Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Si acum sa revin cu uptdate-ul despre emma... a inceput de vreo saptamana sa pape biscuiti... am ajuns la vreo 3, 4 biscuiti pe zi... si azi a papat vreo 3 sferturi dintr-o mandarina... bucatele intregi... e clar ea e genul de copil care n-o sa-mi manance in veci tercituri... vrea doar bucatele intregi sa le mestece ea... sa speram ca in curand o sa facem progrese si o sa incepem sa diversificam cu adevarat papica... acum ne distram cumplit pe covorul mare din sufragerie si ne alintam cat se poate si facem bau... e o dulce, ce mai! ![]() Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
yupiiiiiiiiiiiiiiiii....imi vine sa dansez ca un indian in plantatie, nu alta!

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Vias...gresie...fainta..wc...va mutati?
Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si....restul mamicilor...pe cand gata cu casa noua?
Adriana?
Mihaela?
Ozana?
..sa dam o petrecere mare...nu de alta...sa dansam pe mese![]()
vias spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Vias...gresie...fainta..wc...va mutati? ![]() Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim ![]() 28+
|
o nu...dar nu am reusit sa facem baile, pt ca atunci cand am cumparat apartamentul, ele aratau cel mai bine
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
Pishko ma bucur sa aud ca Emma face progrese 

bravo! 
si acum repede-repede sa-i pun "macele" lui JR ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 ioi, Magda..da' telegrafica mai esti...cand ai timp, intr-o zi..sa te asezi pe bancheta noastra din spate si sa ne povestesti de voi!!Da???cu lux de amanunte ![]() |
Da' di she pi banheta din spati ?!?
Am citit si eu la subiectul cu concursul dar nu vad motive de suparare maxima... doar motive de ignore. Pana la urma, important este ca ai multe voturi, ceea ce ar trebui sa fie motiv de bucurie, de ce ai adunat atata suparare pe marginea acestui subiect ? Priveste partea plina a paharului si fii bucuroasa, nu trista !

Noi avem activitati de stat prin casa, asteptat controlul, montat centrala, sarbatorire zi de nastere amanata samd, de toate, amestecate.
_
Rares - clipe si zambete
allexa06 spune:
Buna dimineataaaaa !
Cu cine beau o ciocolata calda ? 
http://community.webshots.com/user/allexa06
rody_ms spune:
Buna dimineata, daca vrei vin alaturi de tine la cafeluta.
Ieri am fost cu Brandusa la carnaval.Mai mult am mers sa vad cum se comporta mai ales ca restul copiilor erau mult mai mari.
Lady, pt binele tau, lasa lumea sa vorbeasca, nu mai da atentie la nimic din ceea ce se scrie. Te inteleg foarte bine pt ca si eu pe un alt site am participat cu o poza la un concurs. Si eu ma enervam si plangeam din cauza altora care aruncau cu noroi fara sa ne cunoasca. Pana la urma nu le-am mai raspuns si m-au lasat in pace/ Asa ca te rog ignora si incearca sa nu mai intri pe acel topic.Pupici la burtica.
Hai ca mai tarziu descarc si alte poze pe Fb cu momente surprinse ieri.
busymummy spune:
Neatza Allexa... cu mine
Fetelor, am vesti! Si am nevoie de majorete![]()
Deci: maine, poimaine si raspoimaine am cate un interviu (cu cate un sef din ce in ce mai mare
) pentru job-ul de la Geneva
rody_ms spune:
Busy, multa bafta la interviuri, tinem pumnii stransi si incepem si dansul majoretelor (incalzirea) 

Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)