Nebulizator
Fetita mea este foarte sensibila si de cand a inceput gradinita se imbolnaveste des. Acum are o tuse urata si chinuitoare iar medicul mi-a recomandat un tratament cu aerosoli.Pentru a incepe tratamentul acasa am nevoie de un nebulizator.Poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii?
Raspunsuri
Darria spune:
Bun venit.
aici despre nebulizator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167647&nm=nebulizator
Sau cauti(logata) pe forum cu f-tia "cautare"(stg. sus). S-a discutat de multe ori despre aparat aerosoli.
Folosesc un Laica cu ultrasunete.
mychydutza spune:
iti recomand OMRON. http://www.medco.ro/office/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=311
eu de aici l-am comandat. mi l-a recomandat mediul ORL
"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
irinabobe spune:
iti recomand sa iei un nebulizator cu ultrasunete care este foarte silentios si eventual care poate fi folosit si la orizontala. baietelul meu de 1 an si 8 luni de ex nu sta la aerosoli si sunt nevoita sa ii fac cand doarme. acum depinde si cat de mare si cooperanta este fetita ta.
aimeepreda spune:
Eu folosesc pentru fetita mea ,un nebulizator cu ultrasunete
HEALTHYLINE.Mil-a recomandat o prietena si sunt foarte multumita .
Este silentios si usor de folosit.Il gasiti in farmacii si pe internet.
tanea1988 spune:
Prima data am auzit de nebulizator,nu mi la recomandat nici un medic....
Intrebarea mea este cind se foloseste??? de ex. acum bebe al meu tuseste si ii curge nasu as putea sa-l folosesc???
ingridnen spune:
Omron avem si noi, l-am luat intr-un tarziu, prin primavara (copilul meu e maricel, are 8 ani).
Am avut reteta de la dr ce sa punem in nebulizator. Ii curgea nasul si tusea..
Ingrid si Cristi 8 ani
ingridnen spune:
mi-am adus aminte. Flixotine si ser fiziologic, asta i-am pus in aparat. De 2 ori pe zi.
Ingrid si Cristi 8 ani
ioanapricop spune:
Va multumesc pentru informatii.Intre timp medicul pediatru mi-a recomandat un nebulizator cu ultrasunete Healthy Line pe care l-am si
cumparat .Am inceput tratamentul acasa si sunt foarte multumita cum
functioneaza.
ioanapricop spune:
Nebulizatorul este un dispozitiv medical,folosit pentru tratarea afectiunilor respiratorii.Il poti folosi numai cu medicatia prescrisa
de doctorul tau pediatru.Iti recomand cu incredere nebulizatorul cu
ultrasunete Healthy Line,de care eu sunt foarte multumita.
Mi l-a recomandat pediatrul pentru fetita mea,care avea o tuse chinuitoare si ii curgea nasul.Dupa terapia de doua zile cu tratamentul
prescris ,tusea s-a ameliorat.Eu l-am cumparat din farmacie,dar
ulterior l-am gasit si pe site.
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen mi-am adus aminte. Flixotine si ser fiziologic, asta i-am pus in aparat. De 2 ori pe zi. Ingrid si Cristi 8 ani |
FIXOTIDE
Alexandra Maria
14.12.2007