nu iei in tregutate nu inseamna ca puiul nu creste. Stiu pe cineva care a nascut zilele trecute, a luat voar 4 kg in sarcina si bb s-a nascut la 3,2 kg. Nu-ti fa griji. Mai mergi la un eco daca nu te simti tu confortabil sa vezi cum evolueaza bb.

Eu mi-am propus de azi sa nu mai servesc deloc dulciuri si sa nu mai mananc deloc seara - era singura masa cu sotul, dar asta e - . Deja ma simt rau in pielea mea, am luat brusc 10 kg si deja nu imi mai e bine. O mai am si pe Rebe care ma calareste toata ziua si trebuie sa fiu sprintena. Uf!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+ cu

Mergi la inceput

Vai in ce hal a aparut scris... nu o sa intelegeti nimic.... in fine, era o poveste frumoasa...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Puiuta, e frumos numele si semnificatia! Noi inca ne gandim, cred ca nici cand o sa intru in sala de operatie n-o sa stiu cum sa-i numesc!
Matza, eu am intrat in prenatal de la 1 nov si este ca un concediu medical eliberat de medicul de familie pe care il duci la serviciu. Nici un act in plus. Se elibereaza pe cate o luna si gata!
Cum e cand ai doi bulgarasi? Simti ca-ti plesneste burta uneori, ca nu mai poti baga nimic in stomac... ca s-au hotarat amandoi sa-si schimbe pozitia in acelasi timp si vezi ca apar umflaturi de 1, 2 cm ca un corn crescut brusc, (probabil genunchiul sau cotul)…, alteori iti intra in coaste si iti vine sa faci podul pe spate ca sa incapa si ei , iar prima vizita la baie dimineata e cea mai distractiva pt ca se goleste vezica si simti bebele cum aterizeaza de pe un balon desumflat, apoi misca mult, nervos ca tocmai i-ai stricat cea mai reusita pozitie de somn. A, si mai simti capul sau fundul cum se impinge, ca n-are loc si zici ca acum plesneste burta si iese in afara...
Puiutza, trebuie sa dai edit si sa rescrii diacriticele, altfel nu le citeste.

Ana, mami de doi strengari si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

eu azi sunt cu Rares la servici caci la ei la gradi au o pana de curent si deci nici incalzire.

olishka, biancabia eu nu am avut contractii nedureroase pana acum...numa dureroase...nici nu stiu daca as recunoaste una nedureroasa

sara e mare si bebelina ta

sophia bine ca ai terminat cu serviciul...te invidiez...cum echo vaginal? se mai face la sarcina asa mare?

puiuta tu nasti langa serviciul meu...cladirea de birouri de pe splai colt cu intre garle..si pe strada asta e bucur...cand mai vii la control da un semn te invit la o cioco sau un ceai la noi jos ...povestea e frumoasa si numele imi place

matza poti sa iti iei tot concediul pe anul asta inainte de prenatal

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput