Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 3
mirunita1983 spune:
fetelor voi ati luat laptisor de matca?
oare e posibil sa imi vina mai repede de la el ca si luna trecuta mi-a venit prin z 25 si mai abundent
lucianamoga spune:
Mirunita
nu te pripi , poate e un alt fel de spotting care ar anunta altceva...scuze ca nu am retinut dar sotul tau are analizele bune?
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Camcris u cum mai esti? Tot nik! Offfff Sti ca noi vom fi impreuna la odisee , eu nu am uitat! Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni! |
tot nimic, te astept pe tine sa ne anunti ca esti gravi si apoi vin si io cu tine la odisee, de aia stau ascunsa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
ankcta spune:
Luciana
S[eram sa intru si sa va vad pe toate la odisee si sa raman eu pt ca apoi sa va prind din urma ....dar voi
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
mirunita1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Mirunita nu te pripi , poate e un alt fel de spotting care ar anunta altceva...scuze ca nu am retinut dar sotul tau are analizele bune? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Luci nu prea cred ca am aceiasi stare ca inainte de ciclu maninc dulciuri, obosita nervoasa
da sotul are analizele bune dar ii dau oricum si vitamine cam aceiasi compozitie ca si spermotrent(sper ca am scris bine)
incercam de toate,la noi cica cauza e inexplicabila
mirunita1983 spune:
camcris ,ancka imi pare rau ca nici la voi nimic nou
oare fetele care nu au intrat demult ce mai fac paula,cosmihuta etc
lilimara spune:
Buna fetelor si mersi din nou de raspunsuri.
Miky imi pare rau de rezultat
Despre spalaturile vaginale la fel stiam si eu ca nu e bine sa le faci decat ca si tratament la sfatul medicului.Nu stiam sigur doar cu cate zile inainte nu trebuie sa ai contact.Sunt in perioada ovulatiei si am facut doar o data. Aseara am scapat ocazia ca am adormit si eu asteptand sa adoarma fata iar acum pauza pana vineri la control. Deci e clar ca luna asta e una pierduta
Mihaelafalt sper sa fie si la mine totul bine cum a fost si la tine cu sangerarile.Am emotii mari...ca la orice control...
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lucianamoga spune:
Anka si Camcris
mai noi intr-o vreme eram hotarate ca mergem impreuna la odisee...deci daca nu avem inca nici una macar burtica este pentru ca ne asteptam pana ne rezolvam toate problemele si mergem impreuna
mirunita1983 spune:
Miky imi pare rau pt analize dar macar sti ce ai si nu e chiar asa de rau eu am citit de fete care au ramas si natural ,oricum tu ai facut inseminare deci ai sanse mari sa fi deja
Moni ,Alex,Gabi imi pare bine ca ne dati detali cum e cu stimulare ,ne facem o idee de ce ne asteapta
Lore asta e viata cu bune si rele capul sus gindestete ca toata lumea are probleme doar ca nu le putem avea toti aceleasi
si eu ma stresez de ma doare stomacul cite o data (destul de des)si dupa ma gindesc ca o sa ajung la pensie si o sa constat ca nu mi-am trait viata ca eu doar mam stresat ca nu am profitat destul
Yna unde te ascunzi
Bob e bine ca reusesti sa te detasezi
MeAlex spune:
Lore, am luat tinctura cu putin suc natural de fructe sau cu miere. Nici mie nu imi place, dar se pare ca are efect mai bun ca tinctura.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060