Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, fetelor !
Dupa testul negativ de ieri am avut o zi nasoala, am plans de m-am umflat, pe mailul de serviciu ma agaseaza 54465 mailuri sa ne inscriem copiii pe lista mosului, sa le trimitem poze cu 'copiii nostri'... apoi a venit cu baietelul ei o colega care era gravi odata cu mine... asa daramata m-am simtit si foarte foarte trista...
Azi de dimineata m-am trezit cu niste ochi de broasca, m-am controlat putin cu betisorul de urechi (tehnica furata de la voi ) si e bej acum... deci clar vine cm azi/maine. Am plans iar, m-am necajit...dar cred ca mi-a trecut, m-am descarcat bine bine si pot sa merg mai departe cat de cat mai calma si mai linistita. In ianuarie clar facem IA !!!

Wishing for rainbow baby dust !

Heiiiiiii tu care erai optimista acum intri in butoi!!!!!! Sti ceva poate sa fie secretia bej, maro, roz etc pana nu vine rosu si se poate numii menstruatie nu trebuie sa disperi daaaaaaaa.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

secretie bej am avut si eu toata sarcina cu Maria asa ca ...

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Sunteti foarte foarte dragute si ma faceti sa zambesc !
Dar o sa vedeti cum va contrazic azi-maine . Asta e! Important este ca mi s-a reglat cm, dupa ce acum 3 si 4 luni am avut intarzieri de 8-11 zile, de cand fac stimulare, vad ca vine la 31.

Mergi la inceput

asa trebuie sa faci mereu,sa vezi partea buna a lucrurilor desi situatia este kk.

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Miky sa-ti fie de bine cafeluta
Bob hai fi optimista , pana nu vezi rosu sunt sanse si chiar daca iti vine menstra poate nu ajungi la inseminare in ianuarie , mai este timp pana atunci sa ramai graviduta , iar daca totusi nu ramai uite suntem deja 3 pe lista la inseminare in ianuarie si plecam toate la odisee de manuta
Chiar Gaby cum esti azi cu spottingul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni de aseara am inceput sa imi pun si eu utrogestanul, si intradevar nu este asa de confortabil, eu oricum sunt obisnuita cu secretiile mai abundente pentru ca la mine sunt de fel asa.
Si pe mine mai ma deranjeaza in zona buricului dar ma gandesc ca la mine este de la operatie....sti la ce mai ma gandeam eu, ca dr tau nu ti-a facut inseminare tocmai ca aveai prea multi fuliculi si risca sa se prinda toti

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

haha
ar fi tare sa se prinda ceva

auziti fetelor, o sa ziceti ca sunt superstitioasa:
am o colega care iti faced in palma cu verigheta si-ti zice cati copii o sa ai sau ai deja
si a zis ca are har si a zis la multa lume si asa a fost

a zis ca i-a zis unei prietene careia la eco' i-a zis ca au baiat, cu verigheta i-a iesit fata (astia i-au ras in nas) pana la urma era fata
ne-a luat pe toate la rand in birou, fetele aici au toate cate 1 cate 2 copii, fata baiat, amestecati
si a iesit corect la toate
verigheta zicea bine
la mine au iesit o fata si un baiat
i-a facut sisotului meu si la fel i-a iesit
s-ao fi prins acuma doi gemenei?
ce mi-ar mai placeaaaaaaa

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

asa trebuie sa faci mereu,sa vezi partea buna a lucrurilor desi situatia este kk.

CORECT!!!
Partea buna e ca detasarea din ultima luna (exceptand aceste ultime 2-3 zile), a imbunatatit relatia cu sotul, a adus inclusiv un plus de picanterie in , m-am simtit ca-n vremurile ..."sportive"
Si ce e cu adevarat bun este ca acasa ma asteapta un sac de ciocolata, asa, ca sa ma dreg
Aa, si saptamana viitoare e saptamana de salariu !

Mergi la inceput

Moni noi am verificat chestia cu verigheta la mama si au iesit 3 fete ,la mine au iesit 2 fete si un baiat asa ca daia stau eu linistita oricum fac gemeni cat de curand

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni faza cu verigheta si eu o stiu , mi-am facut-o si eu si sotului si ne-au iest doua fete .verigheta se invartea f repede si am zis ca daca ajungem la stimulari sau inseminare sigur fac doua gemene
Stiu lume care si-au facut si la proba contrarie s-a adeverit.Doamne ajuta sa fie adevarat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Moni noi am verificat chestia cu verigheta la mama si au iesit 3 fete ,la mine au iesit 2 fete si un baiat asa ca daia stau eu linistita oricum fac gemeni cat de curand

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

haha
ce misto

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput