Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 7
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 fetelor buna dimineata! scuzati intrebarea scarboasa: fetele care si-au pus utrogestan, a doua zi, nu iese? ca pe mine m-a inebunit....am absorbante de zi puse insa tot timpujl am senzatia de ud ... mi-am inebunit 'ciocarlia' - o sterg la nas din juma' in juma' de ora la baie ma obsedeaza voua vi se intampla la fel? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Eu ce sa-ti zic?
La mine nu apuca sa iasa, ca pun altul (600 mg/zi)... Nu mai bag in seama . Tot timpul port absorbante (all days). Tot timpul curge ceva.. asta e!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui elenusht Va pup fetelor si va imbratisez pe toate cu mult drag! Nu incetati nicio clipa sa luptati pentru visul vostru...cum de altfel nici eu nu incetez...Stiu ca va veni ziua in care imi voi strange puiul in brate alturi de un om minunat! Trebuie sa fie asa! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
ce faci elenush?
cum mai esti?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Moni AMR 8 Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
hahaha
daaaaaaaaaaaaa
asa e
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefulici
Eu ce sa-ti zic? La mine nu apuca sa iasa, ca pun altul (600 mg/zi)... Nu mai bag in seama . Tot timpul port absorbante (all days). Tot timpul curge ceva.. asta e! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
ahhh
m-am linistit
credeam ca-s eu defecta si imi curge lichidul de frana
SS-Tzuky spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetelor buna dimineata! scuzati intrebarea scarboasa: fetele care si-au pus utrogestan, a doua zi, nu iese? ca pe mine m-a inebunit....am absorbante de zi puse insa tot timpujl am senzatia de ud ... mi-am inebunit 'ciocarlia' - o sterg la nas din juma' in juma' de ora la baie ma obsedeaza voua vi se intampla la fel? |
Neata si de la mine!
Mucoasa preia cit progesteron are nevoie isr restul iese. Si da, stimuleaza nu numai endometrul, ci si mucoasa vaginala. Nu te enerva, e normal, e una dintre "bucuriile" acestui tratament. Se prea poate sa fii insarcinata si atunci e cu atit mai "bogata"
15+ Doamne ajuta!
histamina spune:
miky, endocrinolog exceptional pt ginecologie endocrinologica e Corina Neamtu.o gasesti la Sanador si la Parhon.,e mai bine la Sanador.
doar endocrinolog,genial ce-i drept, e la Parhon, Corin Badiu.
eu personal am fost la el cand avem 37 de kg si nu reuseam de 7 ani sa salt peste 39.
dar pe cine am trimis a fos tsuper si omul e o somitate.
miky82 spune:
Neatza fetelor
Luci multumim de cafeluta este tare buna, chiar acum savurez una cu mult lapte
Fetelor va multumesc, mi-am notat toti medici endocrinologi de care mi-ati spus si o sa merg de luna viitoare, pentru ca am fost de dimineata la medicul de familie sa imi i-au trimitere si mi-a zis ca nu imi da deoarece nu are ce sa imi faca momentan sunt plina de hormoni si cel mai bine este sa merg in ziua cand apare menstruatia, mamaaaaa si ce morala mi-a facut, ca imi fac rau singura ca ma gandesc la tot felul de prosti, ca daca vreau sa reusesc trebuie sa fiu optimista etc...
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
miky82 spune:
Elenus ma bucur ca mai intri pe la noi si ca esti bine, mai zine ce ai mai facut!
In curand
miky82 spune:
Moni de aseara am inceput sa imi pun si eu utrogestanul, si intradevar nu este asa de confortabil, eu oricum sunt obisnuita cu secretiile mai abundente pentru ca la mine sunt de fel asa.
Si pe mine mai ma deranjeaza in zona buricului dar ma gandesc ca la mine este de la operatie....sti la ce mai ma gandeam eu, ca dr tau nu ti-a facut inseminare tocmai ca aveai prea multi fuliculi si risca sa se prinda toti
In curand
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
Dupa testul negativ de ieri am avut o zi nasoala, am plans de m-am umflat, pe mailul de serviciu ma agaseaza 54465 mailuri sa ne inscriem copiii pe lista mosului, sa le trimitem poze cu 'copiii nostri'... apoi a venit cu baietelul ei o colega care era gravi odata cu mine... asa daramata m-am simtit si foarte foarte trista...
Azi de dimineata m-am trezit cu niste ochi de broasca, m-am controlat putin cu betisorul de urechi (tehnica furata de la voi ) si e bej acum... deci clar vine cm azi/maine. Am plans iar, m-am necajit...dar cred ca mi-a trecut, m-am descarcat bine bine si pot sa merg mai departe cat de cat mai calma si mai linistita. In ianuarie clar facem IA !!!
Wishing for rainbow baby dust !